Отговори
# 285
Да не е майката на Бихтер,ако е тя на мен много ми харесва тази актриса ,и като визия и като игра  Peace

Да , да тя е  Peace .

Мерси Бъни,наистина е хубава актриса,макар че ролята и беше отрицателна в ЗП,страшно ми допадаше,особено като погребваше Бихтер,много добра игра  newsm10

ооооооо, там си беше връхната и точка. Не и гледайте годините, жената си играе невероятно. Бяха давали и един друг сериал с нея, по-кратък, по БТВ, беше майка на две сестри, играеше с положителна роля в нея продукция и от там я забелязах аз. Дали в новия проект с Хазал ще са майка и дъщеря? Не ми се вярва много,но нищо не се знае, може пък да и е леля и да е властна и лоша някаква.. ейййййй интересно ми стана сега.

Ааа  newsm78 ДАААА  Laughing , вярно имаше един такъв сериял .. ама реално какво стана с него , аз ли не го догледах или го спряха  newsm78 . Нямам спомени вече вече това беше 2009та май  newsm78 ... и името му не помня вече  Blush .

не се сещам,те го бяха повторили мисля 2011 лятото, оная Наз Елмаз играе вътре,едната дъщеря.. изобщо не си спомням нищо друго,но знам,че там Небахат играеше добрата майка, което ме очуди,понеже бях леко забелязъл тогава,играта и в ЗП. Не го бях гледал него/ЗП/,защото си мислех,че е тъп филм, а по-късно се превърна в сериал номер 1 за мен/заедно с ЛиН - вече/. Сериала беше кратък, да кажем 30 оригинални епизода, даваха го по БТВ от 13,30 до 15,00 часа, като финала му беше тъп и сладникав, тая Наз Елмаз харесваше годеника на сестра си, привличането беше двойно де, но накрая всеки се ожени за неговият си човек,тъпо.

# 286
# 287
  • София !
Да не е майката на Бихтер,ако е тя на мен много ми харесва тази актриса ,и като визия и като игра  Peace

Да , да тя е  Peace .

Мерси Бъни,наистина е хубава актриса,макар че ролята и беше отрицателна в ЗП,страшно ми допадаше,особено като погребваше Бихтер,много добра игра  newsm10

ооооооо, там си беше връхната и точка. Не и гледайте годините, жената си играе невероятно. Бяха давали и един друг сериал с нея, по-кратък, по БТВ, беше майка на две сестри, играеше с положителна роля в нея продукция и от там я забелязах аз. Дали в новия проект с Хазал ще са майка и дъщеря? Не ми се вярва много,но нищо не се знае, може пък да и е леля и да е властна и лоша някаква.. ейййййй интересно ми стана сега.

Ааа  newsm78 ДАААА  Laughing , вярно имаше един такъв сериял .. ама реално какво стана с него , аз ли не го догледах или го спряха  newsm78 . Нямам спомени вече вече това беше 2009та май  newsm78 ... и името му не помня вече  Blush .

не се сещам,те го бяха повторили мисля 2011 лятото, оная Наз Елмаз играе вътре,едната дъщеря.. изобщо не си спомням нищо друго,но знам,че там Небахат играеше добрата майка, което ме очуди,понеже бях леко забелязъл тогава,играта и в ЗП. Не го бях гледал него/ЗП/,защото си мислех,че е тъп филм, а по-късно се превърна в сериал номер 1 за мен/заедно с ЛиН - вече/. Сериала беше кратък, да кажем 30 оригинални епизода, даваха го по БТВ от 13,30 до 15,00 часа, като финала му беше тъп и сладникав, тая Наз Елмаз харесваше годеника на сестра си, привличането беше двойно де, но накрая всеки се ожени за неговият си човек,тъпо.

Да да даа ... горе долу се сещам нещо , аз го гледах от 11:00-12:00 го даваха и после какво стана не знам .. Знам че бяха две сестри едната живееше при баща си другата при майка си , едната богата , другата по бедно живееше на село ако не се лъжа  newsm78 . По припомних си значи  Laughing , наистина играеше добра майка !!

# 288
ООО ако супер ще е ако двете играят в един общ проект поне двете се познават...
А на мен ми се иска да видя Хазал в роля като да речем геройнята на Ханде нещо различно да е...
Може би ще кажете че няма да и ходи ама си мисля че не може да  играе все някакви такива роли нека е пълно с драма и интриги но да е малко в отрицателна роля.

всеки актьор трябва да се развива, като за целта е нужно да подбира внимателно, а също така и различни роли. Не е нужно, а и няма да говори добре за някой, да играе само едно и също 5-10 години например. При това положение и интереса спада /както се случва в Мексико с различни актьори и актриси там/.

Скрит текст:
Имам си една любима актриса от Мексико, казва се Анджелик Бойер, на която първата и главна роля в сериал бе отрицателна, получи я на 22-23 годишна възраст. Не можете да си представите колко овации си спечели - не стига,че и сериала бе различен/с главна героиня - антагонистка - лоша/,че и първа главна роля за нея. Беше си невиждан успех. Последва нова роля с добра главна и сега се спряга,че отново може да е лоша.

