Отговори
# 330
  • Още у мъглата ...
Снежи, лека Hug
Ама не се притесняваме, че не са си заедно, я колко щастлив беше Чаги, като я видя днес  Grinning Heart Eyes

Heart Eyes

Петровче  Hug

# 331
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.youtube.com/results?search_query=adini+feriha+
Ето ти го на турски в youtube Peace
Снежи Hug благодарско за поздрава,много я тача тази песничка  Heart Eyes
Лека на лягащите Hug Hug Аз май тая вечер имам толкова много работа,че сън йок за мен  Whistling

# 332
Илинден е.   bouquet
Честито на именниците.  bouquet
Скрит текст:
Илинден в България се нарича денят, в който се почита Свети пророк Илия, 20 юли. Чества се също деня на Илинденско-Преображенското въстание в България, който се празнува на 20 юли .

Съществува поверие, че на този ден морето взима най-много жертви ( на 20 юли ) като курбан за Св. Илия. Според народните вярвания ако на този ден гърми, орехите и лешниците ще бъдат кухи и изгнили. Народната традиция повелява на този ден да не се работи, за да не се разсърди Свети Илия, който е почитан като господар на летните небесни стихии, гръмотевиците и градушките.

Важно е да се отбележи, че това поверие е чуждо на православната ни вяра и църква и е изцяло езическо. В православието Светиите се възприемат като горещи молитвени застъпници за народите и за отделните хора, като винаги предстоящи пред Светия Божи престол.

На Илинден се правят курбани за здраве, организират се и големи общоселски събори и тържества.

# 333
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гъбке,пък колко грозян беше,тя сигурно е минала край него и си е казала тоя грозник кво ми се зъби насреща  Mr. Green

# 334
Жанка в Хисаря ходим на басейн и по селцата около Пловдив има чудни комплексчета
Бабееее чок ми е драго , стопих се душооо тръстика фитнес тръстика фитнес  ooooh!

# 335
Абе Жани,ти кога стягаш багаж бе душо,аз се утрепах тука да се оправям,и време йок,сядам сега за малко и после пак бягам да продължавам ooooh!
То все едно ще заминаваме за години  ooooh!
И Неврачето съм изтървала  Crossing Arms Ние сме ми 3-чките я вижте как мятаме гюбеците,опасни сме  Mr. Green
Марто,ние се бъзикахме за Серенайката нищо лошо,ти чакай да почне филма и гледай какво ще става  Mr. Green На мен Берен в ЗП ми харесваше,но в Пепел от рози йок,и тия нейните вежди са ми извън пътя направо вече ooooh!
Искам да видя Хазалчето в отрицателен персонаж,хайде стига вече с тия добродушни роли,там да ги мачка наред искам да гледам,а дано Praynig Вие сега представяте ли си нейния проект да е успешен,а неговия йок,е на това ще е върха направо,а така като гледам кой се е заел с нейния,кои ще участват,и по кой канал ще се дава май нататък ми клонят везните  Thinking

джанъм повече от половина съм го стегнала днес,ама половината са 4 сака до сега Wink имам още 3-4 да напълня утре преди обяд Heart Eyesи следобяд ади гит към Сливен и най-важното да не си забравя лаптопчо чи хич не'моа без вас BlushшЪ вЪ надничам от време на време

# 336
  • У Диспансера ...♥♥♥

На мен пък този момент ми е един от любимите,нищо че се коментира,че са скарани,целувката им ми въздейства  Heart Eyes

# 337
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жанка в Хисаря ходим на басейн и по селцата около Пловдив има чудни комплексчета
Бабееее чок ми е драго , стопих се душооо тръстика фитнес тръстика фитнес  ooooh!
Ми нали това искаше,ади браво колко оки дръпна назад,аз пък едни мускули съм отпрала от далеч ме бъзикат вече  Joy Joy

# 338

е ще се видим някой път тогава Blush

# 339
  • Още у мъглата ...
Ирка  Hug, ама кой казва, че тя го е отразила, то той си е щастлив милият  Joy Joy Joy
Ама и той само като е разбрал, че си идва и веднага любовта го е разкрасила, тези дни вече ще се съвземе  Mr. Green
Ей ся ша видите на следващата му снимка какъв хубавец ще си е пак  Laughing

А ти, бабет, ся като заминаваш на релаксиране, нъл си си взела флашки и разни други такъми да ни навестяваш, че извинителните бележки трудно се признават  Joy Joy

# 340
  • У Диспансера ...♥♥♥
Божеее аз без лаптопа не мърдам,казах на мъжо ако нямам флашка за нет,няма да ходя никъде,отивай да ми търсиш,и сложих ръцете на Ф и тропнах с крак  Mr. Green

# 341
  • Още у мъглата ...

На мен пък този момент ми е един от любимите,нищо че се коментира,че са скарани,целувката им ми въздейства  Heart Eyes

Защото някак е тъжно обичаща целувка  Heart Eyes
Сякаш очите им говорят: защо, какво се случи?  Heart Eyes

# 342
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка  Hug, ама кой казва, че тя го е отразила, то той си е щастлив милият  Joy Joy Joy
Ама и той само като е разбрал, че си идва и веднага любовта го е разкрасила, тези дни вече ще се съвземе  Mr. Green

А ти, бабет, ся като заминаваш на релаксиране, нъл си си взела флашки и разни други такъми да ни навестяваш, че извинителните бележки трудно се признават  Joy Joy
Виж още преди да ме попиташ и аз го написах ееееее направо си четем мислите  Heart Eyes
Даже сега докато съм с по силния нет дърпам едни песни за комеди клипа и умирам да се хиля,да знаете ще е голяма простотия за хора с огромно чувство за хумор,реших че тия старите чалгийки ще паснат някой реплики идеално,така че много се рових,и там ще го довърша и от сега прихвам да се хиля,такива идиотщини са ми дошли на ума  Mr. Green

# 343
  • Още у мъглата ...

Виж още преди да ме попиташ и аз го написах ееееее направо си четем мислите  Heart Eyes
Даже сега докато съм с по силния нет дърпам едни песни за комеди клипа и умирам да се хиля,да знаете ще е голяма простотия за хора с огромно чувство за хумор,реших че тия старите чалгийки ще паснат някой реплики идеално,така че много се рових,и там ще го довърша и от сега прихвам да се хиля,такива идиотщини са ми дошли на ума  Mr. Green
Олеле, майко, "Радка-пиратка", "Бял мерцедес" и ... май съм до там със знанията на заглавията, ааа "Тигре, тигрееее" - въх, за Чаги, кат се трепи  Joy Joy

# 344

Общи условия

Активация на акаунт