ВМ-НВХ (НВ-ВМХ), част 61

• 45 672
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета! Не смогвам да ви изчета!
С вас съм!
Поздрави!

# 511
То само като я погледнеш как се е окръглила и веднага трябва да ти светне лампата  Twisted Evil
Точно това исках да напиша и аз! Сам като я гледам колко дебела и болна ми изглежда и не знам как човек може да има доверие, че ще оправи неговите кила и здраве, след като със собствените си не може да се пребори.  Rolling Eyes

# 512
  • Пловдив
Шоки, отново благодаря за интересната информация, която ни поднасяш постоянно в синтезиран вид!   bouquet
Вери, това е тема, в която всеки е добре дошъл, така че наминавай пак, споделяй интересни неща винаги, когато решиш! Hug Hug Hug А и включването ти ме накара да се замисля над разни неща и да си ги изясня, така че аз лично благодаря за него!  bouquet
Отново съм напълно съгласна с Шоки относно вегетарианските и палео рецептите - има чудесни такива, които с малки модификации могат значително да разнообразят менюто и при нашия режим, а и да донесат кулинарна наслада.
Отчитам 10 дни изключително изчистено хранене, макар с по парченце черен шоколад всеки следобед към кафето.  Mr. Green Резултат: успях да разкарам 2-3 кг, качени през почивката, и то с 5 хранения на ден. По принцип съм противник на многократното хранене през деня. Но реших да разчупя собствените си представи и да пробвам така, понеже последните месеци пропусках закуската, в резултат от което се стигна дотам, че вечер поглъщах огромни количества храна, постоянно бях гладна, започнах несъзнателно да увеличавам въглените и изобщо нещо започнах да се затормозявам психически кога да ям, какво да ям и т.н. А сега се чувствам пак просто супер, да видим...

# 513
  • София
Е, какво повече да иска човек! Страхотен резултат yulinga  Peace 2-3 кг за 10 дни си е направо феноменален резултат, нищо че са качени наскоро.
Аз също напоследък се храня много чисто, основно месо, яйца, зеленчуци и плодове. И доволни количества кафе с масло, което ме кара да ям мнооого малко. Наблюдавам намаление в кг, но още е нестабилно, варира. Но все пак и това е нещо, много съм доволна.

# 514
При мен са зациклили нещата с килорамите, от един месец мотая +/-1. Наложи се да изключа първо ядките, после плодовете, накрая и млякото. Калориите са ми ок.

Нищо хубаво не мога да кажа за метаболизма си... И тук не става въпрос за последни няколко упорити килорама, имам да свалям още близо 25. Само да се оплача.  Tired

# 515
yulinga, аз не съм и очаквала да ги задържиш за дълго тези ваканционни 2-3 кг. То беше ясно, че са качени отчасти от гликоген, отчасти от задържана вода. Сигурно е имало и доза мазнини, но далеч не 2 или 3 кг. Така че трябваше да паднат бързо.

негативна, не се отчайвай. Ти си постигнала зашеметяващи резултати до момента. Нормално е отслабването да не върви равномерно. Ще стане! Hug

Вивиан, ще стане и при теб! Hug Нормално е теглото да варира.

Конкретно моето отслабване вървеше стъпаловидно - 2-3 месеца задържане на едно тегло, после рязко намаляване (в рамките на няколко дни) с около килограм, пак задържане 2-3 месеца, после пак рязко намаляване. Понякога задържанията са били и за по-дълъг период.

# 516
  • София
Хубавото е, че се сваля от мазнини, а това рядко се вижда в кантара. Например аз до сега съм свалила около 2 кг, но мерките ми и въобще промяната в тялото е не само очевидна, но и доста сериозна. Може би 1 размер съм свалила (за дрехи). Така че вече кантара толкова не ме безпокои, защото няма как да отчита топенето на мазнините. То е леко, невидимо и постоянно  Heart Eyes и кантара не може да го хване. Но с времето при всички случаи тенденцията е по нанадолнището  Mr. Green

негативна, колко си свалила до сега? Аз не съм видяла  Embarassed Извини ме, че така те питам  Embarassed

# 517
Шоки Hug Дано, че е много тегаво.

Вив, аз съм тежък случай -- от април до сега - 8 кг. Почнах от 95, сега съм 87, цел - 65. Висока съм 171.  ooooh!

# 518
Всъщност, негативна, по 2 кг на месец е съвсем нормално.   Peace

Иначе, по отношение на кг и при мен има някаква цикличност.
Променихме у дома начина си на хранене януари, 2012 г.До лятото нямаше никакво сваляне, нито при мен, нито при съпруга ми.И после есента нещата потръгнаха, къде по-бавно, къде по-бързо....
Сега, и при мен има застой.Но аз не се лишавам от 1 филийка хляб-пълнозърнест на ден, също и плодове ям, а те сега не са като зимните, доста по-калорични са.Та, предполагам е от това.....
Интересното е, че от месец насам няма разлика в см, аз кантар нямам и за кг не мога да кажа, но панталоните ми стават все по-широки....    Thinking
И нещо весело:Януари месец моя мъж има ИД.Събираме се винаги родата.Аз съм с черен панталон, като мисля, че само той ми става.Усещам, че ми е станал широчък, но .....На другия ден решавам да пробвам дънки, които не съм обличала от поне 5 години.И     Shocked   стават ми.
След 1 седмица отивам у сестра си, да гледам малката племенница за 2-3 часа, че имаха някаква работа.Сестра ми , като ме видя и    Shocked Shocked Shocked   "Как отслабна толкова само за 1 седмица?"   Joy
Чак тогава се погледнах "по-сериозно" в огледалото и видях разликата.
Друга случка:периодично, през три месеца, се виждам с една дама по работа.Значи, сме се виждали в края на април.Тогава , никаква реакция.Онзи ден отивам пак, и тя    Shocked   също:"Ама много си се променила, много си отслабнала!"....А видимо няма осезаема разлика от тогава и сега, поне аз не виждам.Т.е., по дрехите няма фрапираща разлика.
Но тялото се променя, няма спор.

