6 годишните на предучилищна

• 34 633
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Тигър, благодаря за вниманието и пожеланията!  Hug

Maryse, наистина жалко, че е принуден да се откаже гоподина ви. От споделеното от теб, аз много го харесвах. Щастливи са децата му (а и майка им) с такъв баща.

Моя Гушкан си е в къщи тези дни, утре ще я водя на у-ще, та да видим до къде са стигнали, до сега не са имали цифри.

Относно обувките, аз визуално не харесвам с лепки, повечето са ни с връзки. Относно умението за връзване - смятам, че трябва да се научи.
Ето от една стара тема за вързването книгите за възлите - едната и другата.

И един поздрав от мен! Simple Smile

# 556
Точно първата е книгата за която говорех. Мерси Морена:-) ненадмината си на тема книги.

# 557
Здравейте!
Нещо е позамряла темата Simple Smile
Maryse, много неприятно това с учителя. Дано ви се падне пак хубава учителка.

Тази събота и неделя и ние имахме доста домашни. Нали отсъства по-миналата седмица и госпожата беше пратила нещата, които са правили. Имаше цял лист с единици, от Азбуката да се определят колко звука има в думите и да се открият гласните, някакви гатанки с картинки и др.

По въпроса с връзките на обувките моята щерка не може да ги връзва, въпреки че се пробвах да я уча. Книги за тази цел не смятам да купувам, нито макети на обувки. В училище миналата седмица бяха искали връзки в другия клас, за да ги учат. Имаме обувки и с връзки,  но ги връзвам на възел по-хлабаво и ги обува така. За мен тези с лепките са по-безопасни от гледна точка на спъване, ако връзките се развържат.

# 558
  • София (Възраждане)
Момичета, препоръчайте забавна и/или образователна игра за таблет. Моята дъщеря не се сеща често за тази джаджа, но все пак има и такива моменти Confused

# 559
  • Варна
Mooimeiske, на Мартина съм й свалила 3-4 игри на моя таблет, но точните имена мога да ти пиша довечера като се прибера, че не е у мен. Но като цяло са все безплатни версии на игри за смятане, свързване на точки и логически. Най-много харесвам една със събиране и изваждане с едни дръвчета Simple Smile Но мисля и аз този уикенд да отделя малко време да й потърся нови, че тези са от доста време и доскучават...

Да покажа последната рисунка - "Моето семейство". Не й стигнало времето, защото това е номер две. На номер едно била изтипосала родата до девето коляно и като видяла, че няма да има място И за братовчедите, решила да започне наново, като този път се придържа към указанията на госпожата ooooh!
Скрит текст:

# 560
Вела, много добре, че са се решили за жалбите, стискам палци да се установи и тази "учителка" да не тормози повече деца.
Дано и новата учителка на Калина да й допадне. Жалко е наистина, че няма млади хора в системата, но с тези заплати...
При нас все така, лежерно, никакви домашни, вече почвам да се притеснявам, че детето ми няма да е достатъчно подготвено. Наистина са го обърнали на занималня, съдейки по нещата, с които се връща, от което разбира се тя е много доволна. Вчера донесе едно таларежче от пластелин, кестен и други неща направено, а миналата седмица тази апликация:

И да се похваля, че се включих чрез покана във Фейсбук и взехме, че спечелихме книжката за Мотовете, сега чакам доставка.
Dive, много добре се е справило детето, чудесна рисунка!

# 561
  • София (Възраждане)
Mooimeiske, на Мартина съм й свалила 3-4 игри на моя таблет, но точните имена мога да ти пиша довечера като се прибера, че не е у мен. Но като цяло са все безплатни версии на игри за смятане, свързване на точки и логически. Най-много харесвам една със събиране и изваждане с едни дръвчета Simple Smile Но мисля и аз този уикенд да отделя малко време да й потърся нови, че тези са от доста време и доскучават...

Да покажа последната рисунка - "Моето семейство". Не й стигнало времето, защото това е номер две. На номер едно била изтипосала родата до девето коляно и като видяла, че няма да има място И за братовчедите, решила да започне наново, като този път се придържа към указанията на госпожата ooooh!
Скрит текст:

Рисунката е страхотна.
Дива, давай идеи за игри, и за тези които имате и за тези които тепърва харесаш  bouquet

Мира, и вашата есен е страхотна!

# 562
  • Sofia
Dive, Мира, много хубави картини! Браво на децата!  Heart Eyes
И при нас правиха с листа разни неща, но Гушкан нали отсъстваше...
Имаме една риуснка на тема "Есен".

Искам да ви почерпя за 18я РД на голямата ни щерка, да ни е жива и здрава! Simple Smile

А това ми е подарък от малката за празника - мен е рисувала.  И бележка имам, тъкмо да видите писането и'.  Както съм казвала, сама си съчинява и пише.

# 563
  • София (Възраждане)
Най-сърдечни пожелания за пълнолетната рожденичка! Нека й предстои прекрасен път в живота Hug  bouquet

Чудесна есен и торта!

Ха, и моята дъщеря пише без интервали между отделните думи, вероятно има обяснение защо Confused

И друго ми хрумва, като по-мънички дечицата рисуват хората с гооолеми глави и къси телца. Вероятно заради това и героите от Картуун Нетуърк са все такива. Simple Smile

# 564
Честит празник на порсналото ти момиче Морена!   bouquet
Моя човек рисува толкова зле, че думи нямам.. само колите и камионите са му хубави. Хората му са направо, като на дете от първа група. Онзи ден рисували "зеленчуци". Всички нарисували по 5-6 зеленчука, а наш Нико - зеленчукова градина с някакви точки червени и чертички зелени. Питам го - "ти какво нарисува?" - "Ами ето грах, домати и пипер. Още ненабрани"

# 565
  • Варна
Морена, да ти жива и здрава порасналата девойка  bouquet Много успехи да пожъне във всичко, с което се захване! 18 е прекрасна възраст!
За картичко-бележката - нямам думи! Браво на детето! Моята е по-кратка в обясненията колко ме обича. Може би се дължи и на факта, че се разплаках миналата година, когато ми каза, че съм хубава почти колкото колата на баща й.... И сега е по-внимателна с комплиментите.
А рисунка в профил много малко деца правят. Имаше някакво значение, но не си спомням какво. Мисля да се разтърся за значението на детските рисунки. Ако някой знае/намери нещо, ще ми е интересно да прочета.
Скай, на това изобретателно дете не му трябва да рисува толкова детайлно - да си ползват и другите въображенито, де! Crossing Arms
Мира, много сладка апликация. На слънцето усмивката чак се е сетило детето да направи от листенце!

# 566
  • София
Морена, честито пълнолетие на голямото ти момиче!
Много хубави рисунки и апликации сте показали. Браво на децата!
скай, на Ники явно другаде му е силата. От сърце се радвам на подобни детски изказвания  Grinning

# 567
.... Моята е по-кратка в обясненията колко ме обича. Може би се дължи и на факта, че се разплаках миналата година, когато ми каза, че съм хубава почти колкото колата на баща й.... И сега е по-внимателна с комплиментите.
.....
Ооо това е толкова як комплимент, че и аз бих се разплакала.. Мен откровено ме слага на опашката по любов - "Мамо, аз най-много обичам Владко и татко, пък теб по-малко." Tired  А като беше на 3г бях незаменима..Колкото толкова, нали съм поне най-хубавата майка на света.
Мила силата на Нико му е някъде дълбоко скрита, че още не сме я намерили, ама няма се отказваме, търсим я.  Heart Eyes
Морена, чудничка бележчица си получила.

# 568
Morena, честит празник. Simple Smile Всичко най-хубаво и пожелавам на госпожицата, много мечти и да ги осъществи всичките. Simple Smile

Днес на дъската пак имаше прекрасна рисунка - маса с плодове и зеленчуци. Simple Smile Снимах с телефона, само трябва да я сваля и да ви я покажа.

# 569
  • Sofia
Много ви благодаря за вниманието и прекрасните пожелания за рожденничката ни, момичета!  Hug

Mooimeiske
, моята понякога оставя разстояние, понякога с чертичка. Simple Smile
sky*, много сладък Нико, а ти как ме разсмя с търсенето на силата...  Joy

Dive,  това
Цитат
че съм хубава почти колкото колата на баща й.
  е култово направо! Grinning
За тълкуването на рисунките съм чела разни материали, но не помня и не ми хрумва да търся.
Иначе това е моята половина от рисунката, на другата е татко и'  като всъщност двамата се женим и си говорим колко деца ще имаме. Simple Smile

Maryse,  очаквам снимката на рисунката.

Общи условия

Активация на акаунт