Отговори
# 270
  • София !

Ух .. много са ми милички тук  Heart Eyes !

# 271
Искам да изкоментирам 48 епизод Айсун когато отива в дома на Корай и вижда Фериха всъщност заболя я това че и бе казана истината че всъщност с гнева си към Фериха губи и синът си но това е истината Айсун и Юнал не познават синът си него не го интересуват фамилията и парите.
Айсун трябваше да се опита да опознае Фериха а не да прегръща гневът си.

# 272
  • У Диспансера ...♥♥♥

Еееее ще ги бия тия,аз за кой ги правя,като не може да ги гледа диспансера ааааааааааа Crossing Arms
http://vbox7.com/play:78ce6a9788  И линка слагам
Влъх ще ти я направя Авеню,може с целувките,нея да сложа  Hug

# 273
  • У Диспансера ...♥♥♥
Обаче,забелязвате ли как всички клипове все със сватбата им ги привършвам,да може да заличим ония пиклив финал  Sick

# 274
Добър вечер мили дами   bouquet Гледам сте коментирали това-онова.. Но никоя от вас не споменава участието на Небахат Чехре. Ей тая жена играе невероятно, още повече отрицателните роли /на испански - ангатонисти, протагонисти - главната двойка/  Hug Ако наистина и нейното участие се потвърди, ще съм доволен да я гледам отново в продукция на Канал Д, а с Хазал - още повече. Признавам,че на някои моменти ще ми напомня на Ask-i Memnu, но това е друг въпрос.

Наистина ми е много любопитно как сериалите и на двамата ще се конкурират. Хазал по Канал Д, а Чаго - по Стар Тв. Е,не ми се вярва да ги сложат и двамата в един ден.Щом той е в петък /малко неудачен избор според мен/, тя може да е сряда или вторник, и двата сериала в тея дни свършиха..  Дали Небахат с играта и, и Хазал с невинността и ще имат повече зрителски интерес от Улусой.. не се знае нищо. Предстои ни да видим.

# 275
  • У Диспансера ...♥♥♥
Марто,коя е тая  newsm78

# 276
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да не е майката на Бихтер,ако е тя на мен много ми харесва тази актриса ,и като визия и като игра  Peace

# 277
  • София !
Да не е майката на Бихтер,ако е тя на мен много ми харесва тази актриса ,и като визия и като игра  Peace

Да , да тя е  Peace .

# 278
  • У Диспансера ...♥♥♥

Да , да тя е  Peace .

Мерси Бъни,наистина е хубава актриса,макар че ролята и беше отрицателна в ЗП,страшно ми допадаше,особено като погребваше Бихтер,много добра игра  newsm10

# 279
Ирче,видях го...нямам думи...адмирации !!!

И нещо старо,ама много любимо...за теб и всички,които го харесват!

# 280
Здравейте на всички!
Препускате през темите!
Дакота рекна да се запиша и вие вече на следващата! Hug
Желая ви хубава вечер!

# 281

Да , да тя е  Peace .

Мерси Бъни,наистина е хубава актриса,макар че ролята и беше отрицателна в ЗП,страшно ми допадаше,особено като погребваше Бихтер,много добра игра  newsm10

ооооооо, там си беше връхната и точка. Не и гледайте годините, жената си играе невероятно. Бяха давали и един друг сериал с нея, по-кратък, по БТВ, беше майка на две сестри, играеше с положителна роля в нея продукция и от там я забелязах аз. Дали в новия проект с Хазал ще са майка и дъщеря? Не ми се вярва много,но нищо не се знае, може пък да и е леля и да е властна и лоша някаква.. ейййййй интересно ми стана сега.

# 282
  • София !

Да , да тя е  Peace .

Да определено е добра актриса , и на мен много ми допада . Добре играе ролите си , и като визия също  Hug . Макар че признавам си в ''Забраненият плод'' на места ми идваше да  #2gunfire  Joy . Особено като пълнеше главата на Нихал ( Фери хихи  Heart Eyes ) с  измислици  Crossing Arms  . Ама все пак роля какво да се прави . Актрисата иначе пак казвам - допада ми !!

# 283
  • София !

Да , да тя е  Peace .

ооооооо, там си беше връхната и точка. Не и гледайте годините, жената си играе невероятно. Бяха давали и един друг сериал с нея, по-кратък, по БТВ, беше майка на две сестри, играеше с положителна роля в нея продукция и от там я забелязах аз. Дали в новия проект с Хазал ще са майка и дъщеря? Не ми се вярва много,но нищо не се знае, може пък да и е леля и да е властна и лоша някаква.. ейййййй интересно ми стана сега.

Ааа  newsm78 ДАААА  Laughing , вярно имаше един такъв сериял .. ама реално какво стана с него , аз ли не го догледах или го спряха  newsm78 . Нямам спомени вече вече това беше 2009та май  newsm78 ... и името му не помня вече  Blush .

# 284
ООО ако супер ще е ако двете играят в един общ проект поне двете се познават...
А на мен ми се иска да видя Хазал в роля като да речем геройнята на Ханде нещо различно да е...
Може би ще кажете че няма да и ходи ама си мисля че не може да  играе все някакви такива роли нека е пълно с драма и интриги но да е малко в отрицателна роля.

Общи условия

Активация на акаунт