Лидл ::30::

• 86 806
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Другата седмица пак ще има XXL седмица + хлебопекарна за 99 лева. Имаше плакати в магазина.

Хлебопекарната е по- голяма от моята гледам  Wink, сигурно затова е и по- скъпичка.
Аз чакам кафе машината и ония подвижни рафтове, по които луднах заради вас  Heart Eyes

# 691
Доволни ли сте от хлебопекарните от Лидл? Интересува ме след по-продължителна употреба дали се разхлабва оста на бъркалката (имам този проблем с "Аляска", покрай оста протича от тестото), както и дали покритието на казанчето и бъркалката е здраво (да не се изтърква).
Ще съм благодарна за всякаква информация   bouquet

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 11:21 от Покипси

# 692
Дали въобще има някъде, не знам дали са пуснали или просто го имаше в брошурата.
Няма никъде #Cussing outОбадих се сутринта в 9ч на централата им и след 2 часа ми пратиха смс, че нямало одеяло с Дора! Така се ядосах, че пак звънях, за да ми обяснят как за 2 часа е изчерпано.....Било пишело, че може от някои модели да няма наличност. На това не му ли се казва подвеждаща реклама? Попитах служителката им знае ли колко деца и родитли в момента се чувстват излъгани и огорчени...
Ако някой знае къде мога да оплача, моля да сподели

# 693
  • Велико Търново
Дали въобще има някъде, не знам дали са пуснали или просто го имаше в брошурата.
Няма никъде #Cussing outОбадих се сутринта в 9ч на централата им и след 2 часа ми пратиха смс, че нямало одеяло с Дора! Така се ядосах, че пак звънях, за да ми обяснят как за 2 часа е изчерпано.....Било пишело, че може от някои модели да няма наличност. На това не му ли се казва подвеждаща реклама? Попитах служителката им знае ли колко деца и родитли в момента се чувстват излъгани и огорчени...

Мина ми през ума тази сутрин. А съм сигурна, че го гледах в брошурата. Сега не е пред мен, но дано не се бъркам. Не съм видяла да пише, че можело да няма в наличност.

# 694
  • софия

Мина ми през ума тази сутрин. А съм сигурна, че го гледах в брошурата. Сега не е пред мен, но дано не се бъркам. Не съм видяла да пише, че можело да няма в наличност.

Цитат
Предложенията са валидни за посочения период или до изчерпване на количествата. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности. Продуктите се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. на клиент). Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.
Пишат го с малки букви навсякъде.

# 695
  • Велико Търново
Цитат
Предложенията са валидни за посочения период или до изчерпване на количествата. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички разновидности. Продуктите се продават в количества, обичайни за едно домакинство (до 5 бр. на клиент). Лидл България не носи отговорност за допуснати печатни грешки. Лидл България си запазва правото на промяна в цените. Декорацията към продуктите не е включена в тяхната цена. Всички цени са в лева, с включен ДДС.
Пишат го с малки букви навсякъде.

Да, явно не съм го видяла. То нормално да го пишат, за да се застраховат все пак.

# 696
Яд ме е на тях, защото зарибяват хората да се разхождат из магазините им с циврещи деца.  #Cussing out #Cussing out

И според мен това е некоректна реклама, а не застраховка, че може артикулите да бъдат изчерпани. По тази логика да пуснат реклами с всички актуални герои, а в магазините да има само Том и Джери

# 697
Абсолютно всички вериги го пишат в брошурите си...

Не смятате ли, че има по-съществени неща, за които да се ядосвате?!
Може да използвате момента и с възпитателна цел....

# 698
Явно не знаеш какво е детето ти да си има любим герой и да очаква одеяло с него Stop
Яд ме е и на всички, които се примиряват с това, защото те позволяват да продължава тази практика!

# 699
  • Велико Търново
И мен ме хвана яд, но чак пък толкова не. В смисъл има и други варианти, ако толкова държиш за одеяло с Дора. Аз взех с друг герой, искахме с Дора, но в крайна сметка каквото има такова.

# 700
По принцип е тъпо това нещо от страна на Лидл.
Не знам на колко години сте, но навремето родителите ви всичко любимо ли ви купуваха? То не, че можеше да се намерят много неща, но все пак. И да, знаем какво е детето ти да иска нещо, и да, знаем какво е разочарованието като не го получи, и да, било ми е терсене, че моето не може да носи хубави маратонки като Петърчо, чийто баща е тираджия, но такъв е животът. Ще поциври, ще помрънка и ще му мине. Няма в магазина и толкова, не е толкова трудно за обяснение. На моите деца им няма нищо, както и на вас ви няма нищо, от това, че не сте получили всяка прищявка, която ви е дошла на ума. Е, вече ако вие сте го „подковавали“ една седмица предварително, че ще му купите одеяло с любимия герой (рибата в морето, а тигана вече на печката), тогава проблемът ще откриете като се погледнете в огледалото. Лидъл създава фалшиви надежди, но и вие също.
Хора, има деца, които няма какво да ядат и коремите им от глад стават големи като плондир, ръчичките и крачетата са като клечки, а вие за едно скапано одеяло се тръшкате две страници. ooooh! Не мога да го разбера, явно пропастта между поколенията е по-голяма, отколкото съм си мислела.

# 701
Аз използвам такива момента с образователна цел, че не всичко което се казва по телевизията и в рекламите е истина.
 Принципно обаче е много тъпо.Аз например нямам Лидл до блока , а ми е доста далече, и ако трябва  да се разкарвам е много кофти.

# 702
Моля, не обръщайте темата на възпитателна. Всеки сам си решава как да подходи към децата си.

# 703
Guess Who, с цялото ми уважение към теб, но къде се върна в соца, къде световния глад оправи с едно одеяло от Лидл Stop
Аз за себе си съм му намерила лесното като не казах на детето си за това одеяло. Така че точно моето не реве.
Но в темата пишат, а и много само четат, жени които нямат Лидл до блока си, както написа vela.
Аз спирам, а всеки да си решава до колко да се доверява на Лидл

# 704
Аз се включвам с коментар за няколко наскоро купени продукта.
Пижамката за момченца ми се видя много сладка и я взех за подарък.
Сега за бирите...
Аз съм голям любител на бирите - колкото по-горчива - толкова по-добре. Мъжът ми пък не обича алкохол, обаче обича Ариана радлер  Mr. Green Довечера ще си изкаже мнението за немския радлер и бирата с мед.
На мен мътната бира ми хареса. Ама не е мътна... Бирата с мед също ми хареса, макар че като върл любител на по-горчивите бири ми се видя много сладка . ама вкусна. Бирата с мирис на текила ме изненада. Очаквах противната миризма на текила, такава каквато съм я запомнила от последните студенски запои  Mr. Green ама нееее - то сладко бре! Не толкова колкото бирата с мед, но сладни  Grinning

Друго, което купих вчера е вталяващото боди. Аз имам от миналата година същото в черно и много ми харесва  Heart Eyes Ползвала съм какви ли не скъпи клинове и чудеса, които толкова стягат, че не можеш да дишаш, а това хем прибира корема и паласките, хем си дишам нормално в него и ми е удобно. От другото ми стягащо бельо ме боли кръста. И да поясня да не очаквате чудеса. Аз всъщност съм 48 кила, обаче обичам биричка и корема ми се подува като шамандура  Mr. Green а и още не се е прибрал от раждането. Лятото няма какво да ме спаси, ама есен, зима и пролет си нося бодито и се кефя на резултата - плоско коремче  Party

И финално - тия сладоледииииииииииииииииии . ще ми развалят талията преди морето.
Тия в кръглите кутии - не знам колко вида са, ама в хладилника има 5 различни кутии  Mr. Green Всички ми харесват, тирамисуту най-много и вече го изядох  Mr. Green
Днес купих с орехи и шам фъстък и тях още не съм ги дегустирала, ама довечера няма да им се размине  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт