Лидл ::30::

• 87 022
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Да похваля и другия вид Gelatelli със сметана и амарето - доста сладникав, но много приятен с този лек аромат на бадеми и като че ли се усеща карамел или нещо подобно ... много по-различен от другия, но според мен си заслужава  Peace

# 541
Момичета, ползвали ли сте оформящото бельо, което е на промоция от четвъртък?

# 542
Имате ли отзиви за капака за тоалетна от четвъртък? Цена/качество?

# 543

Цитат от st. Dobri:
"ако някой се чуди - капакът за тоалетна е супер. не се удря в никоя посока"

# 544
аз пак да се повторя  Embarassed ама ми е важно преди да са се изчерпали последните 4 останали бройки спално детско бельо. Моля за някакви отзиви за него (освен, че е от 2 части само)  Praynig

# 545
Moringa как става закрепването на капака към самата тоалетна чиния? С винтове ли е?
На предишната промоция на тоалетните капаци видях един в магазина, но в кутията нямаше никакви крепежни елементи или дупки на самата дъска.
Този от четвъртък е с вградена детска седалка и за това ми се струва добра покупка.

# 546
Нямам представа какъв е, защото пуснах коментар, който цитирах от кого е  -  беше коментирано миналата седмица, относно новите продукти, които са сега Peace

# 547
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Moringa как става закрепването на капака към самата тоалетна чиния? С винтове ли е?
На предишната промоция на тоалетните капаци видях един в магазина, но в кутията нямаше никакви крепежни елементи или дупки на самата дъска.
Този от четвъртък е с вградена детска седалка и за това ми се струва добра покупка.

нашият няма детска седалка (не сме и търсили де), не съм го монтирала и не знам как става. не виждам нищо по-различно сега и със сигурност не са пробивали нови дупки при монтажа.

за мен е добър, защото малък нетърпеливко блъскаше предишния и назад, към стената, и долу, при затваряне и това постоянно тракане ме влудяваше.

пластмасата е плътна и гладка, почти като на предишния капак
Скрит текст:
(италиански с вградена джаджа за подмиване  Rolling Eyes с всички възможни екстри - наклон, дължина, посока "жена", "мъж",  Rolling Eyes който се оказа, че не издържа на моя напън да почиствам и дезинфекцирам и пожълтя от някой от препаратите)

# 548
Съжалявам, ако е коментирано, но някой има ли комплекта за педикюр и маникюр и какви са отзивите?
Отдавна искам да си купя... Благодаря!

# 549
От понеделник ще са намалени сладоледите Party

# 550

Цитат от st. Dobri:
"ако някой се чуди - капакът за тоалетна е супер. не се удря в никоя посока"
БЛАГОДАРЯ! Това съм го пропуснала Wink

# 551
От днес бананите са по 1.66 лв, от новите промоции другата седмица ще си взема от немския радлер с лимон.

# 552
От днес бананите са по 1.66 лв, от новите промоции другата седмица ще си взема от немския радлер с лимон.

И в Била от днес са толкова бананите - за тези, които си нямат Лидл на близо  Rolling Eyes

# 553
  • Варна

И в Била от днес са толкова бананите - за тези, които си нямат Лидл на близо  Rolling Eyes

А в СБА са с 1 лв отгоре /не са на промо, но все пак/ Rolling Eyes

В Лидл хубави ли са бананите?

# 554
Бананите са хубави, имаше и хубави пресни картофи. Освен това, купих и машинка за подстригване, която също получи одобрение!

Общи условия

Активация на акаунт