Отговори
# 345
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх,отивайте докат е време,че да не забръска някой дъжд и да се размини работата  Mr. Green
Чолака каза няма такава опасност,от Вторник нататък 40 градуса,така че се гответе за големи жеги  ooooh!

# 346
  • Пловдив
Здравейте момичета  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
Да дойда на работа, че да мога да вляза при Вас Laughing Много теми пропуснах  ooooh!
Да Ви кажа тези дни гледах сериите от 67 нататък. Многоооооооо тежки  Cry  Cry   Cry колко рев му изревах, сърцето ме болеше, луда работа. По едно време трябваше да си напомням, че е филм, такава игра няма, просто са уникални, а Емир..... нямам думи. Смятам да изгледам ПЕ, въпреки, че без Фериа няма да е същото, пък и много се натоварвам емоционално, но ще го гледам.
Сега ще се върна да изчета тази тема, че за другите няма да имам време. За сега чао

# 347
Влъх,отивайте докат е време,че да не забръска някой дъжд и да се размини работата  Mr. Green
Чолака каза няма такава опасност,от Вторник нататък 40 градуса,така че се гответе за големи жеги  ooooh!
ще си носим вентилатори  Mr. Green

# 348
Наистина този сериал е много странен. Аз много трудно се вживявам на филм, а сълза да пусна си е почти невероятно, но на него си поревавам  ooooh! И ми действа като наркотик  Whistling После дълго време съм като обсебена  Crazy Страхотен сценарий, а играта е един път, уникални са. Но нямам търпение да го гледам по БТВ, много ме дразнят с тези реклами-тъкмо човек се вживее и хоп реклама 10минути  #Cussing out Развалят ми цялото удоволствие  Crossing Arms Добре, че сте вие ...толкова много труд  Hug 

# 349
Оф днес нещо не ми е ден  ooooh!

# 350
Откраднах си нещо от съседите... tooth tooth tooth
Скрит текст:

Миленче...
Скрит текст:
Ако имаш връзка с Лудосчето,вземи повече информация...почивка съм и съм готова да помогна.

# 351
Снежи,
Скрит текст:
писах и ,ама я няма в скайп сигурно е там в болницата ...по скоро Булката като се появи ще каже  newsm78

# 352
Снежи,
Скрит текст:
писах и ,ама я няма в скайп сигурно е там в болницата ...по скоро Булката като се появи ще каже  newsm78

Ще чакам...
Няма да е лошо да си партнира с Исмаил Филиз...готин е...

# 353
Аз пък я точа за Гюрбейчо  Peace

# 354
# 355
Аз пък я точа за Гюрбейчо  Peace

Кой е тоя... newsm78

От комшиите...

# 356
Маха с ръката и вика йетееер ще ме видите на 2-ри август по йени от всякога  Mr. Green

# 357
този на колажа дет си пуснала  Peace

# 358

Давам му я...нека Ча се тормози и ревнува  Mr. Green

# 359

Давам му я...нека Ча се тормози и ревнува  Mr. Green
ооОоо да  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт