Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 162
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Има ДСК и ПИБ

# 391
  • Пловдив

И с/у Мол-а SG експресбанк.

# 392
  • Пловдив
Да ми препоръчате школа по Белиденс и школа по Йога   bouquet

Белиденс-Влада от Пантера ! Намират се в Рилон център  !
Мерси   bouquet

# 393
# 394
  • Пловдив
Къде в Пловдив има кабинети за физиотерапия, работещи със ЗК?

Става въпрос за нагревки на ухо за възрастен с направление...

# 395

В ДКЦ 7 в Кючука има физиотерапия, предполагам работят със ЗК. В ДКЦ-то в Смирненски също има кабинети-преди три години водих малката там заради рахит, но си плащах.

# 396
В Кършиака физиотерапиите са на Кутловица до Новотела и Марица до Кауфланд  Peace

# 397
  • Пловдив

Проверено ли е?
За обикновен педикюр ли става въпрос? Аз имам проблемни нокти ,които се впиват,от 20 годишна съм по салоните-а това е доста време,повярвай:). Държа да работят с мои инструменти. Е,като Дида -тя работи в салон Перфект,няма.Вече се научих да действам сама и не съм я виждала може би година.За нея гарантирам с две ръце. Ако проявиш интерес, пиши на лични ,ще се опитам да издиря телефон.

# 398
  • Пловдив
Вероятно не е за тук въпроса ми, но тази тема се чете повече за това питам - има ли друг денонощен педиатричен център в Пловдив освен Вела и ВМИ спешен кабинет? Тези от Вела много ме ядосаха и след 7 години искам да прекъсна ползването на услугите им.

# 399
  • Пловдив
Денонощна детска клиника има и в сградата на Транспортна болница - Пловдивмед http://plovdimed.run-bg.com/bg/index.pl

# 400
Къде в Тракия мога да си купя евтин и качествен оцветен (може и на място) латекс. Ще боядисвам доста, та искам магазинът да ми е под ръка, затова ограничавам поне квартала.

# 401
  • Пловдив
Linkata,клиниката в Транспортна,да.Още не съм я ползвала лично,но чувам хубави неща.
Как те издразниха във Вела

# 402
  • Пловдив

В ДКЦ 7 в Кючука има физиотерапия, предполагам работят със ЗК.

В Кичука водих дъщеря ни зимата. Апаратурата е сравнително нова и модерна. Има много апарати за различни неща. Ние ходихме точно за ушите. Правихме процедури с три апарата за 7 дни по ЗК с направление от джипито. Тогава ухото й мина без да се налага да пие АБ.

# 403
Здравейте,имам един въпрос ,знаете ли къде в Пловдив се продава АМ Хумана 1?  Praynig

# 404
Здравейте,имам един въпрос ,знаете ли къде в Пловдив се продава АМ Хумана 1?  Praynig
В Лекси горе съм виждала Хумана..
Вис Виталис няма ли ?

Общи условия

Активация на акаунт