Отговори
# 30
# 31
и сега последно заедно ли са още или само с теб остана  Mr. Green

# 32
Таз от кога е newsm78

# 33
ааааайде и аз да се цвъкна тука, не знаех,че има нова тема  Mr. Green

Много се радвам,че днес при нас в Русе е прохладно, само едно гадженце да имах, няяше да стоя в нас, ама .. ко да се прави, Джейда и Хазал ги няма  Joy

пускам ви един Чагитко, да гледате

майка ми снощи пак ми пуска Сереная като пее, абе викам махни я,че не моа я гледам бе еее..не се научи.

Априори  Mr. Green днес засякох повторението на новия сериал на Нургюл по Шоу Тв, забавен беше, а и серииките са по 30 минути и дават 2 на веднъж. Излъчва се понеделник от 21h. Който иска да го погледне,на мен ми допадна, при все,че не харесвам комедийни.

# 34
нови са  от днес  Peace

# 35

хах, тая ми заприлича на Гьокче Бахадър, донякъде

Скрит текст:

# 36
ноли ми се тая вечер да спим на тъмно щот аз спа на светло  Mr. Green

# 37
# 38
Сиис,туй за теби

# 39
Булка,ми не знам пътували са заедно до фестивала Комик кон  newsm78 Пол беше казал,че са заедно,ама се криели нещо подобно,ама не знам тактика според мен да се гледа 5-ти сезон да се чудиш заедно ли са не са ли нещо като наще Фемир  Mr. Green

# 40
Булка,ми не знам пътували са заедно до фестивала Комик кон  newsm78 Пол беше казал,че са заедно,ама се криели нещо подобно,ама не знам тактика според мен да се гледа 5-ти сезон да се чудиш заедно ли са не са ли нещо като наще Фемир  Mr. Green
   bouquet Joy Joy JoyСуперрр newsm44 да им имам тактиката ooooh!аз бях се отказала да гледам точно че не са заедно Rolling Eyes

# 41
  • В света на мечтите... ❤
Нещичко от туитър,добре се е получило  Heart Eyes

Жани джанъм  Hug в старата тема прочетох за злополуката,която те е сполетяла,бързо да ти минават изгорените пръсти  Hug

# 42
  • Още у мъглата ...
Един телевизионен журналист е решил да внесе (донякъде) някаква яснота за проекта "A.S.K.", ей я статията му, поне ни насочва към нефалшиви туитъри и т.н.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/hazal-kayanin-a-s-k-di … tm_medium=twitter

Абе другата седмица ще се поразбере явно, ми то няма време, след като ще е есенен проекта   Grinning
Ама те добрите актьори нямат нужда от велика подготовка от пролетта още  Mr. Green

# 43
  • В света на мечтите... ❤
Охх тези фенки в Туитър направо ме убиват,на снимката на гол до кръста Ча написали баклава  Joy

https://pbs.twimg.com/media/BPr_XCjCQAAuwrH.jpg:large

# 44
  • София
Ама съвсем ви изтървах аз тая и миналата седмица  ooooh!

Привет в новата тема и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И тая млечната отзаде като няква змия се промъква  smile3516 #Sniper #Sniper #Sniper

Общи условия

Активация на акаунт