Кои се поемат? Аз никъде не намирам, а така или иначе ще ходя за направление за ендокринолог. Мисля да ходя на Мадрид, майка ми ми каза, че там имало някакъв специализиран център, имало вдякакви ендокринолози.
Иначе е според хормона, но например гледах в сайта на С/Цибалаб и там пише цени от рода на 12-15,18 лв на хормон.Има и по-скъпи естествено.
Имат и някакви пакети, пише ги в сайта, но от някъде ми попядна тяхна брошура(май от педиатърката, не помня) и там има изброени всякакви пакети-мъжки, женски, за щитовидна, тестове за венерически болести.Та имаше един пакет Лейди( но той не е само със житовидни) с 4-5 хормона за 54 лв.. Трябва да видя дали има такъв със щитовидни.
Но не знам къде има Цибалаб, трябва и адресите да проверя.
Мисля си, че почти всяка лаборатория трябва да има някакви такива пакети като изследваш повече хормони.
Доколкото помня, от вената ми взимаха едно време.
Аз си мисля такъв женски пакет и отделно останалите за щитовидната. Защото искам да видя половите хормони. Но не знам при тях дали няма да има объркване заради миналото време от раждането, кърменето.
Половите са LH, FSH, Естрадиол, Тестостерон, ,TSH, Пролактин, отделно Прогестерон, който не видях да влиза в пакета.
Щитовидните TSH, fT4, fT3, TAT и още едно такова с Т.
Но половите се изследват на 3-и ден от менструация, аз нямам.Прогестерон седмица след овулация...аз логично и нея нямам.
Та не ми е много ясно и като отида за направление ще питам.

..не че знам кое бебе на коя мама е..но всичките са много сладки 

.Играчки обаче никакви не иска да хваща