Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 285
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Духи,а там с плавници ли тренираха?На нас не ни искат да купуваме,те й дават,но са й леко големи.Нямат толкова малки.Затова мислим да й купим,за да й е по-удобно.Но ми казаха,че тези,силиконовите,се намират трудно
В Новотела колко плащахте и доволна ли си?
Доволна съм много Simple Smile Топло, чисто, съблекални, душове, сешоари, кърпи.. всичко си има.
Няколко пъти съм го пускала с почивки Simple Smile Simple Smile И смята пак да започна да го водя (само да си го прибера в Пловдив по някое време  Crazy).
110 лв за месец - 12 посещения мисля се води - 3 пъти седмично по 1 час. Слага им в началото нещо като "пояси", като постепенно минават само на дъски (като са готови).
Треньорка е на Цветана Пиронкова майка й. Децата много я слушат!
Това с плавници сефте го чувам  Rolling Eyes и не виждам смисъл... по-лесно е да, но пък като свикнат така после им е трудно.. странен подход  Confused

# 211
  • Пловдив
Духи,плавници за стартиране не ползват навсякъде,да.Школата в Тримонциум /Раденкова,Месрабович/ явно залага на плавниците в началото.
Благодаря за инфото за Новотела

# 212
  • Пловдив
Духи,плавници за стартиране не ползват навсякъде,да.Школата в Тримонциум /Раденкова,Месрабович/ явно залага на плавниците в началото.
Благодаря за инфото за Новотела

Плавници, при Мисробович само в началото.............. Поне при нас беше така............

# 213
Момичета, от каква възраст е добре децата да започнат да се учат да плуват?

# 214
Въпросът е от каква ще ги вземат да се занимават с тях Simple Smile По-рано от 4-5 едва ли.

# 215
  • Пловдив
Питала съм Мисробович за годините и тя каза - след 3 години, че вземат.............

# 216
  • Пловдив

По принцип по-рано от 4 г не ги взимат.Но може и на 3 г  да го вземат.Зависи от треньорът

# 217
Предполагам индивидуално (на 3г.) не в група?

# 218
  • Пловдив

Ами,индивидуално.Джаскат ги при другите.Индивидуалните часове са доста по-скъпи

# 219

Ами,индивидуално.Джаскат ги при другите.Индивидуалните часове са доста по-скъпи
В Новотела не искат такива дребни Simple Smile Питала съм специално - само индивидуално.
Което си е и отговорност де - то най-лесно да го цопнеш в басейна  Crazy

# 220
  • Пловдив
Много зависи и от детето.Има три годишни,които се държат по-зряло от моето четиригодишно.Чуват,разбират и правят това,което показва треньорът.Ние и затова изчакахме до това лято за нашето гардже-да узрее.

# 221
Момичета, благодаря Ви. Явно ще проучвам въпроса след две години.

# 222
  • Пловдив
Някой да знае зоомагазин в Тракия, където продават рибки? Пиша трите, които знам, -срещу Форума, близо до Мтел-а след Детски свят и зад пицария Верди,  но някой по-закътан може да съм пропуснала та питам.

# 223
Момичета, къде да си поръчам диоптерни очила newsm78. Преди доста време се обсъждаше темата.От къде сте доволни?

# 224
Здравейте. Някой знае ли дали в Кичука някъде има аеробика? От доста време търся, но нищо не откривам...

Общи условия

Активация на акаунт