STOKKE колички, мнение от личен опит!

• 153 137
  • 783
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Много внимайте!!!Моя близка изгоря с 1400лв. от някакъв менте сайт. Искат ли ви парите по Moneygram значи са измамници. И особено ако сайта е английски, а искат парите в долари

# 616
  • Варна
Подозрително ниска цена за този пълен комплект. Та те втора употреба са по толкова. Аз не бих се доверила.

# 617
  • Пловдив
Здравейте момичета,

от една седмица изчетох почти всичко за тези колички, но мисля, че повече се обърках...

Някак си стигнах до момента, в който прдпочитам да взема количка втора употреба с всички аксесоари (летен, зимен кош и кош за новородено) за около 1500лв., отколкото да дам 2500 само за 6+ коша  newsm78

Също така друго, което ме спира да дам толкова пари е, че вероятно количката няма да я ползвам повече от година (от прочетеното из темите останах с това убеждение).

Очаквам първото си детенце и наистина ми е много трудно да си избера количка, а и не знам защо, но когато видях модела и дизайна на Stokke, след това не исках да поглеждам друга количка  Naughty
Опитвах да търся други подобно модели, на които цените идват над 1000лв. и съответно по-добре да дам още малко отгорве, но да е Stokky (лично мнение, но може и да греша).

Надявам се няма да ме нападнете за това, че съм се спряла на варианта втора употреба и по-конкретно исках да ви попитам дали има начин (и как) да се провери дали количката е оригинална? Спряла съм се на обява за количка, която е с гаранция до 2018 година и с всички документи, но не знам дали ще успея да се ориентирам дали гаранцията е международна и дали е истинска  newsm78

Това е описанието на обявата, като цената е 1500лв.:
"Използвана е 7 месеца, 5 със стол Izi Sleep.
Количката е в комплект с летен сет, зимен кит(слаган 2 пъти) и столче за кола с напълно легнало положение, което се монтира върху шасито на количката, комярник и дъждобран.
В гаранция до Декември 2018г!"

Наистина ще съм много благодарна ако може да ми помогнете със съвет в избора на количка и как мога да проверя дали е истинска  baby_neutral

P.S. По-нагоре видях момиче, което си търси количка от някоя мама от форума ... и да кажа, че и аз съм отворена от към предложения. Поне тук може да се има малко повече вяра, може би Simple Smile

# 618
  • Пловдив
  SheLLia , ако пътувате често и далеч и сте със нормална кола,която не е джип или ван и без допълнителен багажник, според мен трябва да предвидите и лятна количка за след 6-тия месец . Когато аз търсех количка четях  и взимах под внимание само негавитните мнения за набелязаните модели, които ми помогнаха в избора, ако все още не си решила мога да ти изтъкна някои негативи на модела Xplory и да прецениш дали си заслужава да я купуваш втора употреба.

# 619
  • Пловдив
Писах на лични, за да не ни се скарат, че спамим Laughing

..но все пак темата е за тази марка и ще се радвам и други мами да споделят до кога са ползвали техните Stokke-та  и имат ли проблеми когато пътуват newsm78

# 620
Ла, аз от няколко дни съм горд собственик на explory v4 цвят лилаво. Количката ми излезна 1990лв. с 10% отстъпка и включва всичко необходимо ( кош за новородено и седалка за 6+) допълнително си поръчах и кошчето за кола което струва 588 (най-новия модел пак в цвят лилаво). Аксесоарите са много , най-важни са ти чадърчето и стойката за чаша, зимен,летен сет те са екстри..... които не са ти нужни.. може и без тях.... Иначе има втора чанта 250лв. е новия модел която е доста практична и мисля и нея да взема  както и зимния им чувал 213лв. ( но и те не са наложителни)И аз гледах дълго време втора ръка имаше доста добри оферти които изпуснах.... и в крайна сметка реших да си си взема новичка Simple Smile Ако имаш други въпроси питай Grinning

