STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 020
  • 783
  •   1
Отговори
# 90
  • на земята
Да точно така,просто от 9+ са ми написали кода на фактурата,същият от рамата,съвпадат,на приятелката ми и нейният е написана на фактурата..))) Имах впредвид ако е открадната,и не е регистрирана преди това  Peace кода е 6 цифрен..)))Хубава неделя   bouquet

# 91
Благодаря на всички за отговорите   bouquet
Ние фактура нямаме,но имаме една книжка с гаранции на която пише имената адреса магазина и рибния номер.Той съвпада с този на кашона ,в който беше шасито на количката Peace

Още веднъж мерси  Hug

# 92
Лаленце, поръча ли чувалче? Ние ще сме есено-зимно бебе и се чудя дали да не взема едно. Това http://www.stokke.com/en-bg/stroller/stokke-stroller-accessories/foot-muff.aspx дали става за новородено и за бебешкия кош? А това http://www.stokke.com/en-bg/stroller/stokke-stroller-accessories … sleeping-bag.aspx пък май не става за по-големичко дете.  Thinking Нещо не мога да се ориентирам в размерите.

# 93
  • на земята
 Веселото,ами май се отказах защото сме големички  Laughing и май ще го ползвам много малко ,но не съм решила окончателно..))))Само да ти кажа че едното което има за карчета е мисля за по голямо дете,аз него мислех да взема,за новородено до към 6 месеца май не става и другото и то е май големичко,виждала съм ги и двете на живо,има едно за по малки бебета ето   а аз клоня да си взема по добре ето тази кожа за зимата http://www.9plus.bg/products/strollers_acessories/stokke/sheep_skin/

# 94
 Ох, като се роди бебка ще го мисля. Тази кожа ми е скъпа, пък и ще стане на нищо и ще се проскубе. Едва ли се и пере.

# 95
  • на земята
Незнам и аз  newsm78 може и нищо да не взема  Laughing

# 96
Привет! Виждам, че вече коментирате зимните екипировки Simple Smile Моето бебе е родено юни и аз взех чувалчето с крачета направо... води се размер 6+. Първоначално ни беше голямо, но те бебчетата всеки ден растат. Скоро ще направим година и три месеца, надявам се и тази есен да си го ползваме, макар че беба вече предпочита да си бута количката, отколкото да се вози в нея. За есенно бебе обаче мисля, че е добре да се вземе чувалчето за новородено - втория линк на Веселото. Много вероятно е да си изкарате зимата с него  Peace Колкото до кожата и зимния кит, много са красиви и ефектни, но чувалчетата според мен са по-функционални  Grinning
И още нещо - лично аз си купих обработена агнешка кожа и с два прореза върши същата работа като марковата  Mr. Green А цената й е 10 пъти по-евтина. Друг е въпросът, че почти не съм я ползвала  Laughing

# 97
 Meрлински , благодаря за мнението! Явно ще се насоча към по-скъпото чувалче.

# 98
Аз имам чувалчето, което е без крачетата и да ви кажа съжалявам, че взех него, а не с крачетата, което се води за летния кош всъщност, защото моето не го ползвах в зимния кош и сега май няма да ми е удобно за летния кош....  newsm78

# 99
Аз имам чувалчето за летния кош, но моето дете е родено юли месец. Беше 4-5 месечен, когато започнах да го ползвам и първата зима го пъхах вътре, облечен с космонавт. Излизали сме и на около -10 градуса на разходка без проблем. Ползвах го 3 зими. Прецени си до какви температури си склонна да излизаш на разходка и колко време ще траят те и така ще решеш какво да купиш  Peace

# 100
Здравейте момичета.Имам проблем с дръжката на количката на едното ниво изпуска като я натисна да се кача на тротоар дали това се оправя

# 101
Ако е в гаранция се обади в магазина. Аз имах проблем с колелото и ми го разрешиха, но много* трудно.. бях стигнала почти до защита на потребитела понеже се правят на луди!   Peace

# 102
нямам гаранция от чужбина е

# 103
нямам гаранция от чужбина е
Няма значение, че е купена от чужбина. Количките имат международна гаранция и тя се покрива от официалния дистрибутор на Стоке за дадената страна. Ако си вкарала номера на шасито в интернет сайта, гаранцията е валидна навсякъде и се продължава с още една година.

# 104
Някой има ли мнения за Stokke Scoot ? Вижда ми се по-компактна при сгъване, а Xplory ще заеме повече от половината багажник, което за мен не е вариант. В същия момент искам количка с такава височина Simple Smile но не мога да нямам никакъв багажник  Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт