Отговори
# 330
Здравейте и успешна нова седмица.
Скрит текст:
Лудостче, дано Praynig брат ти се оправи.
Виждам нови никове, добре дошли на новите момичета.

# 331
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Скрит текст:
Ох, дано всичко да се оправи с брата на Лудостчето... Praynig  Praynig Praynig
Добре дошли на новите момичета! Hug

Лек ден и успешна седмица!

# 332
Благодаря ви за топлите думи,аз също съжалявам за момчето което е пострадало,макар че не знам какво е станало точно.дано да се оправи.

# 333
  • София !
Как мога да ви намеря в twitter ?? Аз скоро си го направих и всичко още ми е  #Crazy  Joy  Hug

# 334
  • софия
Благодаря Ви за топлото посрещане! HugНаправо ме е яд,че толко късно открих темичката.Къде съм бляла,при положение,че съм се зарибила преди доста време по сериала. newsm78
Стискам палци при Лудостчето,всичко да се оправи! Praynig

# 335
Добро утро красавици и умници, Hug Hug Hug Hug Hug

Желая ви хубава и спокойна седмица.

Лудостче, Hug Heart Eyes  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover скорошно възстановяване и оздравяване на братчето ти.

На новите момечета, Hug Hug welcome

# 336
Добро утро!Няма да ви изброявам,за да не пропусна някого...Добре дошли и на новите момичета! welcome
Ренка, ще ходиш ли до Окръжна болница и ако да...кога?Много лоша ситуация за Лудосчето...дано всичко да се размине  Praynig

# 337
  • Под Сините камъни
Как мога да ви намеря в twitter ?? Аз скоро си го направих и всичко още ми е  #Crazy  Joy  Hug
Ами търсиш ни
Скрит текст:
аз съм Pepa Marinova

# 338
  • Още у мъглата ...
Добро утро, момичета  Hug

Пожелавам ви добра седмица  Heart Eyes
Нека тази седмица да бъде добра за брата на Лудосчето, да имаме вяра, че ще се оправи   baby_neutral Heart Eyes Кураж, Лудосче Hug
Скрит текст:
Супер много ми е гадно, че не мога да помогна, просто не мога да давам кръв Sad Но с мислите си, ще се моля да се спаси този млад живот. Praynig

# 339
Ох, дано момчето бързо се оправи! За кръвта от други градове, хората не са ни носили бележки, а само ние им казвахме имената в кръвния център във Варна и те някак по телефон правеха връзка с кръвния център в другия град. Но първо от кръвния център във Варна правеха връзка с другия град и след това хората там даваха кръв. Явно си зависи от отношенията им. Казаха ми, че те взимали кръв /във Варна/ от други градове също. Трябва в самия кръвен център да се пита за това допълнително. Само споделих информация, която на мен ми беше полезна преди месец. И още нещо...но това е само мнение, кажете на момичето, че по принцип в реанимация по спешност преливат кръв колкото трябва и дори да дава бележки, да запазва по една две в себе си, защоо когато ко стабилизират и излезе извън реанимация /Дай Боже това да е скоро/ започват да протакват кръвопреливанията докато не се даде бележка. Просто да имат в себе си някоя резервна. Друго, което знам /поне във Вн свърши работа/ - хората които са кръводарители и имат такава карта /аз имам/ могат да се помолят за повече от една бележка. Ох, много е тежко и знам колко е трудно наред с кошмара покрай близкия човек да се изживее и кошмара да търсиш кръв. Но хората нямат навик да даряват кръв и кръвните банки са празни Sad Желая скорошно оздравяване на момчето и много сили на семейството му! Той ще се справи!

Пп. Съжалявам за отклонението, но не познавам момичето и нямам връзка с нея.

# 340
Добро утро  Hug Лудостче,мила имай кураж ние сме с теб и стискаме палци всичко да се оправи  Praynig Сис,разсмя ме с скритото  Mr. Green

# 341
Ренка, къде си... Появи се някъде  Praynig...няма те ни в скайпа,ни във фейса...
Скрит текст:
Аз никога не съм давала кръв,ама винаги има 1ви път.Обаче ме е страх да отида сама...Трябва да е в Окръжна ли  newsm78  Не ми е много ясно...Хайде да идем заедно...

# 342
Скрит текст:
Добро утро, момичета  Hug

Пожелавам ви добра седмица  Heart Eyes
Нека тази седмица да бъде добра за брата на Лудосчето, да имаме вяра, че ще се оправи   baby_neutral Heart Eyes Кураж, Лудосче Hug
Скрит текст:
Супер много ми е гадно, че не мога да помогна, просто не мога да давам кръв Sad Но с мислите си, ще се моля да се спаси този млад живот. Praynig

Скрит текст:
Олееееее, Габче, прекрасен морски ФЕмирски кораж. Heart Eyes
Като гледам моренцето и още повече ми се доходи, едва, ще издържа да се изнижат идните седмици докато тръгнем на море живот и здраве.

# 343
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро душици  Hug Hug Hug
Още от сутринта ми стана супер гадно,значи като прочетох в какво състояние е братчето и на Лудостчето,сега минават през Ада милите,каквото и да кажем не можем да и помогнем,можех ли да дам от тук и мъжо щях да помъкна с мен,и като не мога да помогна ми става още по-тегаво ,само мога да кажа,искрено и с цялото си сърце се надявам всичко да се оправи  Praynig
Днеска времето е хубаво и отивам ,че малкото от кое време е замрънкало за плаж ooooh!

Добре дошли на новите момичета Нели,когато Ренка си играе да го слага точно за ваше улеснение инфото на 1-ва страница,и на ден питат най-малко по 20 човека,ми съгласи се и ти да си е леко изнервящо,няма значение дали си нов или не,всеки в началото като е дошъл не е познавал никой,така че не нападаме новите,ама е по-лесно лично за мен да цъкнеш на 1-ва страница и да разбереш до къде са с преводите ,и аз съм от преводачите,ама не дължа да ми се благодари,така че много грешно мнение имаш за нас,ако малко се задържиш в темата и ще разбереш колко топли и весели хора има тук,готови да ти помогнат винаги с каквото могат,самия факт е че аз съм на почивка и  гледам
всяка свободна минута да вляза в темата,нищо че нета ми е супер бавен и ме дразни страшно много,просто ми е кеф да вляза и да (видя) познатите мутри  Heart Eyes

# 344
Влъх,отивайте докат е време,че да не забръска някой дъжд и да се размини работата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт