6 годишните на предучилищна

• 34 542
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И моята дъщеря е леко настинала - боли я гърло от вчера. Нищо друго засега. Смятам обаче, че не е от времето. Смяната на обстановката, новите неща, несигурността влияят така. Иначе държи на студ, на вируси... Никога не съм давала имуностимулатори. Ходи на градина от 4-годишна. Почти не боледува. Смятам, че ще премине. Ако не - хомеопатия.

# 331
За моето имуностимулатор е спорта. Детскоградинско е, ами и яслено.
Храна в училище не носим. Купувам купон за закуска, обяд и следобедна закуска.

# 332
Уф, тези болести така да ги мразя. Моята дъщеря много често лепваше от градината.
Ние изкарахме някакъв грип точно преди началото на учебната година. Даже бях на тръни дали ще успее ад отиде първия учебен ден. Един ден с ниска т и през нощта с по-висока. Течни сополи и прокашляне. Накрая вече беше добре, когато я заболя главата и повърна. След това вече се оправи.

# 333
  • Sofia
Поздрави от нас с Андреа от топъл Сандански. Simple Smile
    Моето, както писах наскоро почти не е боледувала, пък да кашля (освен ако се е задавила) не съм я чула. Съответно и лекарства изключително малко е пила. Тя е доста дълго кърмена, та тогава на кърмата разчитах. Освен това е калена, все е малко облечена. Сега смятам само мед с орехи и бадеми да давам.
     Домашно има за уикенда - чертички да пише по една страница в квадратчетата и редовете.

# 334
  • София
Пишете по колко дечица са в клас .

При нас са 24 .Приемат още ,което не ми харесва .

# 335
Пишете по колко дечица са в клас .

При нас са 24 .Приемат още ,което не ми харесва .
Уау, много са. При нас са 18 , има 5-6 петгодишни и вече има болни.  Защо приемат още? newsm78

# 336
При нас са 19бр, но ми се струва, че все още не са всички.

# 337
  • Sofia
ние се прибрахме и сега ще пише домашното Андреа.
Групата е от 22 деца по списък, но на първия ден не бяха дошли 3, та колко са сега не знам, но 20-22.

# 338
  • София
При нас май са 23. Още като кандидатствахме, си знаехме, че ще са толкова.

# 339
При нас са две групи.Никол  първия срок е сутрин, а втория ще е следобяд.

# 340
  • Sofia
Обзаведох се с лъжичките на Икея, много съм доволна.   Simple Smile

И да ви покажа Първото домашно (снимките са линк) на малкото ни съкровище Андреа, което написа съвсем самостоятелно и с голямо желание и старание, а освен това и бързичко.  Heart Eyes   
Тя е много доволна от себе си, а това е най-важното за мен.

# 341
Морена не се отварят.

# 342
Много добре се е справила Андреа. Ние нямахме домашно. В час са писали ченгелчета и разни други неща и в петък донесе листите да видим какво е правила.

Аз не знам защо съм се заблудила, че предучилищните по закон трябва да са до 18 деца.
Много ми се виждат 24.

# 343
  • Sofia
sky*, вероятно при теб не се отварят.
Soleil*, благодаря! Simple Smile   А законите са най вече, за да се заобикалят и други подобни.   Thinking

Днес като влязохме в стаята имаше две дечица, които плачеха и се гушкаха с родителите си и нали знаете как си взаимодействат... та и Андреа се поразчувства, добре че не закапаха сълзи, че само толкоз ми трябваше да си я гушна и да си ходим. Wink

А как не ни се тръгваше от Сандански... вижте какво си е лято тамSunglasses

# 344
  • София
Здравейте  Hug.
В групата на Ани са 27 деца, но вероятно ще станат 30, защото другата група била пълна и ще до напълнят и тяхната Confused.
На обяд госпожицата също не спи от 4 годишна, но за нея не е проблем да си лежи 2 часа.
РС мина. Ще учат по учебници на изд. Изкуства, които са 3 на брой за ДГ и 1 за вкъщи. Отделно, ще трябва да купуваме още 2 учебника. Ще имат сутрин по 3 часа и следобед по 2 часа по 35 мин. По математика ще събират и изваждат до 10 и ще учат равенства със знаците <, > и =. По писане, в началото започват с елементите на буквите, след това със самите букви, а накрая ще изписват и цели думи. Ани може да пише само печатно и то много грозно. За момента въобще не си я представям да пише ръкописно, но ще поживеем, ще видим.
За съжаление в ДГ няма да имат латино танци и тя е много разочарована. На нея от малка й се отдават танците и там ходеше 3 години. Сега иска да ходи другаде, но моята програма е доста натоварена и не знам дали ще успявам да съчетавам допълнителните дейности и на двете хлапета Whistling. За сега ходи само на немски в събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт