Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, писах и в други теми, но реших да  питам и вас.
Ако можете да ми препоръчате добър, съвестен и мил учител от 1-4 клас, за допълнителна подготовка след учебните занятия на моето дете. Може учителят да работи и другаде, стига да съответстват смените, а може и млад пенсионер. Важното за мен е да работи с внимание и любов.
Надявам се на мнения и препоръки от ваша страна, ако нямате лични контакти на учителя, на лични може да ми пишете името, а пък аз да си опитам да го открия.
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 421
И аз ще следя за детегледачки, тъй като може да почна работа скоро. Моля, ако някой познава честна и коректна жена, която гледа почасово да ми пише на лични   bouquet
Мечкони, има един сайт - детегледачки.ком, ама ми се виждат странни работите там  Tired
Иначе частната ясла "Вълшебник" предлагат почасово гледане вкъщи, 4.5 лв на час + 2.5 лв. за транспортни разходи

# 422
  • Пловдив
Някой знае ли къде продават играчки с марката Djeco.
По-конкретно търся нещо като това http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=21_260&products_id=5803

# 423
И аз ще следя за детегледачки, тъй като може да почна работа скоро. Моля, ако някой познава честна и коректна жена, която гледа почасово да ми пише на лични   bouquet
Мечкони, има един сайт - детегледачки.ком, ама ми се виждат странни работите там  Tired
Иначе частната ясла "Вълшебник" предлагат почасово гледане вкъщи, 4.5 лв на час + 2.5 лв. за транспортни разходи

Мисля, че ще е най-удобно и полезно да поразпиташ из квартала, все ще се намери някоя млада пенсионерка, на която като й е на близо, ще й е много удобно. Вариант, де...

# 424
Ще сменяме училище, та към кое бихте ме насочили от следните: Д.Матевски или Черноризец Храбър? И двете ще са ни удобни относно разстоянието, но.... нямам никакви впечатления!

# 425
По-конкретно търся нещо като това http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=21_260&products_id=5803

В Крео в МОЛ-а до ескалаторите на първи етаж. Зареждат периодично. Лятото не съм виждала, но ако им кажеш какво ти трябва, може и да ти го поръчат. Около Коледа всяка година имат на тази марка. Много са добри Peace.
Може да има и в новия магазин, който отвориха в мола за хоби аксесоари.

# 426
  • Пловдив
Шанче, проверих в Крео още онзи ден, почти нищо не е останало.
В новия магазин набелязах някои неща, но там всичко е с идеята "направи си сам". Това му е и подзаглавието HobbyArt Creative Shop.

# 427
Нефертари, мерси за предложението   bouquet
За тези играчки конкретно не знам, но в Гранда има едно магазинче с дървени играчки, много готини неща имат, може и тези да ги има  newsm78

# 428
  • Пловдив
Само в РПУ-то на Волга ли вадят ескпресни/бързи паспорти за дете?

# 429
  • Пловдив

Да ! Ти още ли не си извадила,Мистична ?   bouquet

# 430
  • Пловдив

Да ! Ти още ли не си извадила,Мистична ?   bouquet

Офф...уж се бяхме отказали,ама сега има вероятност за кратка разходка до гръцко,та... Wink

# 431
  • Пловдив

Там, там!

# 432
  • Пловдив

Там, там!
Обадих се да питам колко,кога и ...се втрещих като ми казаха,че първо трябва да идем за да ни Огледат и на място да преценят дали да подадем документи  Crazy О,майко мила!Може да сме контрабандисти и да не ни личи  Whistling
Така,че...

# 433
  • Пловдив
Това са пълни глупости, събирайте си документите и отивайте по опашките!

# 434
  • Пловдив
Срещу теб, в ГРАНД-а, на втория етаж, магазина на Илинор (и Бефадо) - http://shop.ilinor.bg/igrachki-33/%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%BA%D0%B8-333  Hug

Общи условия

Активация на акаунт