Отговори
# 195
  • В света на мечтите... ❤
Беним бурда  wavey  wavey  wavey  Мераба гюзел иншаалар!
Ренка,ти си знаеш,но пак да кажа,
Ирка и за теб отново за клипчето   bouquet  Hug   bouquet
Малко домашна работа за новата тема  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Охх,тези Имикими нещо са се бъгнали и много ме нервят  #Cussing out

# 196
Здравейте момичета  Hug Минавам набързо....пак . Около мен по това време на годината е лудница и едвам сварвам да отворя развлекателните страници.
 Не знаех, че някой нещастник се е облагодетелствал от труда на момичетата  #Cussing out Не мога да повярвам. Защо сте изкарали всички серийки на 1 стр. Такива хора не заслужават  такива подаръци    Sad  Ама вие си знаете де .

Гледам Хазал с нов партньор. Не мога да се сетя къде играеше това момче  newsm78   Ама пичага е. И младичък. мисля , че ще си отиват с Хазал. А съм сигурна,че тя ще се завърне в прекрасна форма. Най важното е да са овладяли до нормални граници състоянието и .Сега с това се занимавам с моя близка. Не следене на време с годините и последствията от това.

Ох аз не пиша, не пиша, пък после....  Embarassed

# 197
малко партнъорката на Ча  Mr. Green

# 198
Жани,Аблата нямаше ли я там,щяхме да дойдем с ябълките и доматите ако знаехме,че е там  Mr. Green
спряха ми тока и сега се дотътрих Wink Wink Wink
за нея пък хич,ама хич не ми е дошло на акъла Blushаз нея без друго не я и отразявам Blush можеше да изяде някой токат ако беше там,ама баш нея не я видях(и по-добре) кЪк шЪ отърве Ча сам....................

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 16:57 от Zhana Georgieva

# 199
  • Още у мъглата ...
Ух, аз си пускам колажа, а тя Релакска вече напущала негови снимки, дет и устето му са вижда, ама бях започнала да пиша, говорих по тилифона и после без да поглеждам, метнах отговора  Joy Joy
Малко албански реотан го изиграх  Joy Joy

# 200
ей му туйтъра на Сечкин ако някой го харесва https://twitter.com/SeckinOzdemir

# 201
  • Още у мъглата ...

ето ги беееееееееееееее най-накрая,този манекен замести Ча в Пловдив Blush

Ей, Жани  вярно бе doh сега като го видях този и се сетих, Ча нямаше да награждава, а трябваше да участва, защото предната година беше спечелил първото място на Бест модел Турция, а през 2011 в Пловдив се проведе не просто регионален  като в Турция кръг, а баш венеца на конкурса-  Best Model Of The World....
Този бозавия сигурно е някой от подгласниците на Ча, помня, че писаха, че бил новия Къванч и бла бла,(то големи хвалби бяха) а пък къде я видяха тази хубост и сексапил, та чак и първото място взе newsm78

пп Новините за завръщането на Хазалчето са екстра, май  наистина ще снима- шЪ ни отварят работа тез двамата... сега като почнат да се надцакват с новини и снимки, разногледи ще ни направят да се чудим, кой да гледаме по-напред Crazy
 И друго ми мина през ума- нали писаха, че ролята и (евентуалната) е на тенис учител и се сетих, че най добрите школи по тенис са в Лос Анджелис, Сан Франсиско и най-вече Маями....дали пък не е била на уроци Mr. Green От друга страна най-престижните школи по актьорско майсторство са на източния бряг- Ню Йорк newsm78
По формата и ще си проличи   Wink

пп2 за мълчанието по проектите едва ли сами решават- всяка дума ще трябва да съгласуват с продуцентите....

smile3521 Изобщо няма да се учудя и до там да е отскочила, каквато многостранно развита го раздава, да върти и тенис ракетата  Laughing
Белора  Hug

Дани  Hug Прекрасни грозотии - визия и стихове  Heart Eyes

# 202

ето ги беееееееееееееее най-накрая,този манекен замести Ча в Пловдив Blush

Ей, Жани  вярно бе doh сега като го видях този и се сетих, Ча нямаше да награждава, а трябваше да участва, защото предната година беше спечелил първото място на Бест модел Турция, а през 2011 в Пловдив се проведе не просто регионален  като в Турция кръг, а баш венеца на конкурса-  Best Model Of The World....
Този бозавия сигурно е някой от подгласниците на Ча, помня, че писаха, че бил новия Къванч и бла бла,(то големи хвалби бяха) а пък къде я видяха тази хубост и сексапил, та чак и първото място взе newsm78

пп Новините за завръщането на Хазалчето са екстра, май  наистина ще снима- шЪ ни отварят работа тез двамата... сега като почнат да се надцакват с новини и снимки, разногледи ще ни направят да се чудим, кой да гледаме по-напред Crazy
 И друго ми мина през ума- нали писаха, че ролята и (евентуалната) е на тенис учител и се сетих, че най добрите школи по тенис са в Лос Анджелис, Сан Франсиско и най-вече Маями....дали пък не е била на уроци Mr. Green От друга страна най-престижните школи по актьорско майсторство са на източния бряг- Ню Йорк newsm78
По формата и ще си проличи   Wink

пп2 за мълчанието по проектите едва ли сами решават- всяка дума ще трябва да съгласуват с продуцентите....

Видя ли кЪк сЪ сети веднага Heart Eyesподгласник беше и в Турция тоя да Hug

# 203
  • В света на мечтите... ❤

# 204

ох тая дясната устичка направо да я   love001  love001  love001

# 205

Скрит текст:
ставам че чок багаж имам за стягане

# 206
# 207
  • гр златоград гр. созопол гр. царево
http://vbox7.com/play:57a137fb73
Пробвайте с линка и ако не стане ще го изтрия и ще го кача наново  Peace

джанъм и там йок Hug
                                                                                                                                                          мерси супер е newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 208
ДАНИ, ÇOK GÜZEL, но последния колаж тези невероятни очи на Хазал, ОМГ,   bouquet
Жани, ÇOK GÜZEL   bouquet

# 209
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın oynayacağı The O.C dizisinin adı ne olacak?

http://www.medyaninsultanlari.com/magazin/cagatay-ulusoy-ve-sere … nin-adi-ne-olacak

Общи условия

Активация на акаунт