STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 152 998
  • 783
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ако количката ви е в гаранция, магазинът трябва да ви придвижи рекламацията до производителите и да ви доставят нужната част. Ако не е в гаранция може да ги питате, обикновено се поръчват резервни части срещу заплащане.

# 61
  • на земята
Ники,аз само казвам какво ми казаха,не се базикам,така ми казаха от магазина 9+ съвсем сериозно..)))И да в ебей ги продават,просто трябва да улучиш и в Амазон също съм виждала  PeaceАко има гаранция са длъжни да покрият разходите  Peace затова е тази гаранция все пак,то си има защита на потребителите след като са ти отказали,търси си правата,в крайна сметка количката не е 100 лв.нали така  Peace Не съм искала да те засегна,ни най малко  Peace

# 62
Добро утро..да се похваля и аз вече имам и мечтания ми летен сет http://www.eurobabyshop.net/prodotto.php?id_p=1308&pag=49
Много си се кефя..само дето ще го ползваме догодина чак..живот и здваре

# 63
В гаранция е количката ми, ще я занеса до Долче Вита от където и я купих, да видим какво ще направят, но ако се наложи да чакам доста време ще си купя направо колелото,  продавали ги по около стотина лева..  Rolling Eyes Само незнам закопчалката как ще я оправя, че нея не искат да ми я признаят!  Close
hrisence - Най-красивия летен сет си взела! Честито! Какъв цвят е твоята количка?

# 64
  • на земята
hrisence честит да ти е,много е красив,ние сме със същия и малката много си играе с чадъра това е основната играчка,скоро ще му разкаже играта  Joy   Искам да купя аз чувалче за зимата ще ми трябва не толкова за градските разходки колкото като ходим на планина,(на ски) за да я опаковам за зимни разходки,но май нямат същия цвят сега чакам да ми звъннат да видим дали ще могат да ми доставят цвета..)))    

# 65
 Лаленце, черния меланж ли искаш?

# 66
  • на земята
Веселото ,да..)))  bouquet

# 67
 И на нас сигурно ще ни трябва чувалче, но има време да реша. Гледах и зимния сет.

# 68
В гаранция е количката ми, ще я занеса до Долче Вита от където и я купих, да видим какво ще направят, но ако се наложи да чакам доста време ще си купя направо колелото,  продавали ги по около стотина лева..  Rolling Eyes Само незнам закопчалката как ще я оправя, че нея не искат да ми я признаят!  Close
hrisence - Най-красивия летен сет си взела! Честито! Какъв цвят е твоята количка?
Аз си ползвах гаранцията за прокъсан колан. От 9+ (те са официален представител за Бг и от магазина, от който купих количката ме препратиха директно там) поискаха да им изпратя номера на количката + хубави снимки на дефекта на ел. поща. След около 1-2 седмици ми се обадиха, че новото коланче е там и да им занеса старото. Това беше. Предполагам, че ако откажат да ти заменят нещо за без пари (до колкото си спомням дефекти по гумите не се покриваха от гаранцията), най-малкото ще ти предложат да си го закупиш от тях  Peace

# 69
  • на земята
buggy-->   202uu

# 70
Цвета ми е този http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/536023697_2/Good-News-Overall … e-Hot-Selling.jpg
pink се води..

# 71
В продавалник пуснаха обява за нова задна гума.

# 72
  • Варна
В бебемакс са пуснали промоция за 1975лв. с коша за новородено + стол за кола + чанта, само че важи за цвят зелен
http://bebemax.eu/index.php?section=ITM&itemid=793

# 73
  • Пловдив
Здравейте! Дали има друга количка, която да е също толкова висока, колкото Stokke?

Имам предвид максималната височина на бебешкия кош и след това седалката на детето.

# 74
  • на земята
Мисля че няма ,аз точно затова я избрах,заради височината,като излезнем я ползвам и като столче за хранене ..)))

Общи условия

Активация на акаунт