Отговори
# 345
Божеее аз без лаптопа не мърдам,казах на мъжо ако нямам флашка за нет,няма да ходя никъде,отивай да ми търсиш,и сложих ръцете на Ф и тропнах с крак  Mr. Green

и аз така рекох на моя мъж Winkама нали ми е чок добричък взе ми от Виваком  флашчица;-)и зна'иш ли к'во ми вика:хайде вика от мен да мине,да можеш да си преглеждаш мамите. Simple Smileтой свикна вече че съм тотално изперкала и не ми обръща внимание,като съм в темата Blushама нема друг начин трябваше да свикне и сам да си ляга Blushне му е много кеф,ама аз му викам няма да е все така...........

# 346
  • У Диспансера ...♥♥♥
И на мен от там ми взе,и вика да ги гледаш грозните мангали и там  Joy Joy

# 347
Илинден е.   bouquet
Честито на именниците.  bouquet
Скрит текст:
Илинден в България се нарича денят, в който се почита Свети пророк Илия, 20 юли. Чества се също деня на Илинденско-Преображенското въстание в България, който се празнува на 20 юли .

Съществува поверие, че на този ден морето взима най-много жертви ( на 20 юли ) като курбан за Св. Илия. Според народните вярвания ако на този ден гърми, орехите и лешниците ще бъдат кухи и изгнили. Народната традиция повелява на този ден да не се работи, за да не се разсърди Свети Илия, който е почитан като господар на летните небесни стихии, гръмотевиците и градушките.

Важно е да се отбележи, че това поверие е чуждо на православната ни вяра и църква и е изцяло езическо. В православието Светиите се възприемат като горещи молитвени застъпници за народите и за отделните хора, като винаги предстоящи пред Светия Божи престол.

На Илинден се правят курбани за здраве, организират се и големи общоселски събори и тържества.

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ ако си имаме такива,да си носят имената със здраве !!!

# 348
  • Още у мъглата ...

Ох, и котито до севгилито се намърдало  Laughing

Хахаха, ся се сетих, че някое севгили наистина беше мечо  newsm78  Joy

# 349
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нито една от тях Гъбке,само ще загатна карам си трабанта,нямам мобифон,ти да не мислиш,че аз ги знам,то затова се и рових толко време
Хайде честито на именниците ,чакаме да черпят  Mr. Green

# 350
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
Този сериал, за който говорите и аз не му помня името, но беше около 60-70 серии по БТВ. Този ми е първият почти цял сериал дето съм го изгледала. Харесах го, че сюжетът не беше натоварващ, а актрисите красиви. Бащата се играеше от същият актьор който играе старата любов на Зехра в нашия сериал (убягва ми името в момента). Двете дъщери се играеха от Наз Елмаз и Рожда Демирер. В момента мисля Рожда има по-добра кариера от Наз, която пък е по-красива. Особено ме впечатли обаче Небахат Чехре. Не знам тогава къде намерих това инфо, но си спомням следните неща: набор 1948 или 1949 не помня точно; бивша Мис Турция някъде през 60-те години; започва артистична кариера, но се омъжва и до там не само с кариерата, но и със социалния ѝ живот. Съпругът е някакъв дерибей, държана е затворена в къщи и е жертва на домашно насилие. Това май е продължило повече от 20 години, но в определен момент успява да се разведе и да се завърне отново към артистична кариера. Слава богу, защото хем е хубава жена, хем е наистина добра актриса. Моля да ме извините, ако не съм много точна в детайлите, но го карам по памет. А на финала в ЗП беше направо къртеща!
сериала се казва късчета живот

# 351
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз клип влязох да ви постна да се посмеете и се отнесох с моите бъртвежи  ooooh!

Ох много смешно са ги изтипосали  Joy Joy

# 352
И на мен от там ми взе,и вика да ги гледаш грозните мангали и там  Joy Joy

да бе мъжка му работа Simple Smileна телефона ми е снимката на Ча с котката дето държи,само го поглежда от време на време  ама йок нищо не казва Winkи по-добре

# 353
  • Още у мъглата ...
Нито една от тях Гъбке,само ще загатна карам си трабанта,нямам мобифон,ти да не мислиш,че аз ги знам,то затова се и рових толко време
Хайде честито на именниците ,чакаме да черпят  Mr. Green

И със загатването не се сещам на първо мислене  Laughing, но ще ги чуем, кат спретнеш клипа  Joy
Ти може и да си сетила, ама нали питаше вчера за смешни моменти с Чаги, сетих се за момента, когато махаше с ръка на онази мацка, която Фери я изхвърли, че оназ му каза "бебе"  Laughing

Честито на всички именници  Hug newsm51

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
А за бебешик,сетих се и за него  Joy Joy

# 355
нерде ми отиде крачолчето  newsm78 newsm78 newsm78

# 356
  • Още у мъглата ...
Аз клип влязох да ви постна да се посмеете и се отнесох с моите бъртвежи  ooooh!
Скрит текст:

Ох много смешно са ги изтипосали  Joy Joy
Joy Joy Joy
Ох, много е готин, хем тук таме хващам някоя дума, а ако всичко разбирахме щеше да още по-голям купон  Joy Joy Joy

# 357
  • Още у мъглата ...
нерде ми отиде крачолчето  newsm78 newsm78 newsm78

Аууу, някой ти завидя  newsm78 Joy Joy Joy
Да не си го сложила в куфара  newsm78  Joy

# 358
Гъбке,ей я хубустницата  ooooh!

# 359
Влъх,да прайм кампания да убием на Бу севгилито  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт