Къде в Пловдив? - 44 тема

• 55 940
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Трябва ми фирма за превод и легализация на документи - от испански на български език. По специално става въпрос за превод на пълномощно и акт за раждане на дете родено там.

# 692
  • Пловдив
Трябва ми фирма за превод и легализация на документи - от испански на български език. По специално става въпрос за превод на пълномощно и акт за раждане на дете родено там.

Ползвала съм услугите на Скрипта http://www.scrypta.com/bg/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D … %D0%BE%D0%B4.html

# 693

Ползвала съм услугите на Скрипта http://www.scrypta.com/bg/%D0%A1%D0%BF%D0%B5%D1%86%D0%B8%D0%B0%D … %D0%BE%D0%B4.html

+1

# 694
  • Пловдив
За  SAT  и  TOIFEL може и да има вариант и без да си плащаш курса, защото тези изпити по принцип са с такса. Но сертификат за ниво.....не знам дали ще може. По принцип на теб ще ти трябва от С нагоре, а тези нива са по-скъпи. Леля ми е заклет преводач с испански ама представа си нямам къде прави преводи от време на време. Но предполагам, че за акт за раждане навсякъде ще ти свършат работа.

# 695
  • Пловдив
Нещо интересно,което научих току що.В Пловдив има сладкарница,която работи със Стевия-бившето К2.Някои от вас може би знаят.Аз като любител на сладкото вече точа лиги
http://stevialux.eu/

# 696
# 697
  • Пловдив
Има ли някъде в Пловдив уроци по плуване за 3 годишни?

# 698
  • Sunshine state
Не знаеш колко ми помогна!   bouquet Утре ще се обадя да си направя регистрация за съответното ниво.  Hug

# 699
  • Пловдив
Има ли някъде в Пловдив уроци по плуване за 3 годишни?

В Младост взимат 3 годишни.Принципно не,но ако отидеш да питаш,ще ти го вземат.
В Тримонциум предполагам също

# 700
  • Пловдив
Благодаря   bouquet 

# 701
  • Пловдив
Момичета, дайте моля предложения за магазин за пердета на сносни цени.

# 702
Момичета, дайте моля предложения за магазин за пердета на сносни цени.
Миналия месец поръчвах пердета за детската, и този път отидох в магазинчето до кафенето на "Мария Луиза", срещу църквата "Св. Петка". Много съм доволна, момичето обяснява много, дава страхотни идеи, и цената е повече от добра - за мен. Изборът също е голям, ако имаш път и съм обяснила добре, мини, трябват ти размери, за да ти сметнат на място цената.  Peace

# 703
  • До хладилника, който обичам
За обущар - Карловска, за шивач - ремонтите ми ги прави момичето на пешеходния светофар на църквата Св. Иван Рилски

+1 за шивачката Peace
Дайте още ориентировъчни цени?
Шивачката на Карловска работи бързо, но ми се струва, че взима скъпо - за несложни неща, подгъв на перде примерно. Така се вкиснах последния път, че чак шевна машина си купих, ама пусто, като не мога да шия Mr. Green

# 704
За обущар - Карловска, за шивач - ремонтите ми ги прави момичето на пешеходния светофар на църквата Св. Иван Рилски

+1 за шивачката Peace
Дайте още ориентировъчни цени?
Шивачката на Карловска работи бързо, но ми се струва, че взима скъпо - за несложни неща, подгъв на перде примерно. Така се вкиснах последния път, че чак шевна машина си купих, ама пусто, като не мога да шия Mr. Green
За скъсяване на панталон взима 4 лв. - по два на крачол, за същата шивачка става въпрос - и аз я ползвам...

Общи условия

Активация на акаунт