# 519
  • Пловдив
Шоки, да, така е, сигурно основно са били вода, обаче ако знаете колко подута бях, с един огромен корем, всички панталони ми бяха станали тесни, ужас...Отдавна не ми се беше случвало, но пък беше много показателно и поучително....
негативна, 8 кг за 4 месеца си е повече от добър резултат!Сигурна съм, че кантарът скоро ще тръгне пак надолу... Hug Hug Hug
За мен кантарът изобщо не е показателен, следя го от любопитство... Mr. Green, понеже, както казах, реших да сменя броя хранения. А вероятно и някаква промяна във физическата активност ще направя (по-къси тренировки), за да видя как ще ми се отрази...
Досега каквото и да правя, откакто съм на режима, не съм падала под 66 кг (най-ниските кг, на които съм била най-продължително през последните години 8-9 години; само веднъж стигнах 63,5, но после бързо качих до 66 кг, при това без промяна в храненето). А не е като да нямам да чистя излишни мазнини телесни. Но пък не съм пробвала със спиране на млечните, а и засега не виждам смисъл...
И също имах доста дълъг период с почти ежедневни, но уж малки отклонения (я бонбон, я малко домашна питка...). Предполагам, че това също стопира процеса на топене на излишества...Но имам още да се превъзпитавам, а и искам да стане от само себе си, без да се чувствам психически изтерзана....Но като цяло усещам, че съм на прав път, просто все още правя грешни завои понякога.... Mr. Green Може би защото отслабването не ми е основна цел, приемам го като бонус по-скоро...

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 18:29 от yulinga

# 520
Момичета, нямам много време тези дни, но ви чета с голям интерес, и попивам, попивам....
Като се замисля, това е темата в която се чувствам най-уютно.
 Hug

# 521
  • София
негативна, наистина, резултата ти е много добър, направо си е страхотен! по 2 кг на месец си е супер резултат, особено ако е от мазнини. 2 кг мазнини е огромен обем!
См. как ти се движат? Оширотяли (извинявам се за думата) ли са ти дрехите? Аз съм убедена, че са ти широки всичките.

Катрин, много интересно това с едноседмичната промяна, благодаря че го сподели!   bouquet

yulinga, допада ми спокойствието и оптимизма ти!  Hug

# 522
негативна, ти беше свалила много сантиметри, ако не се лъжа - направо страшно много спрямо килограмите Wink Или не съм запомнила правилно?

Между другото, ако ви интересува, днес в блога на Марк има много интересна, макар и доста страшничка история - за жена, която преди време е отслабнала доста с този начин на хранене, но после претърпява злополука - изгаряния по корема и единия крак. Има и снимки, които не са за хора със слаби нерви. Но се оказва, че се възстановява по-добре и по-бързо от другите пациенти и с лекаря й отдават това на начина на хранене. Така успява да спечели за каузата и майка си, която преди това не била убедена в ползите от този режим. Историята е много впечатляваща. Ето я: http://www.marksdailyapple.com/where-are-they-now-3/#axzz2apL0mnA2

Хи-хи, имало е чат с Андреас Енфелт в един вестник. Задават му въпрос дали яйцата са полезни и дали трябва да се ограничава дневната бройка. Отговорът му е: Никога не яжте повече от 36 яйца на ден. Laughing

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 19:37 от Cioccolata

# 523
Благодаря ви за подкрепата, момичета! Hug Не знам, просто изхождам от идеята, че скоростта и количеството отслабване се влияе от стартовите килограми - колкото повече, толкова повече.

Бях на Дюкан преди години, макар и не стриктен - не бягах от мазнините, не съм ползвала обезмаслени продукти, вървяха по-бързо нещата. Мисля за забременяване и ми се иска да не почвам от такива безобразни килограми, не е добре нито за мен, нито за плода. Затова бързам. Много страшно ми звучи това 87 от пустия му кантар.

Мерките се смъкват бързо, (да, Шоки  Hug , аз писах за -10 см талия за месец, 5 бедро, след 2 седмици ще меря пак), но в гърди и дупе - хич. Но пък загубих корем и мъфин топ-а (паласката, която се подава над колана на панталоните).

Нещо много положително обаче - мъжът ми реши да изпробва този режим покрай мен и се трансформира чудесно - отслабна много, забрави джънка, изглежда страхотно. Ах, тези мъже как бързо свалят. Twisted Evil

Katarin X., много хубави истории. Simple Smile

Извинете, че мрънкам толкова.  bouquet

# 524
И двамата с мъжа ти сте отличници, негативна! Hug Да, на мъжете им е по-лесно - неоспорим факт Rolling Eyes Но да махнеш 10 см от талията за 1 месец е абсолютен рекорд според мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт