6 годишните на предучилищна

• 34 540
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
После се оказва, че госпожата им е говорила разни неща за природата, но моята Бухтичка е преценила, че това не е учене Rolling Eyes
Браво на госпожата. Така се учи, детето да не разбере ,че учи. Peace

Учат по Моливко. Вчера са имали ЧП /по програма се води социален свят/ ,но Никол се изрази така. Каза ,че било много интересно. Чак почва да ме хваща страх, с такъв кеф ходи на училище, даже съжаляваше ,че събота и неделя не се учи. Flutter

# 451
  • Sofia
Ох, Вела и ти ме разсмя, ама така те разбирам...  Laughing
Аз забелязах, че явно и' става рутина на моята... хем иска да си стои в къщи, при мама, но в същото време говори: 'Представям си сега щяхме да сме в стола" и такива подобни. Simple Smile

# 452
Поне в сайта на Комсед, я няма играта.

Да, и аз погледнах, но те в този сайт почти нищо не качват. Но Комсед са изключителни дистрибутори на Ravensburger.

Иначе, намерих я тук тази игра, доставката е безплатна: http://patilanci.bg/familni-igri-ravensburger

А при нас какво е хит - поредицата "Капитан Гащи". Препрочитаме я за 3 път, моят син се смее като луд.
Иначе игри да се заринем, но много бързо му омръзват и спрях да купувам. Най-много игрят на Убонго и шах с кака си.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 09:59 от Анонимен

# 453
  • Sofia
И Halma е много хубава игра, и нея много играем (въпреки, че я дават за 10години). Изисква се стратегия и предвиждане на ходовете.

Моята пък харесва всичко, което четем и все пак ето, сега е толкова очарована от "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада"...  Simple Smile
Иначе сме абсолютни фенове на Беатрикс Потър.  Grinning

Аз пък много харесвам и филма за Б. Потър.

# 454
  • Варна
Ха, Моренка, и ние сега сме на "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" Simple Smile Купих й я наскоро от един Панаир на Книгата тук във Варна, като й казах, че ми е била любима като малка и съм я чела сигурно 5 пъти Simple Smile И тогава си спомням реакцията й:
"Е как пък толкова стара книга не са я изкупили от тогава?!" Rolling Eyes Та падна едно обясняване за издателската дейност Wink))

# 455
Ха, Моренка, и ние сега сме на "Маншон, Полуобувка и Мъхеста брада" Simple Smile Купих й я наскоро от един Панаир на Книгата тук във Варна, като й казах, че ми е била любима като малка и съм я чела сигурно 5 пъти Simple Smile И тогава си спомням реакцията й:
"Е как пък толкова стара книга не са я изкупили от тогава?!" Rolling Eyes Та падна едно обясняване за издателската дейност Wink))

Толкова са сладки по някога с техните изказвания. Laughing
Гледам вчера по ТV реклама на паста за зъби и казвам на милото :"Коя беше тази  ,не мога да се сетя!?!" имайки предвид актрисата. А Никол се обажда: Как коя бе мамо, Снежанка Joy

Ако сте гледали случайно рекламата, ще се сетите.

# 456
  • Sofia
Та падна едно обясняване за издателската дейност Wink))
  Grinning О, Андреа е наясно отдавна. Тя ще става писател, илюстратор и сама ще се издава, разбирай - издател.  Grinning 
Ние четем винаги и автора, илюстратора, преводача и издателството на книгите. Simple Smile  Като е старо издане дори обсъждаме, на кой л ие била, представяме си как я е чел  или са му я чели, дали му е харесала, съдим по състоянието на книгата дали я е пазел...
От скоро попълваме и читателски дневник, а ако взема пък да попълвам за прочетените книги назад...  Crazy
     А! И още нещо ще бъде - кулинарка, гурме. Simple Smile

Аз купувам много (да не кажа предимно) стари издания, предпочитам ги. Та сега четем, такова "Маншон... ", каквото и аз навремето.

