Къде в Пловдив? - 44 тема

• 56 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Искам да попитам някой виждал ли е аксесоари за баня (сапунерка, закачалка, поставка с дупка за чаша, ъгъл за шампоани и други подобни), но от пластмаса и на добра цена. В Баумакс има всичко, но най - евтиното е от 20 лв нагоре за артикул, което е много за мен. Все пак ми трябват за квартира. Проверих и в няколко магазина за 1 левче до четвъртък пазара, но нямаше. Който е забелязал, да пише къде е видял.

# 481
Провери в магазин за домашни потреби-виждала съм съвсем прилични комплекти на много добри цени.Ако кажеш в кой квартал си,ще можем да те насочим и към конкретен добре зареден магазин.

# 482
Виж на магазина за дом.потреби на Джумаята,вляво от ОББ.  Peace

# 483
В "Джъмбо"има  Peace

# 484
  • Пловдив
Провери в магазин за домашни потреби-виждала съм съвсем прилични комплекти на много добри цени.Ако кажеш в кой квартал си,ще можем да те насочим и към конкретен добре зареден магазин.
За квартал - може на центъра, около пл.Съединение или пък в Тракия.

Виж на магазина за дом.потреби на Джумаята,вляво от ОББ.  Peace
Не знаех за този магазин, ще проверя.

Джъмбо е страшно далече за мен, а и нямам кола, ще трябва да ходя с такси до там.

# 485
  • Майничка
Въпрос към майките на ученици - картите за градския транспорт за ученици месец за месец ли са или има опция за 3м., примерно?

# 486
Въпрос към майките на ученици - картите за градския транспорт за ученици месец за месец ли са или има опция за 3м., примерно?
gargamela, може и за три месеца, че и за година даже мисля, че можеше   Peace

# 487
  • Пловдив
Здравейте! Пак съм аз  Embarassed Да попитам някой знае ли къде се продава плат полар на метър на достъпна цена?

# 488
  • Майничка
Huliganka, благодаря!   bouquet

Здравейте! Пак съм аз  Embarassed Да попитам някой знае ли къде се продава плат полар на метър на достъпна цена?

През март купувах от магазинчето до писоарите в Капана (забравих му името), изобщо не беше скъпо, но цветовете бяха доста ограничени.

# 489
  • Пловдив
Huliganka, благодаря!   bouquet

Здравейте! Пак съм аз  Embarassed Да попитам някой знае ли къде се продава плат полар на метър на достъпна цена?

През март купувах от магазинчето до писоарите в Капана (забравих му името), изобщо не беше скъпо, но цветовете бяха доста ограничени.
Мерси, ще проверя.

# 490
  • Пловдив
Живея във фамилна къща т.е. само рода. На един от етажите един братовчед гледа две кучета и няколко котки (взети от улицата и без всякаква хигиена), които са без документи и се носи такава смрад по целите стълбища, че при всяко изкачване ми иде да повърна на мига. Та въпроса ми е мога ли да се оплача някъде и ако го направя ще се вземат ли някакви мерки като премахване на животните. Изобщо има ли закони за тая работа, че не съм наясно.

# 491
  • о`майна лунна нощ е
За котките не знам как ще се оправиш, но кучетата подлежат на задължителна регистрация в общината, плаща се данък, трябва да са ваксинирани и да се извеждат на повод. Сигнализирай в районното кметство, че се отглеждат нерегламентирано.

# 492
Дами, дайте координати на читава козметичка да ми оправи веждите, че така се подредих сама, че не е за разправяне. По възможност да е в центъра. Благодаря. Hug

# 493
Здравейте, трябва ми кожар в Пловдив..дръжката на количката започна да се бели доста и  ми трябва човек,  който да се занимава с кожа да направи нова.. някой ако може да помогне, много ще съм благодарна!

# 494
  • Пловдив
Здравейте момичта, отдавна не съм писала  в тази тема Simple Smile
Имам нужда от помощ- искаме да отидем някъде в близост до П-в за 2-3 нощувки. С бебе на 4 месеца сме- важно ми е придвижването до хотела и в него да е лесно с количка, да предлагат преносими кошари, стаите да са чисти, храната да е вкусна.
Цена, която може да отделим- до 100лв на нощувка.

Благодаря ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт