Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Къде има работещ млекомат в Кършияка?

# 196
  • Пловдив
Къде има работещ млекомат в Кършияка?
И аз точно влизах това да питам...

В Лекси вече няма.
На пазарчето на Брезовска преди Търговията идва мобилен млекомат - понеделник и четвъртък сутрин, но много бързо свършва млякото...

# 197
  • Пловдив
На кръстовището на Джоана-та има млекомат, точно в блока срещу нея.

# 198
мобилен млекомат идва и на Понеделник пазара - понеделник, сряда и петък, до 10 ч.

# 199
Освен в МОЛ-а има ли друг магазин на Skiny в града?

# 200
  • Пловдив
Освен в МОЛ-а има ли друг магазин на Skiny в града?

Затвориха ги. За съжаление. Вчера и Хъш Пъпис беше със спусната решетка......

# 201
  • Пловдив
Някой скоро да е купувал матрак за спалня?
Дилемата е между ТЕД и Нани, еднолицев или двулицев. Средна хубост.
Къде има най-голямо разнообразие и наличности?

# 202
  • о`майна лунна нощ е
През април купихме Нани Каспия полифлекс 120/190 см. За сега никакви проблеми. Спи се удобно на него.

miraluba - натъркаляйте се някой шоурум. Когато си купувахме Екон-а, близо час се търкаляхме по леглата, изложени в шоурума на Дизма - до Вис виталис. Там са три магазина на веригата - двата от тях са до детския магазин, като десният е за матраци и има изложени над 20 модела вътре на всякакви фирми.

Друг шоурум, в който има добро количество изложени матраци, е Зона-та - бившата мебелна къща. Нани са техни матраци и са представили предимно тази марка в магазина.

# 203
  • Пловдив
ТуиГ, благодаря за включването.
избираме матрак за майка ми, която цял живот е спала на пружина.

Ние в къщи сме с Нани, който дори не съм избирала, а ни препоръчаха когато избирахме спалнята. Сега като гледам е един от най-евтините им, но нямам никакви забележки.

Трябва да се купува и подматрачна рамка, а еднолицевите имат вградена такава.

# 204
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, знаете ли къде мога да подам сигнал за проблемен светофар. Пътувах от Била по  "Шести септември" в посока центъра и на кръстовището с улицата /не се сещам за името/ на площад "Шахбазян" не се вижда червено ли е зелено ли е.

# 205
Препоръчайте в Пловдив майстор за шпакловка, работещ качествено

# 206
  • Пловдив
Някой скоро да е купувал матрак за спалня?
Дилемата е между ТЕД и Нани, еднолицев или двулицев. Средна хубост.
Къде има най-голямо разнообразие и наличности?
Аз съм за Нани Peace

# 207
  • Пловдив
Към мамите,чиито деца ходят на плуване-от къде взехте плавници,силиконови за тренировките?Масово продавали такива,които са пластмасови накрая,а трябва целите да са меки,силиконови

# 208
Към мамите,чиито деца ходят на плуване-от къде взехте плавници,силиконови за тренировките?Масово продавали такива,които са пластмасови накрая,а трябва целите да са меки,силиконови
Не са ни искали плавници?
Антон го водех в Новотела.

# 209
  • Пловдив
Духи,а там с плавници ли тренираха?На нас не ни искат да купуваме,те й дават,но са й леко големи.Нямат толкова малки.Затова мислим да й купим,за да й е по-удобно.Но ми казаха,че тези,силиконовите,се намират трудно
В Новотела колко плащахте и доволна ли си?

Общи условия

Активация на акаунт