Отговори
# 120
http://www.youtube.com/watch?v=MRVdjk3CMew малко музичка,че ши са згръчкате  Mr. Green

# 121
# 122
малеее Влъх ти Джанчо ли ще готвиш хахах

# 123
Здравейте момичета. Hug
Да ви почерпя с едно кафе.

Обсъждали сте нещо за Чаги в 3 сезон аааа панталоните му са такива той не е виновен.
А в 44 еп. е много скучна работата ама все пак ние ще я изгледаме с интерес.

# 124
  • Под Сините камъни
Да гласуваме за Чачи в анкетата за най-обичана известна личност в Турция!!!
http://www.medyaninsultanlari.com/category/anket

Не мога да разбера какво толкова харесват на този Енгин, че толкова много гласове е събрал. Нито е красив нито пък е кой знае колко добър актьорooooh!
За това мога да поспоря.Изключително добър актьор е  Peace

# 125
ем викам малко да ви спася от него нали вий мазен чи ша го ръгна у гозбата  Mr. Green

# 126
Ушаткото съм го гледала в два сериала Брак с чужденец и Фатмето,не ме е грабнал с нищо прехвален е  Peace

# 127
ем викам малко да ви спася от него нали вий мазен чи ша го ръгна у гозбата  Mr. Green
ааа на мен момчето не ми пречи,на другите им е нещо мазен хаха е защо бе ще го готвиш Sadтой човека има ресторанти и ще ти готвят на теб  Mr. Green

# 128
ем викам малко да ви спася от него нали вий мазен чи ша го ръгна у гозбата  Mr. Green
ааа на мен момчето не ми пречи,на другите им е нещо мазен хаха е защо бе ще го готвиш Sadтой човека има ресторанти и ще ти готвят на теб  Mr. Green
е как бе как ще изневеря на Ча с добрия му приятел Джанчи патладжанчи не мога да му го причиня  Mr. Green

# 129
# 130
Ушаткото съм го гледала в два сериала Брак с чужденец и Фатмето,не ме е грабнал с нищо прехвален е  Peace

И аз така мисля. Peace

Да гласуваме за Чачи в анкетата за най-обичана известна личност в Турция!!!
http://www.medyaninsultanlari.com/category/anket

Не мога да разбера какво толкова харесват на този Енгин, че толкова много гласове е събрал. Нито е красив нито пък е кой знае колко добър актьорooooh!
За това мога да поспоря.Изключително добър актьор е  Peace

Всеки си има вкус и предпочитания! Flutter

Аз сега се зарибих и по друг момък:

Скрит текст:

Скрит текст:
Това е главният актьор от "Опасни тайни", който започва по БТВ от понеделник. Сериала е супер, но пак завърши с разтворен финал и неразкриване на сюжетните линии, ама пак ще си го гледам и го препоръчвам. Peace

# 131
е как бе как ще изневеря на Ча с добрия му приятел Джанчи патладжанчи не мога да му го причиня  Mr. Green
е ти няма да му изневеряваш,само ще хапнете 1-2 манджи хаха може и Ча да присъства че има нужда да похапне  Mr. Green

# 132
Зори,ще го видим те последно време все така ги оставят незавършени  Rolling Eyes

# 133
Здравейте,от скука днес само се ровя насам - натам из нета, като попаднах на някаква доста любопитна информация  Praynig

Ekranların güzel ve genç oyuncusu olan Hazal Kaya ekranlara geri dönüyor. Hazal Kaya en son ''Son yaz balkanlar'' adlı dizide rol almıştı ve dizi beklenen ilgiyi göremeyince reyting kurbanı olarak yayından kaldırılmıştı.
Bunun üzerine Amerika'ya giden Hazal Kaya hem tatil hemde oyunculuk dersleri almak için gittiğini söylemişti.

Daha sonra Hazal Kayanın kilolu fotoğrafları yayınlanınca Hazal Kayanı Amerika'ya gitme sebeplerinin içinde aşırı kiloları da olduğu söylenmişti, Amerika'da zayıflama kamplarına katıldığı yönünde haberler çıkmıştı. Neyse ki şimdi güzel oyuncu Hazal Kaya başka bir proje ile ekranlarda olmaya devam edecek.

Güzel oyuncu Hazal Kaya daha önce bir çok dizi ve filmlerde rol almıştı. Yeni sezonda ise yeni başlayacak olan ''Son Aşk'' dizisi ile ekranlara gelecek olan yeni dizide rol alacağı duyuruldu.

Hazal Kaya'nın yeni dizisinin ismi SON AŞK olarak bildirildi.

Dizinin konusu hakkında henüz bilgi verilmemişken dizide rol alacak diğer isimlerde belli oldu.

SON AŞK dizisinde rol alacak diğer isimler kimler;

- Hazal Kaya
- Nebahat Çehre
- Aslıhan Gürbüz
- Hakan Kurtaş

Kaynak: http://bugunkihaber.blogspot.com/2013/07/hazal-kaya-yeni-dizisi- … tml#ixzz2ZUA74nQe

дали в действителност това е вярно не знам... Ако все пак такъв сериал ще има, би следвал и въпроса в кой ден ще се ротира, поне аз за това веднага си помислих. За мен най-удачният вариант е сряда, на мястото на вече приключилия Север-Юг, но пък часа е малко късен /23 h/. Ако наистина има такъв проект, само остава да чакаме до есента,за да разберем всички подробности.

Лек ден от мен засега.  Hug

pp - това са съответно Aslıhan Gürbüz
Скрит текст:

и Hakan Kurtaş
Скрит текст:

# 134
Здравейте и от мен.  Hug

Ирка,  Hug много искам да ти видя клипа, но не ми го отваря..  Rolling Eyes

Благодаря за закуските, сладкото, колажите и т.н.   bouquet

В анкетата гласувах за Чаги, но и той и Хазал са доста назад, дори и Серенай ги води в момента. А вече сериозно ми писна от този Енгин Кюрека.  Mr. Green Постоянно води в анкетите и не мога да разбера какво толкова му харесват. Както каза Миленка- прехвален е. Чела съм коментари, че е най-добрия актьор не само в Турция, но и в Холивуд. Това изобщо не е вярно поне за мен. С нищо не можа да ме впечатли, даже ми е гнусен.  Sick Съжалявам, че така се изразявам, но не мога да го търпя просто.

Oт страницата на ОС във фейсбук ни приканват да изпратим писмо до "Шоуто на Слави", за да покани Хазал и Чаатай да му гостуват. В Турция нито един водещ не успя да ги събере заедно, пък камо ли Слави да успее.  Laughing Но все пак аз ще изпратя писмо и ако има доста хора, които искат това може да се направи нещо и да покани поне един от тях. Както напр. беше поканил преди време Инджи от Перла и Фикрет от Листопад.
http://www.slavishow.com/kontakti/

Общи условия

Активация на акаунт