# 457
като му кажа,че ако не учи ще живее като циганин в кашон, той вдига театрално рамене и казва с въздишка " ами какво да се прави, сигурно ще свикна"  ooooh! и ми иде да го......  #2gunfire
Това е култово просто Simple Smile Човекът е над нещата  Mr. Green

Ние четем Двойната Лотхен в момента. Много ми хареса идеята за читателския дневник и ще й го предложа Simple Smile
В училище сме по Моливко.

# 458
  • София
Вмомента четем отново за Фридолин. Нa мен като малка ми беше любима. Сега и на детето.
И играем на това и това. С буквите ние си измисляме правила - всеки път различни.
На дъщеря ми вече определено започна да й харесва на училище. Бясното дете изглежда е овладяно. А на пиано няма търпение да ходи пак и пак. Вечер не мога да я прибера от при баба й, защото иска да свири. Пианото е там, понеже и тя е там след училище. Вкъщи се прибираме около 19ч.
Morena, госпожицата е прекрасна!

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 13:01 от Simantro

# 459
  • София
   И госпожицата (честито!) и тортата! (от къде е или е лично производство?)
  Ние сме по Моливко. Чета ви, но ние не ходим още, че сме болни, а и сме още на 5, та не си даваме много зор.  Hug

# 460
  • София
И моите не ходят още и не знам по какво ще учат. Аз много харесвам Моливко и ще го купя, ако не са по него. Книжки хич не обичат да им чета  Sad , не знам защо продължавам да купувам. Каката и тя беше същата, не обичаше да й чета.
Играта на Равенсбургер я букмаркнах за Коледа. Игри от този тип поне обичат.
Жасмин, от къде купуваш "Капитан Гащи"? Нещо не я намирам.
Морена, малката е уникална! Страхотна кукла! Пу-пу

# 461
Калина вече посвикна да разказва какво са правили в училище. ) Днес през целия път ми е говорила какво е разказвал господина. )
От вчера са на темата за това от къде е произлязъл човека и ги е запознал с теорията на Дарвин. Simple Smile
Днес пък са говорили за пещерните хора, огъня и т.н. Simple Smile

Днес бяхме и при ортодонт, за да ни сложи снемаемо апаратче, което ще използваме за местопазител на предните 2зъба, които паднаха, но все още не са израснали.
Ако всичко върви добре, за около 3месеца може да избият нейните собствени 2зъба и тогава ще го свалим.
Малко и е странно и свиква с него, говори доста смешно, но най-големите ми страхове отпаднаха. Смятах, че изобщо няма да иска да стои с него.

# 462
  • Варна
Здравейте момичета.Моля за помощ да ме ориентирате къде в нета мога да намеря приказата за баба Яга?Имаме си домашно за утре да я прочетем и да я разказваме.В домашната колекция не я намерих,а бях убедена,че я имаме,в книжарницата къде ти книжарката вдигна безучастно рамене,а в нета я намирам само екранизирана.
Благодаря предварително  bouquet

П.П Намерих я едно старо издание С Руски Вълшебни Приказки знаех си че не може да съм го затрила,но ако все пак ако има някъде в нета сайт за подобна литература ще се радвам да споделите.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 19:46 от desuri

# 463
Жасмин, от къде купуваш "Капитан Гащи"? Нещо не я намирам.

Ние отдавна го имаме, поне от година.

Морена, щерката ти е страхотна сладурка! Simple Smile
И тортата ви е много красива!

# 464
Здравейте момичета.Моля за помощ да ме ориентирате къде в нета мога да намеря приказата за баба Яга?Имаме си домашно за утре да я прочетем и да я разказваме.В домашната колекция не я намерих,а бях убедена,че я имаме,в книжарницата къде ти книжарката вдигна безучастно рамене,а в нета я намирам само екранизирана.
Благодаря предварително  bouquet

П.П Намерих я едно старо издание С Руски Вълшебни Приказки знаех си че не може да съм го затрила,но ако все пак ако има някъде в нета сайт за подобна литература ще се радвам да споделите.

Какво е това домашно от днес за утре, още повече пък такова.Ами ако няма човек такава литература какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт