Лидл ::30::

• 86 817
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Относно Лидл, като магазин - едни италианци, наши семейни приятели като видяха, че има Лидл в София, много се зарадваха. Веднага ги заведохме в най-близкия магазин. Огледха всички стоки, казаха, че цените им са доста добри тук.

# 721
Относно Лидл, като магазин - едни италианци, наши семейни приятели като видяха, че има Лидл в София, много се зарадваха. Веднага ги заведохме в най-близкия магазин. Огледха всички стоки, казаха, че цените им са доста добри тук.

А приятел, който работи в Дания, и други страни в Европа, каза че цени в България са по високи.  Peace

# 722
Относно връщането на стоките аз и в Карфур и в Кауфланд съм връщала и не съм имала проблеми. Никой не ме е карал да му се обеснявам - нося стоката, нося касовата бележка, питат ме замяна или пари и веднага ми дават парите.

Ми аз вчера върнах бременните дънки в Лидл, че хич не ми стояха, нямаше никакви проблеми.

# 723
  • UK
Относно връщането на стоките аз и в Карфур и в Кауфланд съм връщала и не съм имала проблеми. Никой не ме е карал да му се обеснявам - нося стоката, нося касовата бележка, питат ме замяна или пари и веднага ми дават парите.

Ми аз вчера върнах бременните дънки в Лидл, че хич не ми стояха, нямаше никакви проблеми.

Като  клин ли са? Поне съдейки по снимката newsm78 аз чак утре ще мога да отида, сигурно всички големи номера ще са свършили ooooh! и да в чужбина, Белгия например в Лидл, цените са в пъти по-ниски от тук Peace

# 724
Като  клин ли са? Поне съдейки по снимката newsm78 аз чак утре ще мога да отида, сигурно всички големи номера ще са свършили ooooh! и да в чужбина, Белгия например в Лидл, цените са в пъти по-ниски от тук Peace

Да, супер тесни са, аз съм с широк ханш и панталони тип "морков" не мога да нося.

# 725

Ами да, няма проблем, кой е казал, че има  Grinning
Казах, че освен в Лидъл и в другите големи вериги няма проблеми да се връщат стоки. И в Лидъл съм връщала. Още на касата ми върнаха парите.
Единственото неудобство е, че за разлика от Кауфланд и Карфур, където отиваш на информация, в Лидъл трябва да влезеш зад касите, а пък вратата не винаги е отворена. Има там един бутон, ама аз като ходих не работеше и трябваше да изчакам някой да излезе, че аз да вляза и като влязох хората дето излизаха се почустваха длъжни да ми обяснят, че от там не се влиза  Mr. Green
Веднъж пък си купих едни бикини, а вътре в кутията се оказа не само различен номер, ами съвсем друг модел. Дойде управителя, пусна ме да вляза през една от заключените каси, взех си каквито трябваше и си излязох пак през касата, където ме чакаше охраната, за да ми отвори да изляза.

# 726
Единственото неудобство е, че за разлика от Кауфланд и Карфур, където отиваш на информация, в Лидъл трябва да влезеш зад касите, а пък вратата не винаги е отворена. Има там един бутон, ама аз като ходих не работеше и трябваше да изчакам някой да излезе, че аз да вляза и като влязох хората дето излизаха се почустваха длъжни да ми обяснят, че от там не се влиза  Mr. Green

Аз се чудих, чудих, и накрая си влязох през входа и се наредих на опашката на касата. касиерът беше много любезен и не ми направи забележка.

# 727
  • София
   А само с касова бележка ли става връщането? (имам неотворен пакет памперси дали мога да ги върна?  newsm78)

# 728
   А само с касова бележка ли става връщането? (имам неотворен пакет памперси дали мога да ги върна?  newsm78)
Да.

# 729
gali77 има мнения за ютията, аз я имам от първия път, от когато я пусната. Доволна съм много.

Много ти благодаря. Дали ще ти е удобно да ми покажеш къде е споменавано за ютията. Явно е от предни промоции. Ама аз сега й обърнах внимание  Grinning
В тази тема са, виж 39 стр. Или по-добре натисни 'Отпечатай' след това Ctrl+F и си въвеждаш 'ютия' в полето, което излиза. Показват се доста резултати Peace

# 730
  • София
    ooooh! Ама как съм си задала въпроса!
Да - само с касова бележка или
Да - мога да ги върна?  Joy

# 731
    ooooh! Ама как съм си задала въпроса!
Да - само с касова бележка или
Да - мога да ги върна?  Joy
Можеш да ги върнеш срещу представяне на касовата бележка.

# 732
  • София
  Ми това е проблема, че нямам бележка, защото преди 2 месеца купихме 2 пакета, но единия остана неотворен.
  Мерси!  Peace

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 14:00 от katri

# 733
 Ми това е проблема, че нямам бележка, защото преди 2 месеца купихме 2 пакета, но единия остана неотворен.

Ако не бъркам, връщането става в едномесечен срок, така че и бележката нямаше да ти свърши работа.

# 734

Ако не бъркам, връщането става в едномесечен срок, така че и бележката нямаше да ти свърши работа.

И аз мисля, че е едномесечен срока.

Общи условия

Активация на акаунт