# 621
Ла, аз от няколко дни съм горд собственик на explory v4 цвят лилаво. Количката ми излезна 1990лв. с 10% отстъпка и включва всичко необходимо ( кош за новородено и седалка за 6+) допълнително си поръчах и кошчето за кола което струва 588 (най-новия модел пак в цвят лилаво). Аксесоарите са много , най-важни са ти чадърчето и стойката за чаша, зимен,летен сет те са екстри..... които не са ти нужни.. може и без тях.... Иначе има втора чанта 250лв. е новия модел която е доста практична и мисля и нея да взема  както и зимния им чувал 213лв. ( но и те не са наложителни)И аз гледах дълго време втора ръка имаше доста добри оферти които изпуснах.... и в крайна сметка реших да си си взема новичка Simple Smile Ако имаш други въпроси питай Grinning

SheLLia , това което съм написала е адресирано до теб..  Hug

# 622
Здравейте момичета,

от една седмица изчетох почти всичко за тези колички, но мисля, че повече се обърках...

Някак си стигнах до момента, в който прдпочитам да взема количка втора употреба с всички аксесоари (летен, зимен кош и кош за новородено) за около 1500лв., отколкото да дам 2500 само за 6+ коша  newsm78

Също така друго, което ме спира да дам толкова пари е, че вероятно количката няма да я ползвам повече от година (от прочетеното из темите останах с това убеждение).

Очаквам първото си детенце и наистина ми е много трудно да си избера количка, а и не знам защо, но когато видях модела и дизайна на Stokke, след това не исках да поглеждам друга количка  Naughty
Опитвах да търся други подобно модели, на които цените идват над 1000лв. и съответно по-добре да дам още малко отгорве, но да е Stokky (лично мнение, но може и да греша).

Надявам се няма да ме нападнете за това, че съм се спряла на варианта втора употреба и по-конкретно исках да ви попитам дали има начин (и как) да се провери дали количката е оригинална? Спряла съм се на обява за количка, която е с гаранция до 2018 година и с всички документи, но не знам дали ще успея да се ориентирам дали гаранцията е международна и дали е истинска  newsm78

Това е описанието на обявата, като цената е 1500лв.:
"Използвана е 7 месеца, 5 със стол Izi Sleep.
Количката е в комплект с летен сет, зимен кит(слаган 2 пъти) и столче за кола с напълно легнало положение, което се монтира върху шасито на количката, комярник и дъждобран.
В гаранция до Декември 2018г!"

Наистина ще съм много благодарна ако може да ми помогнете със съвет в избора на количка и как мога да проверя дали е истинска  baby_neutral

P.S. По-нагоре видях момиче, което си търси количка от някоя мама от форума ... и да кажа, че и аз съм отворена от към предложения. Поне тук може да се има малко повече вяра, може би Simple Smile

Няма два коша зимен и летен има кош за новородено и седалка за по-голямо дете като цяло не само на Stokke.

# 623
Моето дете е на почти 9 месеца. Използвам Стоке Експлори В4. Пътуваме постоянно, но колата ни е комби и е удобно. Лятото живеем на морето и през ден сме на плаж. Не мога да си представя да бутам друга количка по пясъка. Експлорито се сгъва на две гуми и е много удобно! Чантата е много удобна за пазаруване. Мисля един ден, живот и здраве, и второто си дете да отгледам с нея. Купувах я нова от Букурещ, беше 4100 леи 2 в 1.

# 624
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!

Аз все още се чудя какво да взимам и наистина задачата се оказва не толкова лесна!

Разгледах какви ли не марки, но не знам защо все към Stokke ме влече (въпреки негативните коментари как на децата им било неудобно в нея).

Сега ме мъчат още два въпроса:

- гумите лесно ли се чупят, пукат и износват, тъй като няколко обяви видях, на които пише, че гумите са сменяни и то все задните две  newsm78 Въпреки, че имат гаранция, едва ли ги ремонтират за един ден и искам да избегна неудобството да остана без количка ако гумите ме предадат

- моето бебече ще е зимно и много се чудя дали имам реално нужда от зимния кош, тъй като попаднах на обява само с летен кош и мислех евентуално да си купя допълнително столчето за кола, което ще си ползвам и зимата. Не знам само дали ще е удобно за зимата. Ще се радвам мами със зимни бебета да споделят реално от кои аксесоари ще имам нужда

- има ли начин да проверя гаранцията в сайта на Стоке реално до кога е и дали е оригинална количката, защото ми предлагат количка втора употреба с международна гаранция, като ще ми предоставят всички бележки към нея, но аз няма да знам какво да гледам и как да се приентирам дали са реални  Thinking

Благодаря предварително!

# 625
  • на земята
Благодаря за отговорите!

Аз все още се чудя какво да взимам и наистина задачата се оказва не толкова лесна!

Разгледах какви ли не марки, но не знам защо все към Stokke ме влече (въпреки негативните коментари как на децата им било неудобно в нея).

Сега ме мъчат още два въпроса:

- гумите лесно ли се чупят, пукат и износват, тъй като няколко обяви видях, на които пише, че гумите са сменяни и то все задните две  newsm78 Въпреки, че имат гаранция, едва ли ги ремонтират за един ден и искам да избегна неудобството да остана без количка ако гумите ме предадат

- моето бебече ще е зимно и много се чудя дали имам реално нужда от зимния кош, тъй като попаднах на обява само с летен кош и мислех евентуално да си купя допълнително столчето за кола, което ще си ползвам и зимата. Не знам само дали ще е удобно за зимата. Ще се радвам мами със зимни бебета да споделят реално от кои аксесоари ще имам нужда

- има ли начин да проверя гаранцията в сайта на Стоке реално до кога е и дали е оригинална количката, защото ми предлагат количка втора употреба с международна гаранция, като ще ми предоставят всички бележки към нея, но аз няма да знам какво да гледам и как да се приентирам дали са реални  Thinking

Благодаря предварително!
Здравей,за зимния кош първо зависи си от времето,ако позволява ще си го ползваш често PeaceМоята дъщеря е декемврииско бебче и зимния кош си го използвах,много зависи от това колко ще изкарваш бебчето Peace
С гумите съм нямала никакви проблеми,даже си я продадох количката гумите и бяха като нови.
Да можеш да провериш гаранцията в сайта на Стоке,стига тя да не е изтекла,има един номер ,който се намира на количката отдоло мисля беше Peace
Ако количката е регистрирана в сайта на Стоке,гаранцията се увеливаше с една година тоест става три години,това си спомням аз.
Успех в покупката Peace

# 626
Здравей, аз имам Стокке експлори елегант грей, много ми е удобна. Харесва ми това, че е висока.Не съжалявам за избора си , от първия път знаех каква количка ще си взема.Задължително ще ти трябва чадърче, защото даже в кошчето за новородено печеше много в очичките на бебко. Като минус мога да определя , че едва се събира в багажника и много лесно се изтрива покритието на дръжката.
Бебо е роден март и до скоро си ползвах коша за новородено, мисля че няма да можеш да минеш без него, при по-студено или ветровито време кошчето за кола няма да ти свърши работа.
Аз си взех "новото сиво" без да съм видяла цвета на живо , но много си го харесвам.Количката е много маневрена и много леко се бута.

# 627
Т.нар. ново сиво е grey melange.Elegant grey не съществува като разцветка.

# 628
И аз го гледах този ,но ми се стори много светъл... няколко месеца ми трябваха за да реша кой от всичките  Grinning и се спрях на purple ...

# 629
Моята дъщеря е родена на 28 ноември и чадърче не съм вземала. Като беше в коша за новородено й мятах един шал да не й пече. Сега с другия кош не виждам нужда от чадър, сенникът е достатъчен.

Общи условия

Активация на акаунт