Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 037
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
.

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 22:21 от aH~

# 541
Иска ми се да купя две одеала за детска стая. Идеята е да ги използвам вместо шалтета. Може и тънички да са, но да са с някакви детски мотиви-кучета, котета, патета, Мики/ Мини Маус, героите от Мечо Пух. Трябват ми в розово и бледожълто-нещо такова. И да са евтини-много важно условие.Уточнявам-не ми се дават повече от 15лв. за едно и това е максимума засега. Може и шалтета, но все на едни лъскави попадам, другите ми идват по-скъпи.Идеи?

# 542
Моля,ако някой знае магазин,фирма  или склад за раменни подплънки видове или т.н. подплънки за реглан ръкав  да сподели Praynig
Това предполагам, ще го търсиш в магазините за шивашки материали, затова - Мазиар - работят и в събота до следобеда Peace

# 543
Иска ми се да купя две одеала за детска стая. Идеята е да ги използвам вместо шалтета. Може и тънички да са, но да са с някакви детски мотиви-кучета, котета, патета, Мики/ Мини Маус, героите от Мечо Пух. Трябват ми в розово и бледожълто-нещо такова. И да са евтини-много важно условие.Уточнявам-не ми се дават повече от 15лв. за едно и това е максимума засега. Може и шалтета, но все на едни лъскави попадам, другите ми идват по-скъпи.Идеи?
Избор на десени одеала и на прилични цени има в Юск. Повечето са полари, а някои от тях са малко странни размери, но и аз ги ползвам за шалтета  Peace Иначе в Илиенци в един от магазините за спално бельо има готови шалтета или ако поръчаш, може да ти ушият от памучния плат, от който шият комплектите. Купувала съм двустранно - от едната страна с Кити, а от другата с Уинкс.  Peace

# 544
  • Пловдив
Пликове с цип в Тракия някой да знае дали продават newsm78

# 545
Водни обувки купих от Джъмбо. Благодаря!

# 546
Моля,ако някой знае магазин,фирма  или склад за раменни подплънки видове или т.н. подплънки за реглан ръкав  да сподели Praynig
Това предполагам, ще го търсиш в магазините за шивашки материали, затова - Мазиар - работят и в събота до следобеда Peace
Благодаря,но къде е този Мазиар магазин ли е?Аз съм обиколила много магазини и нямат...А намерих с чичко гугъл Wink

# 547
Избор на десени одеала и на прилични цени има в Юск. Повечето са полари, а някои от тях са малко странни размери, но и аз ги ползвам за шалтета  Peace Иначе в Илиенци в един от магазините за спално бельо има готови шалтета или ако поръчаш, може да ти ушият от памучния плат, от който шият комплектите. Купувала съм двустранно - от едната страна с Кити, а от другата с Уинкс.  Peace

Каква им е цената, ако си поръчам да ушият?

# 548
Бихте ли препоръчали някоя от детските кухни в Тракия (район Детски свят)? Какви са условията? Колебая се между тях и "Първа лъжичка".....

# 549

Каква им е цената, ако си поръчам да ушият?
Аз купих готово, ама и на него не помня цена  newsm78 .... но там са си бюджетни цените  Peace

# 550
  • Пловдив
Момичета може ли да ми кажете от кой сайт на добра цена може да се купи парфюм ?
Ако пък някой е пазарувал и е доволен също .
Благодаря !

# 551
  • Пловдив
Пазарувала съм два пъти парфюми от сайтове - едните бяха май парфюмибг.ком, или нещо подобно, за другия сайт вече не помня кой беше. И двата пъти останах разочарована - много бързо замирисаха на спирт и двата парфюма. Предпочитам да дам двойно в магазина, ама поне не ми мирише на спирт.

# 552
  • Пловдив
Момичета може ли да ми кажете от кой сайт на добра цена може да се купи парфюм ?
Ако пък някой е пазарувал и е доволен също .
Благодаря !

Венера козметикс, до водната палата-вносители и търговци на оригинални парфюми -имат и сайт: fragrances.bg мисля, че беше.

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 14:19 от aH~

# 553
Не препоръчвам да се купуват парфюми от бг сайтове. Защо не опиташ в http://www.ebay.co.uk/ или http://www.fragrancedirect.co.uk/

# 554
  • Пловдив
Пазарувала съм два пъти парфюми от сайтове - едните бяха май парфюмибг.ком, или нещо подобно, за другия сайт вече не помня кой беше. И двата пъти останах разочарована - много бързо замирисаха на спирт и двата парфюма. Предпочитам да дам двойно в магазина, ама поне не ми мирише на спирт.
Благодаря ти за споделеното   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт