Отговори
# 315
Здравейте красавици и умници, Hug Hug Hug
Записвам се и аз в красивата ни нова тема, но тортите ще ги меся и сервирам утре.
Дано хубавите новини за Хазал се окажат истина.

Марти, Hug
доколкото ми е известно от другата тема, за сценаристи на Son Aşk  се спрягат Serdar Soydan и  Nuran Evren Sit, а за режисьор Ömür Atay. Хазал щяла да бъде главната героиня, Азра - учител по тенис.Очаквало се в понеделник да обявят мъжките имена, които ще играят в сериала "Последна любов" или само "ASK"  заради имената на героите:Азра-Себнем-Керем.

# 316
Берен и Нургюл са ми двете любимки, не знам дали има по-добри актриси от тях.. Както за Серенай казахте да не се споменава лоша дума,и аз за Берен искам така  Mr. Green

Сори,Марти...ама ми е много изкуствена.Само мига с очи... Peace Peace PeaceИч не я долюбвам...

Шев и кройка... Mr. Green

Скрит текст:

# 317
Не вар бандааааа  Hug
казвайте бърже нещо ново
кака Нерви не мож ви следи,
остъклява училища , детски градини и чооооок зор на тръстиката
дзакам по малко в други теми ама вие сте много пишещи и за вас не се класирам вече
Благодаря за 48ми ако остане утре време ще се гледа
Че неделите сме по басейни и айдеее уикенда отлетя
Чак края на август съм морска созополка, ако ще има по това време някой там да свирка отсега
да го разцелувам
Ренкааа Вярчеее чооок гюзел гащи си имате
Ренка колко му беше и нашите такова хубаво и любоволъхащо премиерно да си спретнат ама не ще стоят на метри един от друг  ooooh!
Кенанчо много ми активен във фейса май ще гледам пак Езел  Hug

# 318

Марти, Hug
доколкото ми е известно от другата тема, за сценаристи на Son Aşk  се спрягат Serdar Soydan и  Nuran Evren Sit, а за режисьор Ömür Atay. Хазал щяла да бъде главната героиня, Азра - учител по тенис.Очаквало се в понеделник да обявят мъжките имена, които ще играят в сериала "Последна любов" или само "ASK"  заради имената на героите:Азра-Себнем-Керем.

благодаря за информацията, ще се поровя из нета да видя повече инфо за тези имена.  Hug

# 319
Берен и Нургюл са ми двете любимки, не знам дали има по-добри актриси от тях.. Както за Серенай казахте да не се споменава лоша дума,и аз за Берен искам така  Mr. Green

Сори,Марти...ама ми е много изкуствена.Само мига с очи... Peace Peace PeaceИч не я долюбвам...

споко, наясно съм,че всеки един от нас е различен и има различни фаворити, няма проблем абла  Hug

# 320
Петровче!  wavey
Аз ви напускам,защото утре ми е 2рата дванайска...лека,красиви хора!
И не плачете...те са заедно... Mr. Green

# 321
Не вар бандааааа  Hug
казвайте бърже нещо ново
кака Нерви не мож ви следи,
остъклява училища , детски градини и чооооок зор на тръстиката
дзакам по малко в други теми ама вие сте много пишещи и за вас не се класирам вече
Благодаря за 48ми ако остане утре време ще се гледа
Че неделите сме по басейни и айдеее уикенда отлетя
Чак края на август съм морска созополка, ако ще има по това време някой там да свирка отсега
да го разцелувам
Ренкааа Вярчеее чооок гюзел гащи си имате
Ренка колко му беше и нашите такова хубаво и любоволъхащо премиерно да си спретнат ама не ще стоят на метри един от друг  ooooh!
Кенанчо много ми активен във фейса май ще гледам пак Езел  Hug

Ани нерде се губиш бе джанъм Hugя кажи де ходите по басейни в неделите Blushаз утре си отивам за Сливен,а в понеделник съм Созополка Blush

# 322
Петровче!  wavey
Аз ви напускам,защото утре ми е 2рата дванайска...лека,красиви хора!
И не плачете...те са заедно... Mr. Green

Снежи ии гюнер къз Winkи спорна работа утре Blushи нещичко за приспиване да те отпусне по чабук

много ми е на сърце това клипче Hug Hug Hug

# 323
Здравейте, може ли  някой да ми даде линк към сайт, където мога да гледам всички епизоди? Благодаря предварително! Simple Smile

# 324
profi_1   wavey Hug
Всичко е точно така за Небахат Чехре.  bouquet
Харесвам я тази актриса. Мнооого добра. Във ВВ прави също страхотен образ.
Четох някъде, че е домошарка, обича да е сама на спокойствие, но има и вниманието и обичта на роднини и приятели, няма деца. И май има проблеми с краката - болки.
Хубава нощ на всички от мен, Рали Hug

# 325
Здравейте, може ли  някой да ми даде линк към сайт, където мога да гледам всички епизоди? Благодаря предварително! Simple Smile

миличка няма такъв линк бе чедо,освен на турски Blush

# 326
като сте рекли тая вечер Небахат Чехре  Simple Smileади ей ви я  Simple Smileкапи си капки в очите

# 327

миличка няма такъв линк бе чедо,освен на турски Blush
не е проблем, че е на турски. Прегледах в доста сайтове и в нито един не са всички епизоди Sad

# 328
 и на Берен севгилито много мЪ радва с тая песничка

# 329
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе Жани,ти кога стягаш багаж бе душо,аз се утрепах тука да се оправям,и време йок,сядам сега за малко и после пак бягам да продължавам ooooh!
То все едно ще заминаваме за години  ooooh!
И Неврачето съм изтървала  Crossing Arms Ние сме ми 3-чките я вижте как мятаме гюбеците,опасни сме  Mr. Green
Марто,ние се бъзикахме за Серенайката нищо лошо,ти чакай да почне филма и гледай какво ще става  Mr. Green На мен Берен в ЗП ми харесваше,но в Пепел от рози йок,и тия нейните вежди са ми извън пътя направо вече ooooh!
Искам да видя Хазалчето в отрицателен персонаж,хайде стига вече с тия добродушни роли,там да ги мачка наред искам да гледам,а дано Praynig Вие сега представяте ли си нейния проект да е успешен,а неговия йок,е на това ще е върха направо,а така като гледам кой се е заел с нейния,кои ще участват,и по кой канал ще се дава май нататък ми клонят везните  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт