Лидл ::30::

• 87 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
А дамски панталон никой ли не си е купил?

# 211
  • русе
привет, имаше промоция на рол он (дамски и мъжки)-дали са трайни?! newsm78

# 212
привет, имаше промоция на рол он (дамски и мъжки)-дали са трайни?! newsm78

Здравейте, ако рол она е този на Cien не съм никак доволна, като го сложиш стой мокро, не попива а даже се разтича... дезодорантите са супер, но рол он не бих си купила повече  Simple Smile и още един глас ЗА топеното сирене с пържен лук   chef

# 213
А дамски панталон никой ли не си е купил?
Аз се излъгах, но ще се връща, отворих го вкъщи, не ми харесва нито материята, нито как изглеждам с него...

# 214
Миналата година майка ми подари такъв рол он на Сиен, розов и на мен не ми хареса, едно такова лигаво стои под мишницитеи цапа дрехите.

# 215
  • русе
ок,благодаря Ви!(за рол он) Hug

# 216
Ох, мъфините са разкошни! Аз предпочитам белите, но е въпрос на вкус, шоколадовите също са супер  Laughing

# 217
Ох, мъфините са разкошни! Аз предпочитам белите, но е въпрос на вкус, шоколадовите също са супер  Laughing
Ох, ще ходя и аз да ги пробвам тия мъфини значи... Crossing Arms

# 218
  • софия
След като прочетох за мъфините вчера, купих на детето шоколадов с малини и тя го опука за нула време. Явно е бил хубав.

# 219
Здравейте,дайте отзиви за гофретника и за сауната за лице ?
Да похваля бабековите и неврозните кюфтенца са идеални за барбекю.

# 220
  • Бургас
Здравейте,дайте отзиви за гофретника и за сауната за лице ?
Да похваля бабековите и неврозните кюфтенца са идеални за барбекю.

Много съм доволна от гофретника.Взех си го от една от предните промоции,гофретите стават за 2-3 мин,дори не на най-високата степен.

# 221
От испанската седмица пробвахме пиците и соса пири пири.
Пиците ни харесаха, а соса наистина е доста лют. На мен ми харесва, аз обичам люто  Grinning
И ние сме фенове на кюфтенцата - особено на неврозните, но заради детето по-често купуваме от другите.
marietka_81 моля те да ми напишеш рецептата за гофретите  Praynig Аз имам гофретник на Делонги, но е с по-дълбоки форми за гофрети. Какво ли рецепти не сме пробвали, до сега успешни гофрети не сме правили, не се надуват, не заемат цялата форма и отгоре остават неопечени  Sad

# 222
Някой взел ли е от тези клинове http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7159E382-5D8D3B21/lidl_bg/hs … l/index_25817.htm? Как са като материя и отговарят ли си на номерата?

Мъфините във витрината и ние ги загледахме миналата седмица и по ваша препоръка при следващото ходене ще ги опитаме.

# 223
Някой взел ли е от тези клинове http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-7159E382-5D8D3B21/lidl_bg/hs … l/index_25817.htm? Как са като материя и отговарят ли си на номерата?

Мъфините във витрината и ние ги загледахме миналата седмица и по ваша препоръка при следващото ходене ще ги опитаме.
Клиновете на мен не ми харесаха, тънки и прозрачни, с материя на чорапогащник.

# 224

Клиновете на мен не ми харесаха, тънки и прозрачни, с материя на чорапогащник.
Благодаря за отговора  Hug Спести ми едно ходене до магазина.

Общи условия

Активация на акаунт