КРУИЗИ /тема 2/

• 78 844
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Оххх моми4ета, Барселона и Рим 6те ги оправим някакси без да вземаме от корабните екскурзии, оба4е имаме един ден слизане в Arrecife Канарските острови...За там мисля да вземем от корабните екскурзии, за6тото разстоянието е голямо и се ползва автобус... Но сега се 4удя коя екскурзия да вземем - Arrecife и националния парк с кактусовата градина или северната 4аст на острова - Teguise, Los Valles, Maguez... Има и слизане с подводница до някакъв риф и другото е посе6тение на вулкани4ния парк, но за там не съм навита, има голямо ходене и изка4ване пе6а.... А цените на тези екскурзии са подобни и са около 44 евро на 4овек...Къде на този остров е по-екзоти4но и красиво? Искам да има хубав панорамен изглед и към морето... И да няма многоооо обикаляне и катерене... Rolling Eyes

# 346
  • Варна
Оххх моми4ета, Барселона и Рим 6те ги оправим някакси без да вземаме от корабните екскурзии, Но сега се 4удя коя екскурзия да вземем - Arrecife и националния парк с кактусовата градина или северната 4аст на острова - Teguise, Los Valles, Maguez... Има и слизане с подводница до някакъв риф и другото е посе6тение на вулкани4ния парк, но за там не съм навита, има голямо ходене и изка4ване пе6а.... А цените на тези екскурзии са подобни и са около 44 евро на 4овек...Къде на този остров е по-екзоти4но и красиво? Искам да има хубав панорамен изглед и към морето... И да няма многоооо обикаляне и катерене... Rolling Eyes

Никой не ви кара да решавате сега.Съответната екскурзия можете да си я поръчате и на кораба вечерта преди нея.Няма кораб без българи в екипажа.Посъветвайте се с тях.Освен това има специален отдел на кораба който организира екскурзиите и  предлага всякаква информация и също ще ви помогнат в избора.

# 347
Bled, ходила ли си на круиз с Costa cruises, видях снимка на техен кораб по-напред в темата???? Кой е кораба и по какъв мар6рут си ходила? Интересно ми е да разбера впе4атления за техните кораби... Ако си писала по-назад в темата за това, моля кажи къде по-то4но да про4ета... Има много мнения, но то4но за тази компания и техните кораби не намирам... Явно тези круизи не са много популярни в БГ, или гре6а.... newsm78
Ние сме на круиз с Costa Delisioza 18-29.11.2013 по Западното средиземноморие... Ако някъде има не6то писано за това или не6то за този кораб, 6те се радвам да про4ета... Но нямам време да търся и да 4ета вси4ко, а и не пи6а от БГ....  bouquet

# 348
Bled-
Скрит текст:
пътува в момента
.

# 349
Здравейте, записвам се и аз в темата. Съпругът ми много иска да отидем на круиз. Мен обаче много ме е страх. Надявам се, четейки тук и опознавайки по-добре този тип пътуване да се престраша. Simple Smile

# 350
  • Бургас
от какво те е страх, мен лично повече ме е страх в самолет или автобус

# 351
От това, че пътуването е по-дълго  Simple Smile. Полета минава за няколко часа и ми олеква после. С автобус не съм пътувала на дълъг път от доста години.

# 352
  • Бургас
От това, че пътуването е по-дълго  Simple Smile. Полета минава за няколко часа и ми олеква после. С автобус не съм пътувала на дълъг път от доста години.
недай да имаш никакви притеснения, корабите са огромни и модерни, пътуват бавно и не се усеща клатене, от време на време съвсем  леки вибрации най-много, все едно си в огромен хотелски комплекс

# 353
недай да имаш никакви притеснения, корабите са огромни и модерни, пътуват бавно и не се усеща клатене, от време на време съвсем  леки вибрации най-много, все едно си в огромен хотелски комплекс

Hug благодаря

# 354
Пътувала съм преди години с товарен кораб и има6е голямо вълнение около Испания, неприятно е и ти се гади и повръ6та, 4уваха се странни вибрации от кораба, на някои им стана ста6но, но и това минава... Когато морето е спокойно е много приятно и гледките си заслужават... Просто когато си на кораба не мисли6 какво би станало.... То винаги може да се слу4и, никой не е застрахован нито в кола, самолет или на улицата.... Така 4е не му мислете, плаването е приятно и по-разли4но преживяване и е хубаво поне веднъж да се изживее... Hug

# 355
Това, че не се усеща клатене не е вярно. Аз го усещаш постоянно, а някъде около 3 вечери си беше бая силно, щом си ударих главата в огледалото докато се гримирам. Но на мен не ми пречеше, даже напротив, идеално е за приспиване Simple Smile

# 356
  • София
усеща се, но не е нищо кой знае какво. На връщане към Бг такава турболенция ни удари, че само си мечтаех за клатенето на кораба. Имаше няколко дни, в които клатеше, нищо особено, представях си го къде-къде по-страшно.

# 357
  Люлеене все си има.Просто се свиква с него.За мен по опасничко е едно да очакваш,а друго да получиш от такова пътешествие.

# 358
  • София
Тук съм момичета, вече на суша, слязохме от този красавец:

С RYNDAM на Lesbos.

Много има за разказване, но пътешествието продължава и време няма. Ще бъдем в Гърция, отново по вода и суша до края на месеца.
На всички завърнали се, добре дошли, на тези които предстои пътуване, попътен вятър...
Няма по-прекрасно нещо от подобни пътувания, ето поредното доказателство:

С RYNDAM на Санторини.

Нямам време да ви прочета, но бегло видях въпроса на lunna pateka. Да били сме три пъти на кораби на Costa cruises, всички качени снимки тук и в останалите теми са наши/не качвам снимки, които не са направени лично от нас/. Няма от какво да се притесняваш/визирам Конкордия/...
Току що срещнахме един от корабите с които сме били:

Costa Fascinosa

Компанията и корабите са над средното ниво и съм сигурна, че ще изкарате прекрасно.
Питайте смело, при възможност ще отговарям. Сърдечни поздрави.........

# 359
Bled, весело пътешествие и от мен... Бих искала пове4е инфо за Costa cruises и Делициоза ако си била на този кораб.... Разбира се не сега, а когато има6 време... Mr. Green

Да ви питам и друго, когато ползвате шатъл от кораба, билета само в една посока ли е или отиване до града и обратно на пристани6тето???

Общи условия

Активация на акаунт