Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 158
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Някой скоро да е попадал на хубава и не прекалено скъпа раница Rolling Eyes Нали ще сме първолаци...

# 406
  • Пловдив
Някой скоро да е попадал на хубава и не прекалено скъпа раница Rolling Eyes Нали ще сме първолаци...

Погледна ли в Карфур?
Друга година имаха раници - не много скъпи и с добро качество. Сега не знам дали имат.
Раници има и в Метро.
Има и едно магазинче за раници и чанти на Кап. Райчо, пада се над ДМ и Карфур, мисля, на втория етаж.

# 407
  • Пловдив

Погледна ли в Карфур?
Друга година имаха раници - не много скъпи и с добро качество. Сега не знам дали имат.
Раници има и в Метро.
Има и едно магазинче за раници и чанти на Кап. Райчо, пада се над ДМ и Карфур, мисля, на втория етаж.

Гледах в Карфур мин.седмица,ама хем бяха дървени хем скъпи ...А през това на Кап.Райчо ще минавам да видя. Peace

# 408
Хумана има  в ДМ  Peace

# 409
  • Пловдив
В Пълмед също има педиатрично спешно. И на мен ми е интересно какво са подвършили тези от Вела.

# 410
Водила съм сина си веднъж във Вела, въобще не бих го записала там, че и да си плащам  Crazy  имам приятелка, която много ги хвалеше и имаше абонамент, след това обаче нещо объркаха симптомите на малкия и я пратиха във ВМИ в инфекциозна, а се оказало, че няма за какво - стояха там с малкия /който беше на 1 месец/ - 10 дни и като се прибра първата и работа беше да прекрати договора с Вела  Mr. Green

# 411
В момента са много разредени като състав, предполагам заради отпуските. Но въпреки всичко, това си остава едно от много малкото места в града, където правят всичко възможно да спестят болничен престой на децата, независимо колко труд и усилия им коства.
Хвалят ги тези, които са наясно с организацията им на работа и много лесно могат да избегнат нежелани недоразумения Peace.

# 412
  • Пловдив
Linkata,клиниката в Транспортна,да.Още не съм я ползвала лично,но чувам хубави неща.
Как те издразниха във Вела

Причините са за това, че в момента съм им набрала са да кажем "организационни". Ние предплащаме по принцип за 6 месеца и многократно ми се е случвало да ми се обаждат в период в който сме предплатили да ме "подсещат" за неплатени такси, добре че вече си ги знам и пазя бележките. Сега обаче се случи наистина да изпуснем такса. При първото обаждане им казах че ще им платя като се наложи да отидем за бележка за градината или за преглед - на практика аз няма как да ползвам преглед преди да платим. Днес ми се обаждат едва ли не да ме заплашват.

Това е повода, а причината да търся алтернатива е, че докторите постоянно се сменят. В момента има само една докторка на която имам доверие и всеки път трябва да й следя смените - ми аз по-добре при личната да ходя.

Друго което ме притеснява преди началото на зимния сезон е, че чакалнята им е 1 на 2 м., буквално (който е ходил знае че не преувеличавам). По някога там се събират 10 и повече деца и родители. Случвало се е по време на епидемия да държа децата в колата или по сеседните кафенета за да не са в контакт с други болни деца. Последния път когато поставих този въпрос на собственика на клиниката ми каза, че до месец щели да се местят в нова сграда, оттогава мина сигурно година.

Извинете за спама, и благодаря за информацията.  Hug

# 413
  • Пловдив
И аз с въпрос  Grinning
Скапа ми се акумулатора на колата та откъде да си купя нов  Embarassed
  bouquet

# 414
  • Пловдив
Зависи къде  живееш. В Кауфланд , Метро , Бриколаж , Баумакс ,Практикер има различни марки и цени.  Иначе има и по специализирани магазини но трябва да ги знаеш къде са точно. От българските са Искра на най-читави - около 2-3 години карат.

# 415
И аз вече не съм клиент на Вела. ОТ както смениха докторите и сложиха някакви "стажантки", последният път когато ходихме - януари месец, объркаха дозировката на един сироп (за сина ми, който беше на 9 месеца) , вече не помня за какво беше, и кой точно, но си спомням, че беше доооста превишена, въпреки, че мъжът ми на място попитал сигурна ли е докторицата, тя отговорила утвърдително, че толкова било! Говорихме и по телефона, бях бясна, писмо  писах, но нещо се прецанка компа и така и не го изпратих, сега съжалявам. От тогава не сме стъпвали там, съжалявам, че навреме не развалихме договора, сега ще тр да си платим, въпреки че не сме ходили от януари месец. Притеснява ме и малката чакалня.

# 416
Linkata,клиниката в Транспортна,да.Още не съм я ползвала лично,но чувам хубави неща.
Как те издразниха във Вела

Причините са за това, че в момента съм им набрала са да кажем "организационни". Ние предплащаме по принцип за 6 месеца и многократно ми се е случвало да ми се обаждат в период в който сме предплатили да ме "подсещат" за неплатени такси, добре че вече си ги знам и пазя бележките. Сега обаче се случи наистина да изпуснем такса. При първото обаждане им казах че ще им платя като се наложи да отидем за бележка за градината или за преглед - на практика аз няма как да ползвам преглед преди да платим. Днес ми се обаждат едва ли не да ме заплашват.

Това е повода, а причината да търся алтернатива е, че докторите постоянно се сменят. В момента има само една докторка на която имам доверие и всеки път трябва да й следя смените - ми аз по-добре при личната да ходя.

Друго което ме притеснява преди началото на зимния сезон е, че чакалнята им е 1 на 2 м., буквално (който е ходил знае че не преувеличавам). По някога там се събират 10 и повече деца и родители. Случвало се е по време на епидемия да държа децата в колата или по сеседните кафенета за да не са в контакт с други болни деца. Последния път когато поставих този въпрос на собственика на клиниката ми каза, че до месец щели да се местят в нова сграда, оттогава мина сигурно година.

Извинете за спама, и благодаря за информацията.  Hug
Подкрепям всяка думичка!!!

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 13:09 от Нефертари

# 417
И аз с въпрос  Grinning
  bouquet

Миналата година ползвахме услугите на тази фирма и сме доволни http://akumulatoribg.com/

# 418
И аз с въпрос  Grinning
  bouquet

Ако те устройва район Тракия, до новата сграда на общината.

# 419
Здравейте
аз също не съм очарована от Вела,наложи се да ги посетим миналата Коледа,чакалнята беше меко казано претъпкана...
знам,че много мами посещават темата и по принцип са доста отзивчиви и бързи в отговорите си  bouquet-бихте ли споделили инфо за почасово гледане на деца,детегледачки/с опит,може и в дома им/или т.нар лели,които гледат по 3-4 деца по домовете си-просто искам да имам няколко варианта,не желая да подвеждам никого/,но като родители,които с първо детенце,за първи път ще тръгват на ясла ми е доста притеснено как ще се адаптира детето и ако не, и съответно много боледува- искам да имам варианти....
Благодаря ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт