STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 008
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
А експлори и круизи еднакво високи ли са ? Може би експлорито е по-високо, защото може да се регулира, а височината на круизито не може

# 76
  • на земята
Не Круизито не е високо,колко стандартните колички му е височината Peace

# 77
  • Варна
Ето ги сравнени трите модела http://www.bestbuggy.co.uk/2013/01/stokke-xplory-vs-stokke-crusi-vs-stokke-scoot/ . Вижда се, че в най-високата си позиция експлорито е колкото круизито.
В същия сайт са сравнени двете колички и пише - The Crusi gives the impression of being a huge tall pushchair. The large, rigid Xplory / Crusi seat sits high up on the chassis at a similar height to the upper Xplory seat height position. .

Мислих се, че круизито е малко по-ниско, но излиза, че са еднакви. Не искам да споря, просто ми е интересно, не се сетих в магазина да ги сравня.

# 78
  • на земята
 newsm78 Аз ги гледах на живо и ги сравнявах уж,хммм жената даже ми каза,че на круизито е макс вдигнато а,на Xplory може още,да съм се объркала..)))Абе взимай което ти харесва ,но комшийка има Круизи и определено не е на височината на моето Стокке  newsm78

# 79
  • Варна
Ето ги тук само двете http://kootation.com/uploads/bestbuggy.co.uk*wp-content*uploads*2013*01*Stokke-Xplory-Crusi.jpg еднакви изглеждат. Аз като видях круизито за първи път ми се стори много голямо, пък и има логика круизито да е високо, защото все пак отдолу трябва да се събере още един кош.

# 80
  • на земята
В изображението има грешка и не се отваря..)))А ти защо ги сравняваш,отиди и ги виж на живо,едната няма нищо общо с другата,Круизито е по скоро оформена като другите колички и не се отличава много от тях..))Въпрос на избор и удобство на бебче  Peace

# 81
  • Варна
Линкът се отваря, само че трябва ръчно да се копира, не знам защо само до половината го отчита. Аз моето круизи вече съм го поръчала, гледала съм ги и двете достатъчно дълго. Не ги сравнявам, всяка си има плюсове и минуси. Казах, че ми е любопитно коя е по-висока

# 82
Здравейте мами   bouquet
Извинявам се предварително за глупавия въпрос,но не ми казаха в магазина,за тази гаранция отделна година,която трябва да регистрирам всяйта на Stokke.Само серийният номер,който мие написан на гаранционната карта ли трябва да регистрирам или ивсички останали части?Тъй като забелязах,че серийния номер е на шасито и летния кош в общия кашон,но на зимния кош видях на кашона,че има друг сериен номер...
Благодаря предварително   bouquet

# 83
  • на земята
Серийният номер е на фактурата(бележката)която ти издават от магазина когато си платил..)))Там горе вляво е номера който трябва да регестрираш във официялният сайт на Стокке  Peace Така се удължава гаранцията с една година..)))Честито  Peace

# 84
  • Бургас
Момичета привет какви чаршафчета слагате на матрачето

Peace

# 85
 Ако не се лъжа серийният номер, който регистрирах в сайта е този от рамата на количката.

# 86
Благодаря ви много  bouquet
И аз регистрирах този код,но после като се вгледах в кашоните забелязах,че има друг сериен номер... newsm78

# 87
 Като се замислих, от 9плюс ми казаха по телефона при закупуването да регистрирам номера на рамата.
 Михова_росса, не ги гледай кашоните. Кодът е от рамата.
 И на мен ми е интересно да разбера какво слагате под бебето? Мислех си за някоя по-дебела пеленка.

# 88
  • на земята
В 9+ магазина ми казаха че на касовата ми фактура където е гаранция и всичко има код и него да регестрирам хммм..)))Освен да питаме но ако кода е на самата количка май няма логика,ако е крадена или открадната всеки ще може да я регетстрира  newsm78Знам така ми казаха  ...)))) къде на раната е кода да не би да е един и същ на фактурата и рамата ?Като се регестрирате в сайта какво ви изписа?

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 22:30 от *лаленце*

# 89
 Тук най-отдолу е показано http://www.stokkelovers.com/2011_03_01_archive.html#.UiJGSxbGmvg . А ето и в сайта на Stokke искат серийния номер https://guarantee.stokke.com . Няма как да  регистрира открадната количка, ако ти си я регистрирала преди това.

Общи условия

Активация на акаунт