ВЕЛИКО ТЪРНОВО

• 99 595
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
ами звънни по навреме, недей чака последния момент, защото може и да няма незнам ти си прецени.

# 691
Добре благодаря ти .

# 692
  • Велико Търново
Момичета, а Паньова не преглежда ли вече в Невромедикс на 4д?

# 693
Момичета, а Паньова не преглежда ли вече в Невромедикс на 4д?

Ходила съм при нея, ама 4д ли беше, май да. Близо до Ниш беше кабинета. Нищо особено.

# 694
Какво са ми казали аз чувам само акъл да дават повечето който никой не им го иска ,искам съвет за лекар не 100 въпроса защо не съм в Плевен и защо ходя при 100 лекари на преглед .Ти за добър лекар в Търново можеш ли да кажеш?

Няма добър лекар в Търново, който да ти следи проблемна бременност! Като искаш най-доброто - на консултации в Плевен при когото ще раждаш.

# 695
Тонитa не вече е в София

# 696
  • Велико Търново
Сияна А, благодаря! Беше ми убягнала тази информация.

# 697
     Enidi,защо не подадеш жалба срещу тази зъболекарка,не е честно така...една съседка също имаше проблем с некадърно направена пломба и каза,че нещата бързо се разрешили и зъболекарката и върнала парите.
     Доста сте изписали за АГ във Велико Търново.Но наистина всеки си има мнение и впечатления от различните доктори.Факт е,че в Плевен са специалисти,но аз нямам тази финансова възможност да отида да раждам там,за това трябва да се задоволя с това,което предлага болницата тук.Да се надявам на малко повече късмет и като цяло си е Божа работа Simple Smile
     За Паньова аз бях чула,че идвала веднъж седмично,но не съм сигурна че информацията ми е достоверна...   

# 698
Кикси идва 1 път месечно, но къде преглежда незнам, инъче си е в София Simple Smile

# 699

Факт е,че в Плевен са специалисти,но аз нямам тази финансова възможност да отида да раждам там,за това трябва да се задоволя с това,което предлага болницата тук.Да се надявам на малко повече късмет и като цяло си е Божа работа Simple Smile

To не е задължително да раждаш в "Авис Медика" или "Св.Марина". С направлението можеш да родиш във всяка болница в България. А да родиш в Плевен, дори в държавната болница,пак си е по-добре от тук.Мое мнение.

# 700
Момичета да питам, някоя от вас знае ли къде се продава дунапрен, евентуално и да режат на размери? Че искам да си сложа над детското матраче, но немога да намеря да режат. Има на К2-то 70/140 размери, но искам на метър, ако някой знае... Мерси Simple Smile

# 701
  • В.Търново
Сияна А, ще те посъветвам да не слагаш дунапрен на бебето, защото спарва, особено лятото ужасно много.Спала съм  на дунапрен и знам какво е.Сега матрачетата за бебета са най-различни и са предназначени точно за детското телце.Нашето като го купувахме беше към 25лв през 2009г, сега да са малко по-скъпи.

С направление наистина може да се роди навсякъде, но всяка частна болница работеща със здравната каса си определя цените.В Авис медика с направление може да се роди за около 700лв, ако не се лъжа, а за секцио е над 1000лв.  Wink

# 702
Сияна А, ще те посъветвам да не слагаш дунапрен на бебето, защото спарва, особено лятото ужасно много.Спала съм  на дунапрен и знам какво е.Сега матрачетата за бебета са най-различни и са предназначени точно за детското телце.Нашето като го купувахме беше към 25лв през 2009г, сега да са малко по-скъпи.

С направление наистина може да се роди навсякъде, но всяка частна болница работеща със здравната каса си определя цените.В Авис медика с направление може да се роди за около 700лв, ако не се лъжа, а за секцио е над 1000лв.  Wink

Секциото е 830 лв в Авис Медика. Това няма значение. Имахме в предвид, че в Плевен има и държавни болници, които работят със здравна каса и няма да платиш стотинка отгоре, а при всички положения отношението, което ще получиш ще е доста по-различно.

# 703
  • Велико Търново
За да сме съвсем точни и без направление може да се роди във всяка една държавна болница безплатно  Grinning

# 704
Може в Авис Медика да е по висока цената ,но гарантирам че на друго място такова приятно отношение едвали има.Правих мин.година по това време операция за махане на сливиците ми еми такова отношение не го заменям ,а и в Плевен имам доста операции  ортопедични при 1 лекър след голяма катастрофа тук.Благодарение на него не съм инвалид и съм като всички нормални хора.

Общи условия

Активация на акаунт