Да , да тя е

ооооооо, там си беше връхната и точка. Не и гледайте годините, жената си играе невероятно. Бяха давали и един друг сериал с нея, по-кратък, по БТВ, беше майка на две сестри, играеше с положителна роля в нея продукция и от там я забелязах аз. Дали в новия проект с Хазал ще са майка и дъщеря? Не ми се вярва много,но нищо не се знае, може пък да и е леля и да е властна и лоша някаква.. ейййййй интересно ми стана сега.
Ааа

не се сещам,те го бяха повторили мисля 2011 лятото, оная Наз Елмаз играе вътре,едната дъщеря.. изобщо не си спомням нищо друго,но знам,че там Небахат играеше добрата майка, което ме очуди,понеже бях леко забелязъл тогава,играта и в ЗП. Не го бях гледал него/ЗП/,защото си мислех,че е тъп филм, а по-късно се превърна в сериал номер 1 за мен/заедно с ЛиН - вече/. Сериала беше кратък, да кажем 30 оригинални епизода, даваха го по БТВ от 13,30 до 15,00 часа, като финала му беше тъп и сладникав, тая Наз Елмаз харесваше годеника на сестра си, привличането беше двойно де, но накрая всеки се ожени за неговият си човек,тъпо.