Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 217

• 64 151
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Напълно си права Делина.За актьора и човека Енгин Акюрек не спира да се коментира в публичното пространство,независимо,че не  е на екран вече една година и повече. Стреми се да бъде далеч от прожекторите и микрофоните на напористите журналисти, но винаги е в мислите и сърцата на хилядите  си  фенове. Посредствените продукти винаги изискват продължително  промотиране. Затова,може би се е получило и с филма, който следиш. Аз съм сигурна,че днес да съобщят,че довечера започва излъчването на нов сериал с Е.А,ние,всички негови фенове ще сме пред телевизорите и рейтинга му ще бъде колосален. Просто качествения продукт няма нужда от реклама. Енгин е явление,което само поради факта,че съществува  рекламира не само себе си ,но и цялата турска киноиндустрия.

# 181

Хайде да се порадваме и на този колаж - красота, прохлада и съзерцаване.

На мен този колаж не ми харесва.  Peace Какво имаме? Готин Енгин и готин пейзаж. Сами по себе си са красиви. Лепнати така, обаче на мен ми дразнят естетическото чувство. Енгин е като Голиат в езерото.  ooooh! Голям колкото столетен бор. Да не се обижда никой!  Peace Забележките са ми към автора/ката.  Peace

elinor-7
, да ти е жив и здрав сина! Само да те радва!   bouquet

# 182

Въображението на феновете на Енгин наистина няма граници! В Engin Akyürek Lovers са публикували сценарий за Бихтер и Мустафа Булут – „Луда любов”
Бихтер от „Забранения плод” не умира, а се развежда с Аднан и иска да си отмъсти на Бехлюл.
На сцената се появява Булут, съкрушен от смъртта на Асие и детето, което тя носи. Опитвайки се да се установи в Истанбул, той среща Бихтер и се влюбва в нея. Да я укроти и да я превърне в своя съпруга става основна мисия в живота му. Какво следва, когато двама ненормалници се сблъскат?  Любов, гняв и лудост...Е, това ще разберете, ако прочетете сценария…

ПП. На Енгин не му е нужно да рекламира слугински сапуни и душгелове, за да е известен. Той е запазена марка и самото му съществуване е реклама не само за него, а и за Турция... Рекламата е бляскава, но куха и мимолетна манифактура, като самия продукт, който рекламира.
Помня и един сериал, който се рекламираше с Енгин дори след излъчването на първи епизод...и се оказа пълен провал... Какво повече да говорим?!!

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 11:45 от loveofmine

# 183

Елинор, и Булута ти се обажда да те поздрави за рождения ден на сина ти! Да ти е жив и здрав и да ти носи само радост и удовлетворение! Благодаря за богатата почерпка! Добре че не пазя диета!

# 184

Аз въртя суча и все съм си с Керим
Ели,да ти е живо и здраво детето. Да те радва с успехите.И вие да сте живи и здрави - горди родители на преуспяващ млад мъж.

# 185
  • Пловдив

Още един прекрасен колаж. Благодаря на всички фенове, които по своя си начин успяват да покажат любовта си към Енгин.

# 186
# 187
В Gecce са пуснали İşte yeni sezonun yeni dizileri! За съжаление за Енгин няма нищо. Моля, чувствителните да не отиват на линка защото е пълно с конкуренцията!  Wink Laughing Показателен е коментарът отдолу. За Енгин питат, ама - yok mu.  ooooh!

Относно неучастието в реклами мисля, че си е чиста загуба  предвид тези прекрасни мъжки коси.  Peace И не само. Добре би стоял в една спортна кола или на яхта. Язък!  Peace

# 188
]
Харесва ли ви?

# 189
  • Пловдив

Във фейса на ENGINcilerr (Engin Akyürek), има покана за колажи на тема новия филм, който ще снима Енгин. Вече творят..... Вече ги постват...

# 190
Eли,да ти е жив и здрав синът,да бъде щастлив и успешен и да му се случва всичко,което си пожелае! newsm51

# 191

И усмихнат и разплакан Енгин е еталон за майсторско изпълнение.

# 192
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=__V_PoYZAd4

Елинор, дано синчето си изкара прекрасно парти за РД - а може да има и изненада - някой също отива на парти.

# 193

Колко е щастлив Керим,след дните,прекарани в горската къща и първата ,толкова чакана от него и нас целувка

# 194

Hug  Привет, МОМИЧЕТА!   Hug

Grinning  Да изпием следобедното си чайче с двама сладури и дядо Мимик.  Grinning

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 14:54 от Tanusha_

Общи условия

Активация на акаунт