Отговори
# 585
Ей, от както е създадена тази тема почти всеки ден се намира някой да пита за серии... ooooh! не им ли омръзна вече - не знам... #Crazy
Аз само като прочетох кво ме пита и  #Crazy особено за бг аудио ooooh!

Бъни лека и благодаря Hug

# 586
тьойбе,тьойбееее  Winkчовек ни'мой си прочете страничките на рахат бе Blush чок зор ми давт тез мой'ти хора Partyмама ми вика и тук ли дойде да висиш на компютъра Heart Eyes йок рахат бе Simple Smileади казвам ви акшамлар Hug Hug Hug
Изкарай си супер  Heart Eyesнас не ни мисли по луди нема станеме Mr. Green

# 587
http://vbox7.com/play:f0165c1c ем аз какво да кажа повече Ча съм го анализирала от горе до долу от чурап до броя на плочките дет изчезнаха  Mr. Green дефектен му  бил  фаянса  Mr. Green и болтове що има в филма съм коментирала  Mr. Green

# 588
тьойбе,тьойбееее  Winkчовек ни'мой си прочете страничките на рахат бе Blush чок зор ми давт тез мой'ти хора Partyмама ми вика и тук ли дойде да висиш на компютъра Heart Eyes йок рахат бе Simple Smileади казвам ви акшамлар Hug Hug Hug

Ааа...то нИ сЪ знай...никога не е късно да станеш за резил  Mr. Green
Нещо шантаво сътворих...Хазатай във Вечността.Тьойбе,тьойбе...луда работа... smile3555

# 589
  • Sofia
Здравейте милички диспансерки Hug Hug Hug

Излезе ми и на мен късмета най-накрая да имам за по-дълго и нет и лаптоп Mr. Green
Иначе ви понаглеждам от тел-а,ама от там не си е работа.

ИКСИ
Скрит текст:
Честит Рожден Ден,миличка!

Пожелавам ти цветни,безгрижни и слънчеви дни в дългия ти и щастлив живот!Целувки!

Манка,да са ти живи и здрави всички роднини и много да те радват Hug!

Жани,Ирче,весело изкарване на почивката.Наслаждавайте се и се забавлявайте Hug  Hug!

Ако имаме още именници,да си носят със здраве имената!!!

Ренка,честити гащи,много си готяна Heart Eyes  Hug

Днес не съм ви чела,та ще се върна малко назад да поразгледам.

# 590
За да не пропусна някой  Hug Hug Hug привет в полунощ на всички от мен Рали.  Hug Heart Eyes Hug
Много има за четене  ooooh! и само се отбивам за поздрав  wavey и пак се връщам отново по страниците, че ни чака и волейбол.

# 591
  • Още у мъглата ...

Нещо шантаво сътворих...Хазатай във Вечността.Тьойбе,тьойбе...луда работа... smile3555

Еййй, Снежи, страхотно е    love001 newsm51
Разкошотия  Heart Eyes

# 592
 Hug Hug Hug Hug Hug

Влизам да ви пожелая лека и спокойна нощ   love001

Скрит текст:

# 593
  • Още у мъглата ...
Как са се притеснили, че има много за четене, то една част е специален вид анализ, няма много за четене  Joy Joy

Ренка, ми аз преди няколко теми бях предложила да вземем да направим и озвучаване на епизодите, та така може БГ аудио, GR аудио, RU аудио, ENG аудио ... да спретнем, то не сме малко луди  Joy Joy Joy
Малко с мъжките роли не знам как ще се справим newsm78, ама ако трябва роднини ще ползваме  Joy Joy Joy
Та да са доволни всички вокруг да около  Mr. Green

# 594

Еййй, Снежи, страхотно е    love001 newsm51
Разкошотия  Heart Eyes
newsm10 красота newsm03

Ави Hugблагодаря Heart Eyes

Рали Hug

Манка лека Hug ох сонатата Heart Eyes  bouquet

# 595
Как са се притеснили, че има много за четене, то една част е специален вид анализ, няма много за четене  Joy Joy

Ренка, ми аз преди няколко теми бях предложила да вземем да направим и озвучаване на епизодите, та така може БГ аудио, GR аудио, RU аудио, ENG аудио ... да спретнем, то не сме малко луди  Joy Joy Joy
Малко с мъжките роли не знам как ще се справим newsm78, ама ако трябва роднини ще ползваме  Joy Joy Joy

Joy Joy JoyАз като гледах един сериал на руски до където е преведен и там от 10 еп само мъж говори Laughing

# 596
С тая тема ще изкарате ли утре до към 14 ч newsm78

Рали и аз ги чакам наще bg

# 597

Joy Joy JoyАз като гледах един сериал на руски до където е преведен и там от 10 еп само мъж говори Laughing

хахахаха, добре,съгласен съм да помагам. На ВРЕМЕТО ЛЕТИ 3 сезон го има с руско аудио и само мъж превежда всички роли... интересно.

# 598
Специален анализ, специален анализ...  newsm78
Да се обадя ли на приятел за жокер? Thinking

# 599
Ави!Рали! wavey
Габче,Ренка, май и вие сте шашави поне колкото мене/заколажчето,де/  SickАз като няма нищо интересно,започвам да ровя в Имикимито и се успокоявам  tooth tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт