За тези, които четат любовни романи №6

• 70 662
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Враца
Наистина е хубава книгата,аз вече съм я чела и даже някъде в началото на тази тема ви я бях препоръчала  Simple Smile
uHa, започнхме друга книга - Room For You и сме съвсем в началото. Не искаш ли да се присъединиш към нас?

# 721
С удоволствие бих я направила, но не знам как се формулира красиво началната страница, така , че нека някой друг я направи  Hug
прави смело темата, със сигурност ще е хубава   bouquet
благодаря , но не бих я направила както трябва да бъде,  Embarassed , нека да я направи някой , който повече разбира , аз незнам дали трябваше , но днес прочетох първа глава на книгата  Embarassed
започваме ли да я четем , че ми стана интересна  Laughing

# 722
Нати, чела съм книгата със сигурност и то скоро, но просто сега не се сещам нито авторката нито заглавието! Ще се позамисля и дано се сетя!

# 723
Вампирите и градът ме накефи много. Доста се похилих-някак си любовната история ми остана по-назад, но пък книжката е свежа. Според мен по-добра от падналия зъб на вампира.

# 724
Я ми метнете Room for you, че нямам нерви да ровичкам, а и компа ми е зает от децааа  Rolling Eyes

# 725
  • Разпиляна във въображението
Я ми метнете Room for you, че нямам нерви да ровичкам, а и компа ми е зает от децааа  Rolling Eyes

дай адрес

# 726
Наистина е хубава книгата,аз вече съм я чела и даже някъде в началото на тази тема ви я бях препоръчала  Simple Smile
uHa, започнхме друга книга - Room For You и сме съвсем в началото. Не искаш ли да се присъединиш към нас?

Не съм видяла, че сте писали за новата книжка  Simple Smile А за груповото четене при мен ще е малко трудно, понеже все още нямам регистрация в goodreads, досега все съм го ползвала само за информация и трябва да се позаинтересувам най-накрая за регистрация и четене на книги оттам  Blush Иначе прочетох наскоро и аз Jake undone и наистина началото беше много обещаващо,но към края почнах вече да я чета по бързата процедура  Laughing

# 727
Сега видях, че е излязла четвъртата книга от поредицата Neighbor from Hell http://www.goodreads.com/book/show/17352874-truce  Simple Smile

# 728
uHa  Благодаря, че сподели!  Hug  Ей сега я мятам на рийдъра  newsm44

# 729
♥ LOST ♥ писах ти на лични , но ми изписва , че ти е пълна кутията, моля те направи я ти началната страница, прекрасна е както си  я направила , отдава ти се няма спор, аз съм схваната , не бих се справила . Благодаря ти предварително  Hug

# 730
Заповядайте в темата за книгата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=747717.new#new
Само ако няма нито едно мнение до довечера, ще ви убия  Twisted Evil

# 731

Ако е като първите, определено ще се чете на един дъх  Simple Smile

# 732

Не е като първите. Историческа е и  за сега доста ми харесва.  Peace

# 733

Не е като първите. Историческа е и  за сега доста ми харесва.  Peace
Здравейте.Определено ме заинтригувахте с тази книжка. Може ли някой да ми я изпрати? Praynig

# 734
vardgy Имаш поща!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт