Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 217

• 64 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
"Дядо Мимик" Arif Erkin и "Мукадес йенге" Esra Dermancıoğlu в действие.  Grinning

# 196

За разхлаждане

# 197

bouquet   Ели, да ти е жив и здрав сина, и всички вие около него!   bouquet

Nature Sun With Face Нека всеки негов ден е озарен от слънчеви хора и много красота!
  Nature Sun With Face  

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 15:16 от Tanusha_

# 198

Малеее, как я гледа...

# 199

# 200
  • Пловдив

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524278724311952&set= … ype=3&theater

Във фейса на ENGINcilerr (Engin Akyürek) са направили коментар под тази снимка днес. Коментарът е направен от сестрата на тази дама, а тя е певицата Илкай Армен. Пише, че са успели да си поговорят малко с Енгин. След това той се е обърнал към дамата с която е бил.

# 201
# 202
  • Пловдив

Дано ни подейства разхлаждащо гифчето.

# 203

Привет момичета !

Първо искам да поздравя Елинор - хубаво е, че си успяла да си починеш / де този късмет - аз стоя като "залепена" за компа   / и в най-скоро време ще ме сполети сигурно това ... още повече, че  на някои хора им омръзна да ядат аламинути ...

Скрит текст:

Честит празник  на синът ти - да е жив и здрав ! Да сбъдва всички свои мечти ... и ако можеш да участваш  по някакъв начин в тяхната реализация - помагай !

Специално за теб - освен цветята, също и една любима песен, която обаче винаги ме е разплаквала, защото всичко за което се пее в нея е абсолютна и неподлежаща на съмнение истина ... но това е ...

Скрит текст:

http://www.youtube.com/watch?v=CN3YKF2yFGE

И понеже си взех от почерпката на Елинор / от питието с малинка и къпинка / две чашки - отивам да си събера мислите ... до след малко ...

Скрит текст:

# 204

Wink

Здравейте, момичета... много имам да наваксвам и отивам...

# 205
Марта,макар че песента е подарък за Ели,и аз ти благодаря за нея.  bouquet

# 206

Интересен колаж

# 207

Hug  Марта, привет!  Hug

# 208

Hug  Маричке, здравей и добре си дошла!  Hug

# 209
Момичета, вече със посъбрана мисъл да ви кажа -

Гони, Елинор, Тануша, Милка, Хаяско, Мариянка, Любовче, Велияна - страхотно настроение създавате със всичко което поствате в темата - с преводите, с новите колажи и клипове, със споделените си мисли и чувства  -

Всичко което е споделено и поднесено най-вече с уважение както към пишещите в темата, така и към обекта на фенската ми пристрастност  - ме зарежда с позитивизъм и прави денят ми по-ведър. Благодаря за което !

Останалото в графа "няма да прочета до края".

Гони - лека да ти е работата днес !

Марица - чети по-бързо и разказвай !

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 17:35 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт