Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 257
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
........вече се предлага pvc дограма с пръзгащо отваряне, но на колкото фирми звънях се оказа, че плъзгащо отваряне за прозорци имат само с алуминиева дограма......

Силно ви препоръчвам Данин ООД - danin.bg
djasra, и те ли правят такава? Това е полезно инфо...

# 271
  • Пловдив
Момичета,кажете от къде може да се поръча вкусна питка.Сладкарница Васиана на Богомил работи ли още?Някой от Лекси или от фурната на Сточна гара поръчвал ли е?
Благодаря!

# 272
  • Пловдив
Момичета,кажете от къде може да се поръча вкусна питка.Сладкарница Васиана на Богомил работи ли още?Някой от Лекси или от фурната на Сточна гара поръчвал ли е?
Благодаря!
Яла съм няколко пъти питка от фурната на Сточна гара - винаги е невероятно вкусна!

Благодаря на всички включили се с отговор на питането ми за куфар   bouquet

# 273
Благодаря!
Свекърите бяха поръчали за сватбата от Лекси. Беше отвратителна: твърда, грозна и безвкусна, за разлика от питката, която майка ми беше поръчала, но не от Пловдив Blush.

# 274
  • Пловдив
Благодаря!

Сладкарницата на Богомил е в отпуска, но не помня, до кога точно.
Ако искаш утре имам път на там и мога да проверя.

На Сточна гара миналата седмица поръчвах за помен, ами не е нищо особено, но не мога да кажа, че не е вкусна.
40 парчета -8лв.
30 парчета- 7лв.

# 275
Къде в Пловдив да отида на педикюр? С врастнали нокти съм и искам да ми ги изреже качествено. Предпочитам Кършиака и Центъра, но може и др предложения да давате. Благодаря.
Иди в Гранда,непомня точно името на салона,но там се справят чудесно с такива проблеми

# 276
  • Пловдив
Благодаря на момичетата,които се включиха за питките!  bouquet
Мястото е избрано - Сточна гара  Laughing

# 277
  • Cyprus, Пловдив
От Сточна гара питки не съм яла, но често си купувам хляб и е много вкусен  Peace

# 278
Момичета, откъде си купихте пердетата?

# 279
Момичета, препоръчайте ми добра козметичка за кола маска в Кючук Париж. Моята замина в чужбина и не знам къде да отида. Последните две, при които ходих такива бели ми направиха, че направо ще ме откажат да ходя.

# 280
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добра козметичка за кола маска в Кючук Париж. Моята замина в чужбина и не знам къде да отида. Последните две, при които ходих такива бели ми направиха, че направо ще ме откажат да ходя.

В Кичука не мога да ти препоръчам ! Моята козметичка е до църквата Св.Петка,Тони-0895251444 ! Ако нещо те интересува,на лични !

# 281

В Кичука не мога да ти препоръчам ! Моята козметичка е до църквата Св.Петка,Тони-0895251444 ! Ако нещо те интересува,на лични !

Благодаря  Hug Ако не намеря в района ще ти пиша непременно.

# 282
Здравей!Аз ходя при Галя,работи във фризьорски салон "Мери",зад магазин "Слънчеви лъчи",мога да дам телефон,аз съм горе долу доволна.

# 283
Здравей!Аз ходя при Галя,работи във фризьорски салон "Мери",зад магазин "Слънчеви лъчи",мога да дам телефон,аз съм горе долу доволна.
Прати ми го, моля те на лични, благодаря  Hug

# 284
  • Пловдив
Къде най близко в Смирненски има магазин за платове.Трябва ми тюл за поличка-пачка(туту).

Общи условия

Активация на акаунт