Лидл ::30::

• 86 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
  • UK
Някой да сподели отзиви за машината за кисело мляко? Много и се чудя Crazy

# 256
Имаше отзив, че става за 4-5 часа. Събира малко обаче.

# 257
  • UK
Имаше отзив, че става за 4-5 часа. Събира малко обаче.
Да много са малки бурканчетата, благодаря bouquet

# 258
  • София
Кокона20, виж това:

Купих си и вече два пъти тествах уреда за кисело мляко от Лидл - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0588D9D5-58A1171D/lidl_bg/hs … l/index_25648.htm. Използвах за закваска едни и същи 2 вида кисели млека, които смесих. Прясното мляко обаче беше различно - от магазинната мрежа и домашно. В този уред  не се слага никаква вода и бурканчетата трябва да са затворени при заквасването. Купих си кръгъл съд за готвене в микровълнова, който се побира идеално в уреда и направо в него заквасих втория път. Така разполагам с по-голямо количество - 1.5л и доста по-лесно и бързо от към разливане, вместо 7 бурканчета х 180 мл = 1.26 мл. При малките бурканчета млякото се стегна идеално, с хубава плътност, а при големия съд не толкова добре, но пак стана хубаво. Въпреки, че квасих дълго време 5-7 часа (по инсрукциите дори е 12ч) млякото не киселее.

Харесва ми като покупка, удобно е, но като основен недостатък за себе си считам, че е с уреда се прави наведнъж малко количество мляко, при това за моето малко домакинство и трудно задоволява нуждите ни за 1-2 дни.  Вероятно е подходящо за малки порцийки при деца.  newsm78 Следващия път ще тествам едновременно правенето на едно и също мляко и количество с уреда и чрез завиване и ще взема решение дали да си го запазя или да го върна.

# 259
  • UK
Тaня67
Много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 260
  • Варна
взех мъжки боксерки, че бях купувала преди повече от половин година и не са мръднали. на всички останали синът ми им минава отгоре за нула време
друго - банани, замразени багети с чесън, червен боб консерва /за съжаление вкъщи видях, че има вътре нишесте, иначе нямаше да го взема/, грах консерва, кашкавал, сушени сливи, хляб със семена...ами май това е
а в кошовете има много нахвърляни неща от предишни промоции, предимно шушлякови панталони, хартия за печене /от тая черната/, чорапи, зимни ръкавици, детски пижами, поставки за филтри...на мен лично нищо не ми грабна окото

п.п. а да, купих и две колички за малкия. вече имаха няколко близки срещи с теракота, и все още нищо им няма. дано наистина да излязат здрави

Последна редакция: чт, 01 авг 2013, 13:53 от BoBoDes

# 261
Тaня67 покажи съда за микровълнова и от къде го купи и аз да взема. Вчера квасих в един отворен съд

# 262
  • UK
Тaня67 покажи съда за микровълнова и от къде го купи и аз да взема. Вчера квасих в един отворен съд

Таня е копнала постта на ilinayor към  моето питане, съда за кисело мляко си е този на Лидл http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-0588D9D5-58A1171D/lidl_bg/hs … l/index_25648.htm

# 263
Благодаря за отзивите за панталоните.

Много ме е яд. Не се доредих за сутиените. Една приятелка днес ходи и я помолих да ми вземе, но били останали само 2.

# 264
Аха аз имам този съд. Квасих в него стана за 4-5 часа млякото и в бурканчетата е супер. На другия ден сложих в нормални детски бурканчета, но запуших леката дупка с малко домакинско фреш фолио. После пак квасих в бурканчетата пак стана добре, Вчера квасих в един съд, но не беше покрит самия съд и млякото въпреки, че престоя доста 7-8 часа беше воднисто. Но пък го изцедих и стана супер. Сега имам цедено мляко за млечна салата Simple Smile

# 265
Аз си купих от безшевните боксерки и бикини и съм много доволна. Досега не бях купувала бельо от Лидл и си взех М, защото от дрехите им вземам този номер, но ми дойдоха малко големки. Оставям си ги, че не ми се занимава с връщане.

# 266
  • UK
Аха аз имам този съд. Квасих в него стана за 4-5 часа млякото и в бурканчетата е супер. На другия ден сложих в нормални детски бурканчета, но запуших леката дупка с малко домакинско фреш фолио. После пак квасих в бурканчетата пак стана добре, Вчера квасих в един съд, но не беше покрит самия съд и млякото въпреки, че престоя доста 7-8 часа беше воднисто. Но пък го изцедих и стана супер. Сега имам цедено мляко за млечна салата Simple Smile

Само да те попитам ако е удобно, млякото купешко ли е (коя марка) или домашно?  bouquet

# 267
  • Варна
взех мъжки боксерки,

Къде са, какви са? Мъжът ми има от Лидл 2 чифта и много им се кефи.  Mr. Green

# 268
Има ли някъде брошурата за следващата седмица или е още рано за нея?

# 269
Има ли някъде брошурата за следващата седмица или е още рано за нея?

Утре в електронните пощи.
За аналоговите  пощи не знам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт