6 годишните на предучилищна

• 35 195
  • 726
  •   1
Отговори
# 180

Jiz, изненадах се да те видя тук. Не знам защо съм решила, че втората ти девойка е една година по-голяма  Hug

Morena, честит рожден ден на Андреа!   bouquet Да ви е жива и здрава! Дано се адаптира бързо и лесно в училище!

Предполагам, защото съм писала, че е "ученичка" в училище. Тя кара вече една година ПГУ в училище.

Peace

Морена, честито и от мен!  bouquet

# 181
Aunt Ogg - Милан и Лира са хубави моливи. Да запитам Азбука на мисленето от къде си я взехте? Търсих я преди време, но не я намерих.
Мирама - много хубава идея за вътрешните обувки.
Да споделя, че 'Клуб 2%" пристигна, много ми хареса.

# 182
Aunt Ogg - Милан и Лира са хубави моливи. Да запитам Азбука на мисленето от къде си я взехте? Търсих я преди време, но не я намерих.
Мирама - много хубава идея за вътрешните обувки.
Да споделя, че 'Клуб 2%" пристигна, много ми хареса.

Аз си я дръпнах от нета. Ако не я намериш никъде, мога да  кача в докса.

# 183
Да, качи я. Ще съм ти благодарна. Или я прати на мейла. Аз я бях намерила в мастерс, но нещо грешка дава.

# 184
  • Sofia
Благодаря ви за вниманието и пожеланията, момичета!  Hug
Почерпете се.

Обувки за вътре и аз ще се пробвам да пробутам в нашата група, пък и да не стане, нищо не ми пречи да си носи моята щерка.  Simple Smile

Ето едноименната тема за Азбука на мисленето, където има качени тетрадките в докса.  И аз тях ползвам.

Остават 4 дни.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 09:57 от Morena

# 185
# 186
  • София
"Азбука на мисленето" преди 3 години я купих от книжарницата на училището в Горна баня. По-точно помоли приятелка да ми я купи, защото живее наблизо, та не съм ходила лично. Взе ми и трите книжки, каката е ползвала едната, сега ще може да се включи и малката.

Снощи мина РС, ще учат по Ръка за Ръка на Просвета. Другите подробности ще напиша по-късно, че голямата ми е с повръщане и съм притеснена.

# 187
  • sf
Здравейте, присъединявам се и аз.
Моето момче ще си продължи в детската градина. На 16ти ги искат всички, а той не е ходил цяло лято, докато влезе в час, зор ще види  Joy а и хич не му се занимава с четене и писане  Joy
Има проблем със съскащите букви и ходи на логопед , дано тази година съвсем оправи проблема, че ми е много на грижа как ще е в 1ви клас  Rolling Eyes

# 188
  • Sofia
aunt Ogg, donsita, добре дошли! Simple Smile

Скай, за нищо, пак запоядай! Simple Smile

Яна, чакаме подробностите за РС, а Алекс да се оправя бързо.  Hug  Да не е предстартова треска нещо?!

Логопед ние ще имаме в училището и аз ще искам да оправим Лто.

# 189
  • Варна
Морена, вчера цял ден се каних да ти честитя рожденничката и все се замотавах нещо Rolling Eyes Но, макар и късно - да ти е жива и здрава и много успешна във всяко свое начинание! Hug
За логопед, не знам още дали ще има нужда, но и при Маша в думи започващи с Л (като лук, лов и т.н.) се чува У вместо Л. Поправям я и понякога я карам да се упражнява, но ако до края на учебната година не го изчисти сама, ще потърся професионалист. Просто не е фрапиращо и затова се ослушвам още.
Яна, да не е вирус нещо? Уж отминаха летните, ама знае ли човек...

Нашата РС е утре вечер и ще докладвам Simple Smile И на мен ми се иска да носят обувки за вътре. Дано!
А снощи говорих с един татко от нашата група и той ме хвърли в размисъл. Ще трябва ли да се правят изследвания като за ДГ? Чревни и какви там още бяха. Thinking Ако някой знае - да каже. За мен няма логика да искат, ама знае ли се...

Добре дошли на новите мами - разрастваме дружината Hug

# 190
Ако сте в градината-да, по правилата за прекъсване над 1 месец на посещенията.
Ако сте в училище-само личната профилактична карта и бележка от педиатъра, че няма контакт...

# 191
Ехе, добра компания се събира тук, доста деца гледам ще са в училище, а не в градина. )

Нашата РС ще е на първия учебен ден, може би заедно с децата ще ни вкарат в класната стая, или те ще са си с учителя, а ние с директора. Изглежда са преценили, че преди, или след това трудно ще съберат всички, а така всеки ще е отишъл да заведе детето си. )

Ще носите ли букет? Само за учителя, или за директор?
При нас учителя е мъж, директора жена. ) Мислех си за 1роза само.

# 192
  • Варна
Аз мисля само за учителката цвете да взема.
А тази лична профилактична карта какво представлява? Личната на детето ли я издава или аз трябва да я купя от някъде?

# 193
Ти купуваш и попълваш част от данните. ПОсле педиатъра заверява. Ваксини , че са редовни и мерки и теглилки. Ние и в градината носехме такъв и в училище. Купува се от книжарници, ние от книжарницата в поликлиниката. Така-всяка година.
Цвете-само за класната. Ние сме голямо училище, абсурд е да се добереш до директор.

# 194
  • sf
При нас самата лична издава този лист на компютъра, не купувам отделно.
Ваксините още не сме сложили  Rolling Eyes
Цветя ще носи на учителките в градината.
Каката също , на класната. На директор никога не съм носила, за 6 години не съм и я виждала, та цветя ли да й нося  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт