Днес в корема ни подритва, а през НОЕМВРИ сладко ще ни се усмихва! Тема 11

• 26 317
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Симонита, браво, надявам се от тук нататък всичко да е наред и да ходиш в болница отново чак за раждането  Simple Smile Hug

# 406
Ох това с бученето на ухото е много гадно...два пъти ми се е случвало откакто съм бременна за по няколко дни...после отминава само, но е много досадно наистина, дано по бързо ти отмине Simple Smile

# 407
Добро утро мами   bouquet
Симонита много се радвам за теб Simple Smile Дано занапред да всичко да е наред и да нямаш вече повече такива болежки и посещения в тази болница Simple Smile чак за раждането на бебо  Peace
За запушения нос, и на мен ми беше запушен всеки ден преди лягане му ставаше нещо, та цяла нощ така. Това беше в третия месец някъде. И аз знам че е нормално и няма нищо притеснително Simple Smile
За дамския душ, аз не съм сигурна че е препоръчително... макар че един път при доктора ми изписваше едни глобули заради инфекция и ми каза така " не си прави душове докато ги слагаш" , това може да го подразбера че после може  newsm78  не знам, ако не е наложително да не се прави за всеки случаи според мен Simple Smile
Зарри  за това като мускулна треска където е, и на мен ми се схваща така 2ри ден, но отстрани сутрин малко както казваш и после утихва. Забелязала съм че от лежането ми става така май... като полегна за малко и после като стана и това се обажда.
Много съм взела да се схващам от това легнало полужение. Чувствам че имам нужда от движение. Не мисля че е от леглото на което спя, защото до сега не съм била така а все на него си спя Simple Smile Всичките ми кокали пукат...предполагам че и това е нормално  ooooh!  разширява ми се нещо сигурно.  newsm78

# 408
Момичета, чета ви от два часа Simple Smile Радвам се, че има раздвижване из форума Simple Smile

Simonitka, жалко, че се е наложило чак в болница да лежиш. Дано повече не се налага, нито на теб, нито на никоя друга от нас, че е много притеснително. Аз също имам контракции. От време на време. Понекога по 2-3 на ден, понякога по 5-6 и повече. Докторът каза да си пия но шпа и диаспорал.  Дано да спрат.

За интимния гел - аз изпозлвам Гинофит. Препоръчва се по време на бременност. Доволна съм, без миризма е и е много мек.

Момичета, да ви кажа каква простотия правя от няколко дни. Нали все съм в размисли дали да родя естествено или секцио и реших да гледам предаването "Такъв е животът - Шейново". Предполагам, че сте попадали на него, когато го даваха по БТВ. Ужас. Изгледала съм около 6-7 епизода и направо ми се струва кошмар това раждане. Сега още повече се обърках - естествено ли искам, секцио ли.Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 409
  • София
Здавейте мами, на всички с болежки - да се оправяте бързо, виждам, че има доста мами с оплаквания, но в крайна сметка бебоците са добре, това е важното, дано да е така до края. Ще изтърпим неразположенията, още малко остана, но гледайте да не се преуморявате. За запушения нос - и аз съм така от няколко дни  и само си мечтая за сън, ама няма дишане. Слагам разтвор с морска сол Стеримар, но не помага много, май по-добре действа като си разтворя сама морска сол в хладка вода. Слагам и капки за нос, билкови - Пиносол, на листовката пише, че може да се ползва от бременни, ама гледам да не е много често, иначе помагат и струват 5лв.
Имам една питанка - гледам в амазон помпите за кърма и тази на Медела електронната е много намалена 35 лири, но не знам мрежовия адаптор за тока в UK различен ли е от БГ, трябва ли ми преобразувател  newsm78. Иначе цената излиза наполовина от тази в БГ и ми се иска вместо ръчна помпа да си купя електрическата - за почти същата цена.
tochkata - ясно е, че има различни мнения по въпроса за естественото раждане и секциото, аз за себе си мисля, че най-доброто е това, което лекаря е преценил, стига да му вярваш. В "Такъв е животът" само естествено раждане ли имаше, гледала съм ги преди години, когато ги даваха, но не помня...
 Hugна всички

# 410
  • София
evropa, да има нужда от преобразовател щепсела на помпата, но пък цената му е 2-3 лв. Simple Smile Аз също си поръчах от amazon Medela mini electric на цена, колкото ръчната тук Simple Smile Много съм доволна Simple Smile

# 411
Симонка радвам се , че те изписват и още повече , че с бебо всичко е наред. Взе си дажбата за болници тази година. Може само за раждане Ноември.  Naughty Hug
Зари и аз имам такова схващане. Точно като мускулна треска е. Обокновено го имам сутрин като стана или като се заседя повече, после ми минава.
Европа различен е да . Аз си взех от амазон ел. Стерелизатор и ми пристигна с uk стандарт. Продават допълнителна приставка за щепсела за нашия стандарт . Не са скъпи, струват по 5-6 лв. Взимай смело.

# 412
  • София
Благодаря момичета, jane, точно тази помпа гледам, щом си доволна ще взимам смело  Grinning

# 413
  • На десетия....
Момичета, тази сутрин си поспах добре. Вчера, заради една колежка, която реши, че ще си тръгне по рано си изпуснах часа за ЖК, добре че докторката ми е прекрасна и се обадих, но ме взе след като минаха всички записани часове и стана 21,00 и докато се прибера. Бебка е добре, пуснаха и тонове 150 удара. Качила съм 3 кг за 1 месец, общо 5 от самото начало, но не попитах добре ли е  newsm78
Симонка страхотна новина, сега почивка вкъщи и повече никакви болници.
Относно  помпата за кърма, аз се колебая между тази на Medela и  Tommee Tippee.
Слънчев ден, на всички!

# 414
  • Смолян
Добро Утро
Синоптика много се радвам за теб
Точак аз ще ти дам съвсем приятелски съвет -ако няма мед. показател за секцио не се подлагай на това. Аз съм раждала със секцио заради очите, но сега успея ли да родя нормално няма и да се замисля. Отдайте се на бременността си и остави нещата на природата. -Тя си знае работата. Всеки се въстановяват различно, но една коремна операция не е никак детска игра и на третия ден не скачаш като малко дете -болка има доста -по точно дърпане от конците, болка от контракциите. Ти сама ще решиш аз само изказах гледна точка.
Приятен ден, аз отивам да разходя бебока до връх Перелик на печено

# 415
  • София
evropa, само имай предвид, че в комплекта има и малко шише на Медела с капачка, което се ползва за съхранение на кърма, но за да се ползва и като шишенце, трябва да се купи отделно силиконов биберон (аз си поръчах - те са комплект 2 бр. slow flow, все пак ще се наложи да си ползвам шишенцето, нищо че имам и други)  Peace

# 416
Рони, мерси, дано наистина скоро спре, сега е на пресекулки няколко часа бучи, после спира за малко  Sad. На теб като ти беше така мери ли си кръвното?
Точката и аз гледах на скоро за втори път за Шейново и направо се стресирах от някои неща, даже и кошмари сънувах, пък като се раждаше бебе и поревавах, направо съм трагедия  Rolling Eyes Shocked
Европа, в Такъв е живото има повече естествено, но и няколко секциота, от коите няколко по спешност имаше и някои случаи по-стряскащи. Аз ще съм секцио по медицински причини, а предпочитам естествено, но никой не ме пита  Sad

# 417
Здравейте и от мен днес,
голямо чистене му ударих днес , кухнята основно я изчистих, прах , готвих, остана ми само банята, ама нямам сили за нея, така че тя остава за утре.
Звяра , ще се документира , стига да се съберем достатъчно желаещи.
Относно интимните гелове, мен ако питаш запари си смрадлика / тетра/ и това според мен за теб ще е най - добре.Не мисля че е удачно да ползваш гелове каквито и да са .
Светулка, чудесно са те оборудвали, наистина мн са ти спестили като разход, имаш си супер приятели.
Ели всичко ще е наред, пий си магнерота и почивай повече , щом шийката е добре, не се притеснявай засега.За бактериите  най - добре стерилна урина , за да е сигурно .Левкоцитите са нормално да са завишени , ама и с тия масово бактерии , да не те шашкам , но дано не се окаже някакъв проблем с пикочния тракт. Стискам палци всичко да е наред.
Зари , чакам мнение как са сутиените, само че аз не видях като че ли такива за кърмене, или не съм гледала както трябва.
Кадровачка , напоследък твоите оплаквания , са все симптоми на кръвното , замаяност , главоболие, ухото ти бучи , не отлагай купуването на апарата  мн за дълго , моя препоръка. А треперенето на мускул е тик, едва ли е липса на калий.
Симонка  ,много се радвам , че се прибираш толкова скоро , вярвам че вече Ноември пак ще идеш в болницата. Hug
Хубав ден от мен , аз отивам да се подстригвам и обещавам да се документирам с новата глава  Mr. Green

# 418
Мамчета гледам си лентичката сега и само искам да ви споделя че от днес започвам обратно броене-имам 100 дни докато се видим с бебчо Praynig Hug

# 419
Кадровачка, не си го мерих, предполагам, че може да е било от това, но си ми буча няколко дни. После си отмина само. Не е нещо страшно, просто е досадно...

Общи условия

Активация на акаунт