Частни детски градини - София (7)

• 64 780
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
....

За какви консумативи ви искат допълнително?

Днес питах по-подробно, Казаха ми,че за маркери,учебници ,книжки и такива неща,с който детето за се занимава и учи,тъй като се късали и изхабявали и за това всеки родител трябва да плати "Х" сума:) Ще си я плати,то е ясно,но не ми хареса,че не са ме предупредили,със сигурност са знаели,че ще трябва да я давам Flutter

# 106
  • София
....

Днес питах по-подробно, Казаха ми,че за маркери,учебници ,книжки и такива неща,с който детето за се занимава и учи,тъй като се късали и изхабявали и за това всеки родител трябва да плати "Х" сума:) Ще си я плати,то е ясно,но не ми хареса,че не са ме предупредили,със сигурност са знаели,че ще трябва да я давам Flutter

Хммм  Thinking При нас беше казано "за учебни пособия"  Rolling Eyes

# 107
..

Хммм  Thinking При нас беше казано "за учебни пособия"  Rolling Eyes

да да.,точно за това,за да учат,пишат,четат и рисуват Peace

# 108
....

Хммм  Thinking При нас беше казано "за учебни пособия"  Rolling Eyes

Че то не е ли същото Rolling Eyes
Явно само мен са ме предупредили newsm78

# 109
  • София
....
Явно само мен са ме предупредили newsm78

Може би са взели решение на по-късен етап  newsm78

# 110
Мисля, че Re oт Ре след мен са се записали. Та най-вероятно просто са забравили Mr. Green

# 111
Мисля, че Re oт Ре след мен са се записали. Та най-вероятно просто са забравили Mr. Green

ми май не само мен са ме забравили  Mr. Green

ПП.Днес бях с децата на конна езда и снимах  Mr. Green който иска да ми пише на лични ,за да му пратя снимки на детето му:)

# 112
М да, да, често се случва да забравят разни неща. Crazy Така де, аз явно съм уцелила шестицата Laughing

# 113
  • София
Относно тези допълнителни пари за учебни помагала... още на предварителните разговори ми казаха, че ще събират тази сума в началото на септември еднократно. И мейл ми изпратиха преди 2-3 седмици пак със същата информация. А ако не се лъжа, май беше описано и в анекса към договора.  newsm78 Ще проверя за това последното малко по-късно.

# 114
  • София
Абе, няма значение. След като е за децата, всеки ще даде  Peace

# 115

естествено:) Но нямаше да е лошо да си го знам:) Да не се изненадвам   bath

# 116
  • София

естествено:) Но нямаше да е лошо да си го знам:) Да не се изненадвам   bath

Peace

# 117
enna, аз търсих в същия периметър, верно за една година може да има и нова информация, за която да не знам, но с две думи - частни детски градини в Лагера и Хиподрума няма, в Красно село има Пламъче и 101 защо, в района на Медицинска - Веселата къща. Не знам дали вече не са ти в списъка. В Красно село има и един родителски кооператив - Малки стъпки. Не знам дали би ти бил вариант клонът на "Светлина" в Зона Б-5, ул. Одрин 62, много близо е до Медицинска. Имат и един в Овча купел, но там не толкова комуникативно мястото. Успех с търсенето!

# 118
На мен пък ми се струва адски тъпо да даваш 600 лв. на месец за градина и после всеки месец още цигании 12 лв. за блокчета 18 лв за моливи, вместо от самото начало да обявят 630 лв. такса. Също ми се струва особено дребнаво и мизерно да се носят мокри кърпички за децата. 3 лв. струват 70 броя, толкова ли не могат да отделят пари за това...

# 119
  • София
Не даваме всеки месец, а един път в годината. Честно казано ако таксата беше 600 лв бих се замислила за събирането на тези допълнителни пари. При положение че нашата е на 2/3 от посочената сума, не го намирам за чак толкова непростимо

Общи условия

Активация на акаунт