Така,че - всеки трябва да опита. Дори да играе лоша, не се знае - може пък повече да и отива, от начало може да не и приляга толкова /както се случи с горепосочената актриса/,но постепенно във времето толкова добре се овладяват нещата,че ще има да я свързвате само и с тази и роля.

# 289
Небахат не беше ли Вахидето/майката на султана /във "Великолепният Век"

# 290
  • Варненска клюкарка
Добър вечер мили дами   bouquet Гледам сте коментирали това-онова.. Но никоя от вас не споменава участието на Небахат Чехре. Ей тая жена играе невероятно, още повече отрицателните роли.......

Съгласна съм с теб, не само играта и но и като визия и излъчване е страхотна. Гледала съм я само в ЗП, невероятен образ изгради там- много живот даде на героинята си Heart Eyes. Виждала съм я и във сцени от ВВ- и там е уникална. Умее да подбира ролите си, а като се има предвид, че тези два сериала са сред едни от най успешните турски, много е вероятно и новия проект да е супер...щом и Хазал се вдигна от САЩ, сигурно има защо Mr. Green И на мен ми направи впечатление, че новия сериал го спрягат за канал Д- най престижния филмов канал. Ако спретнат нещо като ЗП ще си умра от кеф Crazy макар, че той е много висока летва....дано!

# 291
ехоооооооооооууууууууу бурда им  wavey wavey waveyяко туитване пада,те сЪ разтъртиха тия хора бе,ади дур бе дур Wink
Results for #tekbiryuzumvarsevhadi-чичи Гуги ми го преведе така -нека да има лице като на единhttps://twitter.com/search?q=%23tekbiryuzumvarsevhadi&src=hash
та да си до'дим на думата бе Blushна'што къзъм  гелдим или йок,кацна ли,севгелито посрещна ли я както си му е редът или хабери йок Hug

# 292
# 293
Небахат не беше ли Вахидето/майката на султана /във "Великолепният Век"

евет къз евет Hug

# 294
  • Още у мъглата ...
ехоооооооооооууууууууу бурда им  wavey wavey waveyяко туитване пада,те сЪ разтъртиха тия хора бе,ади дур бе дур Wink
Results for #tekbiryuzumvarsevhadi-чичи Гуги ми го преведе така -нека да има лице като на единhttps://twitter.com/search?q=%23tekbiryuzumvarsevhadi&src=hash
та да си до'дим на думата бе Blushна'што къзъм  гелдим или йок,кацна ли,севгелито посрещна ли я както си му е редът или хабери йок Hug

Жани  Hug
Офишъл инфо няма за кацането  Laughing
Ама Чачко се е нахилил като тиква на плет  Joy

# 295
Добър вечер мили дами   bouquet Гледам сте коментирали това-онова.. Но никоя от вас не споменава участието на Небахат Чехре. Ей тая жена играе невероятно, още повече отрицателните роли.......

Съгласна съм с теб, не само играта и но и като визия и излъчване е страхотна. Гледала съм я само в ЗП, невероятен образ изгради там- много живот даде на героинята си Heart Eyes. Виждала съм я и във сцени от ВВ- и там е уникална. Умее да подбира ролите си, а като се има предвид, че тези два сериала са сред едни от най успешните турски, много е вероятно и новия проект да е супер...щом и Хазал се вдигна от САЩ, сигурно има защо Mr. Green И на мен ми направи впечатление, че новия сериал го спрягат за канал Д- най престижния филмов канал. Ако спретнат нещо като ЗП ще си умра от кеф Crazy макар, че той е много висока летва....дано!

да,така е. Дано само е нещо съвременно, понеже в стила на Времето лети, от 1965 не ми се нравят,той си е изключение. Кои ли ще са сценариста и продуцента ? Вече тръпна в очакване.

# 296
  • Още у мъглата ...
newsm44 newsm44 newsm44
Хайдеее, да разливаме  Laughing
Скрит текст:

# 297
ехоооооооооооууууууууу бурда им

Жани  wavey ТЦ...не я изпратихме със снимка,няма и да я посрещнем...камо ли Ча да видим... Mr. Green Тайна,майна  tooth tooth tooth

Фенски мераци,ама аз не харесвам Берен и му е Абла/не,че за него е проблем,де/  Mr. Green

# 298

Жани  Hug
Офишъл инфо няма за кацането  Laughing
Ама Чачко се е нахилил като тиква на плет  Joy

еййййй тъкмо тая снимка гледах в туитър значи Hugами нахилил сЪ е що'т ашкъма гелди

# 299
  • In a surreal moment!
Хади и аз да са оповестя! И да ви поздравля с това парче от чок Романтик комеди2
Големи сладурки тия тринките, начи, строхатни мацки  Grinning

Хазал ква беше тая екскурзия дет я направи.....В голямо недоумение съм  newsm78
Хора, прогресирах до 55мин. Всичко таймирано и нагласено! Малко остана, имайти тръпение!
44еп пътува с пътнишкия влак, предвиденото закъснение са наваксва!
Хади...отскачам до Персуейшиън1995г...май тъй са казваши...нещо такова...тафти, дантели и парадни фрази...да разпусна от АФК

Общи условия

Активация на акаунт