Лидл ::30::

• 86 812
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
А как може да се види работното време на магазините. За Варна ме интересува.
Нещо не мога да се ориентирам  Whistling

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-B8BD915E-B41EEF7B/lidl_bg/hs.xsl/6603.htm

Виж надолу,срещу всеки магазин има работно време

# 676
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 677
  • Mediterraneo
Днес взех три пици от американската седмица останали, на цена от 2.69, много са вкусни, страхотни, а за тази цена пък съвсем!

Скрит текст:

Преди време пък попаднах на намален fish & chips
Скрит текст:
от британската седмица, при това на цена 4.44 лв. Също много вкусно, за бърза вечеря идеално, особено пък с 50% намаление  Mr. Green

# 678
Взех си дънките за бременни . За 20 лв. са перфектни !

# 679

И аз ще ходя след малко. С широк ластик ли са? А крачолите стесняват ли се надолу тип "морков", че тогава хич няма да ходя.

# 680
  • Велико Търново
И аз взех дънките, идеални са, особено като се има предвид цената. Дънките са с прав крачол и не са с широк ластик.
Взех и детско одеяло, но останах разочарована. Търсих с Дора, а нямаше. Не са свършили, защото бях от първите в магазина, просто нямаше.

# 681

И аз ще ходя след малко. С широк ластик ли са? А крачолите стесняват ли се надолу тип "морков", че тогава хич няма да ходя.

Не,  ластика не е широк, тънък е . Но плата е много мек и цвета е много приятен.
Крачолите не са широки . Да,  стесняват се на долу , но мисля че си заслужават да се видят !
Дано ти харесат ! Аз съм доволна !

# 682
И аз взех дънките, идеални са, особено като се има предвид цената. Дънките са с прав крачол и не са с широк ластик.
Взех и детско одеяло, но останах разочарована. Търсих с Дора, а нямаше. Не са свършили, защото бях от първите в магазина, просто нямаше.

За полареното одеяло от 11 лв. ли говориш ?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-FBDC4D54-E331DCA8/lidl_bg/hs … m?offerdate=26431

# 683
  • Велико Търново

За полареното одеяло от 11 лв. ли говориш ?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-FBDC4D54-E331DCA8/lidl_bg/hs … m?offerdate=26431

Да за него става дума.

# 684
А защо не помоли управителят да ти достави одеяло с Дора?

# 685
  • Велико Търново
Дали въобще има някъде, не знам дали са пуснали или просто го имаше в брошурата.

# 686
Говори с управителя да ти замени това, което си взела с желаната картинка с Дора. Той ще намери в кой магазин имат, ще го достави и ще ти се обади по телефона да отидеш да си го вземеш Peace

# 687
Не,  ластика не е широк, тънък е . Но плата е много мек и цвета е много приятен.
Крачолите не са широки . Да,  стесняват се на долу , но мисля че си заслужават да се видят !

А отговарят ли си на номерацията?
Аз бях 38, преди да забременея, но сега съм се ошишкала и не знам... мислех даже 42 да вземам.

# 688
Не,  ластика не е широк, тънък е . Но плата е много мек и цвета е много приятен.

А отговарят ли си на номерацията?
Аз бях 38, преди да забременея, но сега съм се ошишкала и не знам... мислех даже 42 да вземам.

Като че ли си отговарят . Аз си взех 40 номер , защото 42 ми се видяха много големи в кръста.

# 689
Другата седмица пак ще има XXL седмица + хлебопекарна за 99 лева. Имаше плакати в магазина.

Общи условия

Активация на акаунт