Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 329
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Отново имам нужда от вашата помощ да намеря салфетки с картинка Hello Kitty, също така най-важното търся свещи за торта за рожденния ден пак с Hello Kitty? Ако някой е виждал и знае къде има, ще съм му благодарна много.

# 106
Пробвай на щанда на Тон-Бонбон в мола,имат доста тематики,би трябвало и Хелоу Кити да има!

# 107
  • гр.Пловдив
за поправка на чанти и на спирката срещу тримонциум при обущаря, но е голям скъпар

# 108
Момичета,

предстои ни претапициране на кухненски диван и холова гарнитура. Старателно си записах координатите на местата за избор на дамаски, за които сте споделили.

Но моля, дайте координати и на майторите, от които сте останали доволни.
Претапицират на място вкъщи, нали? Дано не ни се наложи да разнасяме гарнитурата...

# 109
  • Пловдив
Момичета,

предстои ни претапициране на кухненски диван и холова гарнитура. Старателно си записах координатите на местата за избор на дамаски, за които сте споделили.

Но моля, дайте координати и на майторите, от които сте останали доволни.
Претапицират на място вкъщи, нали? Дано не ни се наложи да разнасяме гарнитурата...

Двамата братя,които продават дамаски до ресторант Старият Пловдив в Капана и претапицират,ще се разберете с тях на място !
0898458987-това е номера на едно семейство,което се занимава точно с претапициране на място ! Клиенти са ми и затова ги знам ! Успех !

# 110
Препоръки за сервиз за готварска печка Беко?

# 111
  • Пловдив
Не мога да помогна за печката, аз питам за миялна и никой не издава нищо  Grinning

# 112
Не мога да помогна за печката, аз питам за миялна и никой не издава нищо  Grinning
Миялни знам, че поправят в магазина за бяла техника 2ра употреба до УХТ - отзад на бул. Марица се пада. И перални също.
Но за печки не съм сигурна Simple Smile

# 113
  • до най-прекрасния мъж
А хладилници дали поправят? Моят прави бучка лед точно до каналчето, от което се изтича водата от размразяването и съответно всичко плувва във вода, защото няма как да се изтича. Един път го правиха гаранционно, но със сервиза на Горение не искам да имам нищо общо повече. Пък и гаранцията изтече.

# 114
А хладилници дали поправят? Моят прави бучка лед точно до каналчето, от което се изтича водата от размразяването и съответно всичко плувва във вода, защото няма как да се изтича. Един път го правиха гаранционно, но със сервиза на Горение не искам да имам нищо общо повече. Пък и гаранцията изтече.
Предполагам да.
Те си продават техника 2ра употреба + имат и сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване Simple Smile
Ето намерих ги: http://bialatehnikavtoraupotreba.com/

# 115
  • до най-прекрасния мъж
Предполагам да.
Те си продават техника 2ра употреба + имат и сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване Simple Smile
Ето намерих ги: http://bialatehnikavtoraupotreba.com/
Мерси, Пухи, ще ги прослушам.

# 116

Мога да препоръчам майстор, но ако миялната ти е на Фабер /специализиран е в тази марка/.

# 117
  • Пловдив
Не е Фабер.

# 118

Мога да препоръчам майстор, но ако миялната ти е на Фабер /специализиран е в тази марка/.
Е те пък миялните са толкова еднакви Simple Smile Само ако има електроника е по-различно, но предполагам едва ли ремонтират самите платки - по-скоро ги подменят Simple Smile

# 119
  • Sunshine state
И аз смятам,че едва ли поправя само тази марка /изобщо не съм я чувала  Crazy/. 100 на 100 принципът е що годе еднакъв и разбира и от други. Peace

Общи условия

Активация на акаунт