STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 151
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
Момичета, дали на шаси Scoot е възможно да се прикрепи някой от зимните кошове (кош 0-6 месеца)?

# 571
  • Варна
няма да може, аз съм с круизи и второто столче е това на скуут и съм пробвала да ги разменям, не става. Тези адаптори, на които се слага столчето от скуут са по-тънки от тези за другите кошове

# 572
  • Sofia
Благодаря за бързия отговор  bouquet

# 573
Здравейте , случайно някоя мама да продава Stokke V3?  Stop

# 574
  • Русе
Дублирам мнение от друга тема, но така се надявам на повече отговори:

Здравейте, до скоро бях убедена, че моята количка е Stokke Scott. От едно известно време започнах да се заглеждам по Cosatto Woop tropicco. Моля за мнение, с марката изобщо не съм запозната.

# 575
.момичета намерих този сайт http://babymarkt-alvo.de/Kinderwagen-Zubehoer/Kombi-Kinderwagen/ … schale::6952.html

Цена: 979 Евро заслужава ли да си поръчам, доставката сигурно от габко ще е

И още един въпрос във фиат 500 ще влезе ли xplory v4 в багажника?

Благодаря

# 576
гугълни Stokke in fiat 500 ,Stokke in car и ще видиш.

# 577
  • Щастлива мама на 3 слънца
http://olx.bg/i2/ad/stokke-lyatna-pamuchna-postelka-novi-posledni-ID5XxgY.html
някой ползвал ли е такава постелка ?

# 578
  • София
Здравейте! и аз ще следу темата с интерес  Simple Smile

# 579
Каде мога да намеря резервни части за количка stokke xplory??? По точно Скоби за закрепване на кош за новородено???

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 22:25 от Maria1990

# 580
Момичета помагайте не намирам никъде промоции.. Почвам да се чудя за втора ръка дали да не взема....Естествено някоя запазена и с оставаща гаранция ...Как мислите дали си заслужава (пиша тук за да не отварям нова тема)

# 581
  • София
Според мен няма смисъл втора ръка.Приятелка я взе за около 1800 и я продаде за 900 след като детето порастна. Доста фалшификати има и аз примерно не бих рискувала.

# 582
  • Пловдив
Според мен няма как да се объркаш като купиш втора ръка. Всяка количка си има придружаващи докумети който ще видиш преди да платиш Hug
Моята си има номер, касова бележка, печат от фирмата вносител, гаранция-като тръгна да я продавам , количката си върви с тях Peace

# 583
Фалшификатът е Dsland и няма как да не го разпознаеш...

# 584
Относно DSLAND..... такова китайско чудо за 1800 не бях виждала... абсолютен боклук! Ходих вчера да я видя на живо и се уплаших...Извадиха пред мен нова от кашон и шок!!! Шасито беше раздрано, стърчаха от всякъде конци, самата пластмаса беше най-долното качество което съм виждала. .. още повече пък за тези пари..Наистина очаквах повече. За това ще дебна stokke-to ако случайно пуснат някоя промоция  Simple Smile Laughing

Общи условия

Активация на акаунт