ВМ-НВХ (НВ-ВМХ), част 61

• 45 734
  • 727
  •   1
Отговори
# 465
  • SA
За spidersport, и аз с интерес го четях по времето, когато там пишеха Лазар Радков, Georgio и още много интересни потребители, повечето от които бяха баннати. После Милко изтри голяма част от темите, както и мнения, които се различават от личните му представи за хранене. До голяма степен на мен това отдавна не ми прилича на форум, в който могат да се водят дискусии, а просто си е сайт, в който да пишат клиентите му и да получават сьответни сьвети за хранене.
А Зоната, това беше последната диета, която се опитвах да спазвам преди да открия Аткинс. Е, просто не са за мен тези сметки и изчисления. Така и не можах да се убедя, че нормалното и естествено хранене трябва да бьде толкова сложно. Мисля, че отслабването при този режим е просто свьрзано с ограничените количества храна, които се приемат + редуциране до известна степен и на вьглехидратния прием.

# 466
ето и блогът на Галя преди eat love and train.

# 467
Рейнчо, този пастет изглежда много апетитен, благодаря!  bouquet Аз точно вчера се бях сетила за пастет и много ми се иска да опитам някакъв вариант. В едно участие на Милко при Ути Бъчваров правиха пастет, но май беше от свински дроб и сланина или свинска мас newsm78

Между другото да ви попитам: свински дробчета, сърчица, воденички - все привлекателни работи, но откъде ги купувате? От редовните магазини ли или от подбрани източници? Защото нещо ме съмняват мен тези масовите и не купувам, а много ми се иска Embarassed

# 468
  • Бургас
аз имах проблем с корема от пил.дробчета на лудогорско пиле,охладени и без Е-та,нямам идея защо и никакви проблеми от св.дроб охладен закупен от магазин за месо
интересно четиво,макар голяма част от нещата да са против режима
http://agus34drajat.files.wordpress.com/2010/10/the-inflammation … ree-diet-plan.pdf

Последна редакция: ср, 31 юли 2013, 12:58 от mis_val

# 469
  • София
Аз купувам пилешките дреболии от кварталния супермаркет, замразени. Така или иначе, почти не се срещат незамразени. А свинския дроб - от месарския. Той вече е охладен.

Този пастет на Милко, който приготвяха при Ути беше със сланина, аз съм си го записала. Много вкусен ми изглеждаше, те го пекоха в едни еднократни формички, та стана с коричка ... страхотия  Crazy

# 470
  • Пловдив
mis_val, важното е ти да се чувстваш добре! Hug
Иначе аз също не мога да си представя, че човек трябва постоянно да смята и брои, за да се храни здравословно. Но при всеки различни неща работят по различен начин.
Да споделя, че пилешките сърца сварих добре, след което задуших с малко пресен лук и броколи (замразено) в изобилие от масло, като накрая добавих малко черен пипер. Получи се това (http://snimki.be//store/1/781375266278.JPG), което използвах за закуска.  Heart Eyes Разделих порцията с баба, тя също одобри. Беше многооо вкусно!Следващия път ще изпробвам някоя от предложените рецепти, за които благодаря много   bouquet
Шоки, аз за първи път купувам пилешки дробчета, купих ги от обикновен супермаркет, случайно даже ги зърнах и реших да опитам нещо ново. Според мен ако не се ядат твърде често, не е толкова фатално какъв е източникът. Или пък могат да се редуват различни видове...

# 471
За обожавам пастет, но от миризмата на дробчета докато се готвят мога директно да повърна. Sad Някаква идея за приготвянето им без да миришат или поне не много?

# 472
  • Бургас
yulinga,  Hug  
като цяло смятането и мен ме натоварва,но качването на килограми съчетано с подуване,умора,глад,целулит и т.н. ме умаря и физически и психически  Embarassed
Надявам се това със смятането да отмине някой ден,защото е ясно че ще ми омръзне ,а и всичко записвам засега,което е още един ангажимент,но ще е така докато не постигна някакво трайно подобрение в здравословен аспект
Като се оплакох за млечните,вижте на какво попаднах в дневника на Мария от СС
"Ами всъщност е автоимунен протокол, но понякога не внимавам какво пиша.
През цялото време на ВМНВХ се чувствах чудесно, но продължавах на периоди, да се обривам около брадичката, по шията и раменете с отвратително акне. Първоначално си мислех ,че това е свързано с месечният ми цикъл, по-късно открих и други зависимости.
Прочетох доста книги и блогове и стигнах до извода, че с автоимунен протокол може да се реши и моят проблем.
Автоимунният протокол се прилага при автоимунни заболявания като Хашимото, Псориазис, Екзема, Крон, Селиак, Кавазаки, Ревматоиден артрит, Витилиго и още много други.
Всъщност целта е да се намалят възпаленията като се изчисти чревната флора, чрез правилно хранене поне за 30 дни. След това внимателно може, евентуално да се захраниш с проблемните храни.
Един вид ВМНВХ , но без млечни( включително и масло и ГХИ), никакви ядки, семки и храни от групата на nightshades, махнах белтъците на яйцата и досега ям само жълтъците.
При мен резултатът е впечатляващ. Първите две седмици продължаваха да ми се образуват пъпки на същите места, след това видимо започнаха да изчезват и да завяхват много бързо.
Продължавам да се храня без млечни, пробвах ядки, малко плодове и алкохол и не мога да повярвам, че не реагирах, ама изобщо!
Препоръчвам горещо на тези с подобни проблеми! Very Happy"

# 473
  • София
За мен пиенето на вода е много важно. Когато намяля восата, т.е. под 3 литра и веднага имам + в килограмите и по-голям апатит. Винаги пия много вода и дори на близо 80 кг нямах целулит.
Преди време четох темата за пълен глад и още съм втрещена, как можеш да изкараш цяла седмица без храна и на 500 мл вода на ден, освен всичко друго, смятам, че е супер вредно.

# 474
нормално ли е да качвам килограми в смисъл не е много около 700 гр. са..на доста места четох, че дори и да се качват килограми обиколките намаляват така ли е или аз правя нещо не както трябва?

# 475
01046050, много малко време е минало, не бързай още нито да се мериш, нито да се притесняваш Wink

# 476
Cioccolata .Благодаря за отговора  Simple Smile

# 477
  • В Балкана
W'A'S'P', уаууууу!  Shocked А мерките усети ли да мърдат?

Шоки, рецептата за този пастет, я беше пуснала Сибил във ФБ.

hot tea, пробвай някой друг да сготви вместо теб.  Laughing

Аз пък си пия много вода и си имам целулит. И си задържам от жегите и мотането по пътищата..
В понеделник вечер дори забелязах на дясното си бедро появили се спукани капилярчета.. Намерих и закономерност - голяма жега, аз под слънцето - не препичаща се, а ходеща, резултат - вечерта тънки лилави линийки по бедрата. На дясното повече.

Скрит текст:
Също забелязах и че при прием на една конкретна храна в голеееееми количества, за няколко поредни дни, ми се напукваха капилярите. За това обаче не съм сигурна дали и нещо друго не е повлияло.. Защото ми е малко странно да е само от храната, но пък се беше случило. За това при евентуално потретване ще наблюдавам, какво ще се случи.

# 478
  • София
Момичета, вижте на какво попаднах ...
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=rak&Number=1949741284

Дискусията е по тази книга:
http://www.book.store.bg/p39496/senzacionnata-antirakova-dieta-n … ikolaj-kolev.html

Обърнете внимание на написаните в червено редове ...
Не съм прочела целият текст, но още в началото ми прави впечатление, че се набляга на въглехидратите много.

# 479
Вив, захар, захар, захар
Само лъжат хората и им вдъхват напразни надежди с такива глупотевини

Рейн, няма промяна в мерки и дрехи
Сега май спря това отводняване
Да видим дали тези количества вода тялото няма отново да си ги върне

Малко яхнах метлата заради една тема в алтернативния за детенце с диабет 1 и веге родители, супер алтернативни и духовно извисени
 Embarassed

Лек ви ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт