Отговори
# 45
  • София
Охх тези фенки в Туитър направо ме убиват,на снимката на гол до кръста Ча написали баклава

https://pbs.twimg.com/media/BPr_XCjCQAAuwrH.jpg:large

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 46
  • Още у мъглата ...
Охх тези фенки в Туитър направо ме убиват,на снимката на гол до кръста Ча написали баклава

Ми то туй за плочките му ша да е, като баклавички  Laughing
 Heart Eyes

Йоанче  Hug

# 47
чок лукум той  Mr. Green

# 48
Мараба и в yeni темичката,
За домакинята, тя си знае колко я обичаме  Heart Eyes
Скрит текст:
За дизайнерките и оформителките на прекрасните колажи:
Скрит текст:
За диспансеризираните Фемирки и Чаатайки
Скрит текст:

Снощи се зачетох в една от старите теми от август 2012 и ми напрви впечатление как е обсъждана и тогава визията на Ча, че ни ви е харесвал, особено на Надето, ама после какъв готин е бил в ПЕ, та и сега на есен ще е страхотен, само дето таз Серенайка ама хич не ми допада  Mr. Green , Марто, тя и певица ли го играе  newsm78
А "Чучулигата" ще се гледа непременно  Hug
Габи, Дани прекрасни колажи, а стиховете са невероятни, и аз като чета любовен стих, поезията не ми е силната страна де,  винаги го свързам с голямата любов на ФЕМИР  txtloves

# 49
не били заедно пък са фоткат  Mr. Green

# 50
  • В света на мечтите... ❤
Може да сте гласували в тази класация вече,ама пак ще сложа линк,те наште хора пак са назаде,тоз Кюрек начи,никой не мой го помести от 1-вото място в класациите  Crossing Arms

http://www.medyaninsultanlari.com/

# 51
# 52
  • София
Габии  Hug Релаксче  Hug Джейн  Hug Петрова  Hug Дани  Hug и за всички от балконЯ  Hug Hug Hug Hug Как сте бе душици? Нещо ново има ли? Интересно я кажете  Mr. Green  Hug

В тоя новия сериал на Хазалка и Небахат Чехре ли ще участва?  newsm78

# 53
Габии  Hug Релаксче  Hug Джейн  Hug Петрова  Hug Дани  Hug и за всички от балконЯ  Hug Hug Hug Hug Как сте бе душици? Нещо ново има ли? Интересно я кажете  Mr. Green  Hug

В тоя новия сериал на Хазалка и Небахат Чехре ли ще участва?  newsm78

Слънчице  Hug новото,ако не ти е известно е,че Хазал се предполага,че вече се е прибрала в Турция,сега чакаме ново фото на Ча,вече с оправен външен вид,след като севгилито се прибра и няма да тъгува  Laughing
А за сериала на Хазал,нещо се предполага,но май още не са обявени официално участниците,ама аз не съм от най-запознатите,така че да не те подвеждам,другите ще ти разяснят  Peace

# 54
  • Още у мъглата ...
Брей, днес Профи си пожела туитове и статии и те са спретнали да пишат  Joy

Ето още една йени статия  Laughing

Hazal Kaya,Bergüzar Korel,Tolgahan Sayışman ve Çağatay Ulusoy’un eğitmeni konuştu

http://www.magazincity.com/hazal-kayaberguzar-koreltolgahan-sayi … egitmeni-konustu/

Дълга е, за куп актьори  Joy

Ми така де, Чаги има още да се вари  Joy за актьорлъка  Laughing

Хади, горкият гуги днес ша са побърка, ама той и без това е объркан за турския, милият  Mr. Green

# 55
Тоз Шукру вместо да публикува стари снимки в Туитър,да вземе да звънне на Чачко,да го покани,да му иде на гости в салона,та малко да оправи тази неразбория на главата му,а уж се казваше,че ходил 2 пъти в седмицата май беше  newsm78 на фризьор,ходи трънки и глогинки като гледаме по снимките  Laughing

# 56
Добър ден красавици и умници и Марти, Hug Hug Hug
За красивата зелена тема на Ренка, Hug Heart Eyes
Скрит текст:

За творческия екип Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Скрит текст:

За всички диспансеризирани. Време е за следобедна визитация. Hug Hug Hug
Скрит текст:

Йоанка, Hug Heart Eyes  bouquet отдавна не сме се засичали с тебе. От другите теми разбрах, че Хазал ще участва в новия сериал с Небахат Чехре по Канал Д. Щяла да бъде треньорка по тенис.
Разбрах хубави неща за сценаристите и режисьора. Марти обеща да се поразрови за по- достоверна информация и разчитам той да ни осведоми.

# 57
  • У Диспансера ...♥♥♥
Колко време му слагах текст да не ви казвам,ама аз съм упорита щом е за йрни темата  Mr. Green
Ренка мерси за уютното диспансерче  newsm51 smile3525 друго не мога ти сложа,поради технични причини  Mr. Green
Деми Hug нямам спиране,ама сега като не мога да направя нищо,и направо ми е едно скапано,то аз колаж 10 мин. качвах,а представете си за клип какво става .добре,че имам музика на лаптопа ooooh!
А тоя клип в който танцуваше Ча на едно събиране, и търсехме песента на едната Влъхва,вече е изтрит,че ми трябваше и те много ясно вече го няма,и там ме спънаха с комик клипа,и докато не се върна не мога да го спретна,то аз не съм очаквала да е с такава скорост нета,светкавиците пасти да ядат ви казвам  Joy Joy
Йо Hug нищо не казват те,без да ни съжаляват аз и назад не мога да давам и съм оставена на тяхната милост,ама йок ни новини ми казват нищо,много са свидливи нещо  Thinking Mr. Green

# 58
  • Още у мъглата ...
Габии  Hug Релаксче  Hug Джейн  Hug Петрова  Hug Дани  Hug и за всички от балконЯ  Hug Hug Hug Hug Как сте бе душици? Нещо ново има ли? Интересно я кажете  Mr. Green  Hug

В тоя новия сериал на Хазалка и Небахат Чехре ли ще участва?  newsm78

Слънчице  Hug новото,ако не ти е известно е,че Хазал се предполага,че вече се е прибрала в Турция,сега чакаме ново фото на Ча,вече с оправен външен вид,след като севгилито се прибра и няма да тъгува  Laughing
А за сериала на Хазал,нещо се предполага,но май още не са обявени официално участниците,ама аз не съм от най-запознатите,така че да не те подвеждам,другите ще ти разяснят  Peace

За червенкото  newsm10 smile3521
А иначе кво да сме запознати, квото ни "сподели" счупеният гуги в допълнение с нашата фантазия и желания  Joy

# 59
Скрит текст:
не били заедно пък са фоткат  Mr. Green
smile3521Много са ми на сърце двамата Heart Eyes

Съншайн Hug

Ирка чок гюзел Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт