Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 178
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Здравейте-за фотоапарата-Технополис,този ,който е посока Пазарджик.Отстрани на магазина има сервиз,те поправят и уредите от магазина дали фира:)

# 361
  • Пловдив
Здравейте-за фотоапарата-Технополис,този ,който е посока Пазарджик.Отстрани на магазина има сервиз,те поправят и уредите от магазина дали фира:)
Благодаря ти!  bouquet

# 362
  • Пловдив
Момичета, спешно ми трябва рехабилитатор, който прави масажи по домовете. Закъсала съм го с крака - ходя вече седмица на физиотерапия, но няма добър резултат. Дано бързо ми помогнете!

# 363
Момичета, спешно ми трябва рехабилитатор, който прави масажи по домовете. Закъсала съм го с крака - ходя вече седмица на физиотерапия, но няма добър резултат. Дано бързо ми помогнете!

Съпруга ми имаше проблем с врата-ходи при един рехабилитатор, ъъъъъ Тошко. Дели кабинет с лекар и се намира близо до Понеделник пазара. Не знам дали ходи по домовете обаче, иначе сме доволни. Ще потърся телефон сега, дано го открия... 0888735079-това е, дано е актуален и да ти свърши работа.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 18:45 от Zolka

# 364
  • Берлин
Момичета,търся готини обувки средно скъпи и червени, нещо такова, ако някой е виждал някъде

# 365
  • Тайна, майна
Здравейте, дами!
Търся нещо такова или като това .
Води се комплект за преместване на мебели. Миналата седмица беше в каталога на Лидл, но докато отида, вече беше свършило. Попитах в Практикер и в Бриколаж, но нямаха.
Някой да е виждал такъв комплект по магазините?

# 366
  • Sunshine state
За пръв път чувам за такова нещо. Дай снимка,моля.  Praynig

# 367
  • Тайна, майна
За пръв път чувам за такова нещо. Дай снимка,моля.  Praynig
Уж съм дала, ама явно не се е получило. Пробвам пак.
Този е от брошурата на ЛИДЛ.
А това са го продавали в Практикер.

# 368
  • Пловдив
Рехабилитатор -веднага,ама кабинета е в ДКЦ-то,което е до Тунела,не знам дали ще се навие за у вас-0897569329

# 369
  • Пловдив
Трябват ми буркани Омния от 0.800 мл. Ако някой има за продаване, или знае, от къде мога да купя поне 150 бр. да сподели.

# 370
Трябват ми буркани Омния от 0.800 мл. Ако някой има за продаване, или знае, от къде мога да купя поне 150 бр. да сподели.
В Лидъл има с врътка - преди малко ги видях.. От обикновените не съм виждала (не че съм се заглеждала  Blush).

# 371

Такива буркани вече не се произвеждат, така че единственият ти шанс е да намериш човек, от който да си ги купиш. Провери ли в продавалника?

# 372

Такива буркани вече не се произвеждат, така че единственият ти шанс е да намериш човек, от който да си ги купиш. Провери ли в продавалника?
Преди години съм купувала от магазин пред стъкларския завод " Дружба".

# 373
Да попитам и тук - някой знае ли друга частна ясла освен "Вълшебник"  Hug

# 374
Издирвам добър педикюрист в Кичука. Моля, помагайте.

Общи условия

Активация на акаунт