Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 255
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Привет дами, търся си дънки, boot cut големи номера...Някой знае ли къде има, на цени до 50-60 лв?
Големи - по UK 22-24, по EU - 52-54, или 36/38 - дължина 32.
Като размери не знам, но boot cut съм виждала в Кенвело  Peace
В момента там е доста опоскано откъм номера, а точно тези въобще ги няма. Успех с намирането, все пак!

Някой беше питал за аеробика в Пловдив, по-точно в Кючук Париж - мярнах обява онзи ден, но не съм се заглеждала подробно, ще разровя и ще пиша пак.

Редактирам се, намерих инфото, копирам го просто, защото май не е уместно да пускам линк:

От 2.09.2013г  стартират часове по аеробика вече и в кв. Кючук Париж, Пловдив,  в сградата на кино Тракия(до пощата), зала - ет.2. Възможен диапазон за провеждане на часовете - Понеделник, Сряда и Петък - от 8.00 до 20.00ч, Вторник и четвъртък - от 8.00 до 17.00ч. Капацитет на групите - 10 човека. Телефон за информация и записване - 0899 366263

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 10:10 от Café del Mar

# 241
Здравейте!
Виждали ли сте някъде да продават свежи броколи? Изобщо не ми се иска да купувам замразени.

# 242
Здравейте!
Виждали ли сте някъде да продават свежи броколи? Изобщо не ми се иска да купувам замразени.
Лекси в Кършиака Simple Smile Миналата седмица в четв. купувах.
Предполагам и в Метро ще има, но скоро не сме ходили.

# 243
duhi_puhi, благодаря, ще пробвам в Метро, че ми е по-близо   bouquet

# 244
  • Пловдив
Търся цял бански, по-голям размер, не съм купувала с години и идея си нямам къде да ходя да търся, естествено на по-сносни цени, не държа на марки и т.н., трябва ми за 2 дни Simple Smile

# 245
  • Пловдив
Момичета,мина ли авиошоуто в Крумово?

# 246
  • Пловдив
Моля за мнения за Ори Билдингс /комплекс Язов/ - като качество и изпълнение...

# 247

.......
От 2.09.2013г  стартират часове по аеробика вече и в кв. Кючук Париж, Пловдив,  в сградата на кино Тракия(до пощата), зала - ет.2. Възможен диапазон за провеждане на часовете - Понеделник, Сряда и Петък - от 8.00 до 20.00ч, Вторник и четвъртък - от 8.00 до 17.00ч. Капацитет на групите - 10 човека. Телефон за информация и записване - 0899 366263

Леле, това е страхотно! Страшно много ти благодаря, Café del Mar.   bouquet От сума ти време търся нещо в квартала, аеробика, тае бо или подобен вид спорт...Още веднъж благодарности!   bouquet

# 248
Търся цял бански, по-голям размер, не съм купувала с години и идея си нямам къде да ходя да търся, естествено на по-сносни цени, не държа на марки и т.н., трябва ми за 2 дни Simple Smile

Цял бански съм виждала в магазинчето за бельо до кино Въстаник.

# 249
  • Пловдив
Моля за съдействие - търся куфар, трябва ми за подарък, така че ми се иска да е нещо по-хубаво. Не искам китайски еднодневки  ooooh! Единствено се сещам за самсонайт в Mall Plovdiv, но там цените си бяха сериозни Sad

# 250
  • Пловдив
Моля за съдействие - търся куфар, трябва ми за подарък, така че ми се иска да е нещо по-хубаво. Не искам китайски еднодневки  ooooh! Единствено се сещам за самсонайт в Mall Plovdiv, но там цените си бяха сериозни Sad

Тази сутрин минах през подлеза на Чифте баня и се загледах в един магазин за куфари и чанти ! Провери там !

# 251
  • Пловдив

В халите като влезеш,в ляво има магазин за куфари и чанти.Имам два купени от там.Мятат ги и по летищата.ОК са.Май бяха български на Bora

# 252
  • В царството на мечтите
 Party

# 253
Търся да купя перука. Освен на главната магазина, някъде другаде  newsm78

# 254
Посленият ми куфар е на Estil - българска фирма, но някой тук каза, че и тях ги правят в Китай... Доволна съм от качеството и цената. Същото не мога да кажа за куфарите в Метро... не изържаха и едно пътуване ooooh!
Естил продават почти навсякъде в магазините за чанти и куфари - в Халите, в Гранда и базар Илиенци. Моят го купих от Илиенци и беше по-евтин отколкото на Пешеходния мост, например.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт